Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2012 22:23 - 22 СЕПТЕМВРИ 2012 - ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ И ДВЕ ИЗВИНЕНИЯ ОТ МЕН!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 4733 Коментари: 8 Гласове:
0

Последна промяна: 22.09.2012 23:34


Извиняваме се на Македония, че сме татари..(както там ни наричат) като Христо Татарчев, Батанджиев, Матов, Чернодрински, Янчулев, и сме сънародници на Гоце и на Яне и на Тодор, че сбораме оригиналният техен език - на ВМРО-вците от 1893 и 1903 и не сме Сърбомани като нашите братя в Скопие, извинявам се, че почитаме Цар Самуил, Кузман Шапкарев, Христо Силянов, и че милиони българи - са загинали за Освобождението на Македнония, извинявам се че признахме Македония първи - не я наричахме ФИРОМ както днес заслужава, че не мразехме правителството на Любчо Георгиевски, което спаси Македония от комунизма, че не прежалихме президентството на покойния Борис Трайковски и не повярвахме в хайванските обяснения за неговата гибел, извинявам се- че не обичам македонските комунисти и ТИТО-исти, които предаваха на УДБА и на КГБ своята нововъзникнала държава и казваха на македонците, че е по-добре да бъдат с албанците, отколкото с българите.. Извинявам се, че не МОГА и НЕ ИСКАМ ДА МРАЗЯ МАКЕДОНИЯ И МИ Е СКЪПА!                                                

НИКОЛАЙ ГАЦЕВ


Извинявам се - на враговете на евреите, на враговете на арменците, на останалите мразещи хората в Мизия, Тракия, Македония и Добруджа-българи, турци, власи, роми и на преселените малоазийските гърци и руски белоемигранти, които са приети и почитани като българи в свободна България след 1878 и след 1908. Извинявам се , че не сме ги мразили и делили от нас, че не сме дали никой да бъде подценен, затворен ил
и репресиран и убит... и винаги сме давали убежище на преследваните и гонените народи, защото сме знаели, че ние сме малък народ, а мисията на малките народи е да пазят и уважават живота на своите съграждани и да не го жертват за великошовинистични идеи и мегаломании..
Единствената ни мечта е била винаги свободата на Македония и се извинявам, че понякога сме правили непреценени жертви за едно НЕблагодарно останало там население, чието мнозинство сме приели като изселници след въстанията и войните - 1897, 1903, 1913,1918,1926, 1932, 1945 и се извинявам за напразните жертви, за похарчените надежди и национални идеали...!

НИКОЛАЙ ГАЦЕВ                                                                        СОФИЯ,    22.09.2012



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. анонимен - евристи
24.09.2012 13:57
Господин Гацев, като синоними ли използвате евреи, КГБ, ЦРУ, комунисти и.т.н ционистки измислици? Йосип Броз Тито е евреин роден в Хърватско и контролиран от английските тайни служби, също еврейски. Никой българин не мрази обикновените хора от Македония, Сърбия, Албания, Гърция и Турция. Но по отношение на управляващите елити нещата не стоят така. Предполагам Вие сте обвързан емоционално, като душевност и родствено с тези елити. Но колко неизвестни данни за тях не са казани на обикновените хора за да могат да бъдат манипулирани. Защо е имало нашествия, възстания и войни? Това човешка природна даденост ли е или е провокирана от някого и от някъде? На тези въпроси всеки може да си отговори сам или вече си е отговорил, но обнародвани обяснения в учебници, публикации и научни документи няма и никога няма да има. А ако сравним жизнения стандарт в страната ни по врамето на "комунизма" и на сегашната действителност, при "комунизма" е по-висок, въпреки, че и тогава не липсваше еврейската връзка. Пример Исак Паси и Соломон Паси, Иво Инджев, Николай Младенов и много, много подобни "чисти" личности, които не са човеци, а същества.
цитирай
2. nikolaigatzev - КАТО ВИ ЧЕТА ГОСПОДИНЕ- ПРОСТО СИ СЛАГАМ ВЕЧЕ ЖЪЛТАТА ЗВЕЗДА
24.09.2012 21:09
МНОГО СЪЖАЛЯВАМ- НО АНТИЕВРЕЙСКИТЕ ВИ НАПАДКИ НЕ ГИ ПРИЕМАМ- АМА МНОГО МНОГО НЕ ГИ ПРИЕМАМ И ЗАРАДИ ХОРА КАТО ВАС ЩЕ СИ СЛОЖА И АЗ ЖЪЛТАТА ЗВЕЗДА.... ШАЛОМ ШАБАТ, ГОСПОДИНЕ!!
цитирай
3. анонимен - звездата на соломон, а може и звездата на давид
25.09.2012 16:53
Господин nikolaigatzev, освен Вас и много други същества трядва да си сложат жълтата звезда. Гад Зееви не само унищожиха българското въздухоплаване, но и в съгласие с френските евреи ни осъдиха да им плащаме. Иво Инджев, Софиянски, Свинаров, Станишев, Петър Стоянов, Соломон Паси и цялата плеяда еврейски управници на България доведоха народа до нищета, унищожиха образованието, промишлеността и селското стопанство, произведоха емиграция. Ако Ви отстраним ще плачете колко сте онеправдани, ако Ви оставим носите само неприятности. Търпението ни свършва, не се опитваите с чужди ръце да вадите горещите кестени. Защо след като сме членове на ЕС не получаваме терминал на солунското пристанище, както е по ньойския договор? Има и много други въпроси, а Вие си сложете звездата, тя в България означава знак за престижност и принадлежност към божия народ, бокартоф.
цитирай
4. nikolaigatzev - ДОБРЕ- слагам я дори да е в смисъла, според който я е сложило Кралското семейство на Дания през Втората световна война
28.09.2012 13:57
Слагам я тоново - във всякакъв смисъл! С уважение, Нколай Гацев
цитирай
5. анонимен - Комунизъм никъде не е имало, спрете с тези внушения
16.10.2012 20:11
А кога най-после ше спрете да наричате ''комунизъм'' периода преди 1989г. Наричас е социализъм, т.е държава със социални придобивки, а не социални права, защото социалните права не във всяка държава могат да бъдат реализирани, даже и да ги има. В нашите бяха. А комунизъм е система, при която няма циркулация на пари в държавата, няма парично обращение, а само натурална размяна. (Банките много биха я мразили) А у нас и навсякъде имаше национална монета, спестовна каса, застрахователни институти, национални банки и тн. И спестявания не изчезваха в инфлацията. Второ, самото название на държавите от източния блок не съдържаше никъде думата ''комунистическа'' държава, а ''социалистическа, демократична или народна. Защо никоя от тях не се е нарекла ''комунистическа'', макар и подчинени на Коминтерна? Ами защото просто не е комунистическа. Трето, макар и да бяха подчинени на комунистически партии, не еказано, че къде политическата или икономическа програма на тези партии беше реализирана, в коя страна. Къде нямаше национална валута. Няма такава държава.
цитирай
6. анонимен - nDtFBvhFR
27.10.2012 14:25
I guess fiindng useful, reliable information on the internet isn't hopeless after all.
цитирай
7. анонимен - yZuaEmPBCnCalgi
29.10.2012 07:03
That insight's just what I've been loionkg for. Thanks!
цитирай
8. анонимен - НИКОЛАЈЧО КУКАВИЦО
30.10.2012 05:13
ЗОШТО СИ МЕ БЛОКИРАЛ БЕ ТУТКУН БУГАРОИДЕН???
НЕЛИ СИ ТОЈ ДЕМО(Н)КРАТОТ КОЈ ПРОМОВИРА РАЗУМ,КОМПРОМИС,ТРАНСПРАРЕНТНОСТ,СОЖИВОТ И.Т.Н
СЕ ПЛАШИШ ОД ОТВОРЕН ДУЕЛ,ПОЛЕМИКА,ДИСКУСИЈА,А ПРВ СИ КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА НАВРЕДИ.
ЕХ МОРЕ МУФЉУЗЕ МУФЉУЗЕ НИКОЛАЈ-НО
СЕТИ СЕ НА 2009..
АНТИСЕМИТИЗМОТ ЌЕ ТЕ ЗАКОПА,ТОА ДА СИ ГО ЗНАЕШ
ПОЗДРАВ ОД МИЛА МАКЕДОНИЈА И ОД МОЈАТА МАЛЕНКОСТ
БОЖО Д. ДИМКОВСКИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3772388
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930