Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2012 15:52 - ВНИМАНИЕ НА ГЪРЦИ, АЛБАНЦИ, БЪЛГАРИ И ХОРАТА ОТ СКОПИЕ, КОИТО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА ЧУЯТ..– СКОПИЕ ВЧЕРА НАМИГНА НА „ЗЛАТНА ЗОРА”
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 4121 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ВНИМАНИЕ НА ГЪРЦИ, АЛБАНЦИ, БЪЛГАРИ  И ХОРАТА  ОТ СКОПИЕ, КОИТО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА ЧУЯТ..– СКОПИЕ ВЧЕРА НАМИГНА НА „ЗЛАТНА ЗОРА”
Скъпи Приятели, 
Снощи бяхме засипани от Скопски разтревожени съобщения … за гибелта на македонски студент - Александър Самарджиев в Солун- убит от активисти на гръцката неофашистка организация „Златна зора”, заради неговата ‘македонистка позиция’ … !? Посетих форумите от България, Северна Гърция, Албания и ФИРОМ и навсякъде се „прокара” това съобщение и беше използвано за съчуствие и настройване на форумите и групите срещу „Златна зора” и Гърция. Определено атаката беше много умно ръководена от единен и ЗАИНТЕРЕСОВАН  ЦЕНТЪР, който умело ни манипулира – получи се съчуствие към момчето ( да е жив и здрав и Господ- здраве да му дава.. на Александър… пък и когато те обяват преждевременно за умрял- това е като заклинание за дълъг и щастлив живот, който му го пожелавам и съчуствам на близките му ако са повярвали..).
Но така или иначе провокацията успя - хвана „дикиш” на фона на кризата.. и постоянните заплахи от действията на „Златна зора” и други „кризисни” националисти, които днес вдигат анти-гръцки, утре-анти-албански, други ден анти-български лозунги и провокации… Скопие се нуждаеше да отклони вниманието от поредният  гаф на Председателят си- ГОРГ’Е  ИВАНОВ в ООН, където речта и скандала му с гръцкият  външен министър и мой приятел Дмитрис Аврамопулос - му беше преразказана и в Скопие бяха скрити със субтитри и маски името „ФИРОМ” и фактите, че Скопските ръководители говорят от международната трибуна под своето „временно” име - а не както отскоро тръбят, че „Република Македония”  ги наричали вече 134 държави..?!  Г-н Г’оеге  или  Гю’рге Иванов (а според мен наричан „караджорже иванов”) направи няколко гафа - атакувайки  Аврамопулос  и Съвета за сигурност за обръщението към „Македония” като ФИРОМ и постави въпроса за силово решаване на въпроса..- въпреки непроменената резолюция за постигането първо на договорености между Атина и Скопие по въпроса… за името и по-нататъшно признаване на  ФИРОМ.. Досега Гърция беше сама зад защитата на своята теза, но с постоянните враждебни действия и провокации на Скопие- зад Гърция вече застават България, Албания и дори Румъния- а в скоро време ще застане и Сърбия, защото  независимо дали Скопие ще бъде наречено Бановина, Номос , Област или Жудец – тя си остава една зависима територия- която винаги си е сменяла централната власт и е имала периоди на по няколко сменяния на самоличността за десетки години – според влиянието на Великите сили и на съответния външен натиск.
За да прикрие гафовете си и поредните „македонистки” лъжи Скопие снощи си позволи груба провокация с живота на Александър Самарджиев и се опита да отклони форумите и интереса от ГАФОВЕТЕ на Иванов и на правителството на Груески (крадящо от парите за Скопие 2014 и финансиращо с пари на Скопие организации като ОМО, „Вино-Жито” и др.- които се борели за „македонската свест”  на поробеното население в Гърция, България и Албания..?! Само искам да припомня на Скопие- че последните три държави са членове на НАТО , а Гърция и България са и членки на Европейският съюз – и опитите на Скопие  са по същество удар и срещу НАТО и срещу Европейският съюз- нещо което Скопие заявява- че не се интересува и не желае да участва…в него..!!
    Скопие опасно „намига”  обаче на организации като „Златна зора” и други маргинали в Гърция , Албания и България, които  поради своята ‘изпадналост” от обществата си- могат и ЩЕ НАРОЧАТ „македонците” за виновници за своето положение  в собствените си държави. Това са опасни намигвания и игри-  И ПРЕДУПРЕЖДАВАМ  ОФИЦИАЛНО СКОПИЕ ДА СПРЕ С ТАЗИ ПОЛИТИКА, да спре да провокира сепаратизъм срещу НАТО и ЕС.
ГОСПОДАТА  ИВАНОВ  И  ГРУЕСКИ  са решили да печелят популярност и дивиденти- за сметка на на целостта на НАТО и ЕС- но това са опасни игри- техни съюзници там са само хора от  „Златна зора”, АТАКА или Албанските шовинисти..
СКОПИЕ се опитва да отклони и вниманието от проблемите си и все по-утвърждаващата се Конфедералност на държавата им - „помпана” като „Албанско настъпление.. на Велика Албания..”  и всячески се опитва да обясни собствената си слабост – със заговорите на НАТО, ЕС, САЩ, Гърция, Албания и България. Същевремвно про-Европейските и про-НАТО-вските политици- като бившият премиер Любчо Георгиевски  са заглушавани и карикатурени, обвинявани в предателство, в шизофрения, постоянно се отправят публични заплахи към тях и семействата им - за саморазправи – подобно на тези, в които Скопие набеди и поощрява съюзниците си  от „Златна зора” и набеждава своите съседи.
Настоявам, Скопското поведение – ДА СЕ РАЗГЛЕДА ВЕЧЕ КАТО НАРУШЕНИЕ НА ЧЛ.4  - ОТ АТЛАНТИЧЕСКИЯ ДОГОВОР - А ИМЕННО НАПАДЕНИЕ  И ВРАЖДЕБНОСТ СРЕЩУ СТРАНИ  ЧЛЕНКИ НА НАТО И СРЕЩУ СТРАНИ ОТ ЕС !!!

Николай Гацев     (обичащ една друга… Македония.. отпреди десетилетия – и
делото на Гоце… Яне .. и Тодор…. Чийто език се говори днес- в България)

София, 30.09.2012
 




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. анонимен - Абе, байно, чергата под краката ни ...
30.09.2012 16:10
Абе, байно, чергата под краката ни гори, ти си седнал да ми разправяш как били облечени чуждите булки!
цитирай
2. andrei - Някой дали въобще взема на сериозно Македония като държава ?
30.09.2012 16:15
Нито на ЕС им трябва,нито на НАТО...Е...за сега руснаците си харчат парите, да ги ръчкат за една,или друга провокация,но скоро и на тях ще им омръзне да се занимават с простотиите им.Като спре да им се наливат пари за щуротии и им огладнее гъзот-друга песен ще запеят.Въпрос на търпение и време е да се налудеят,а после лек има...
цитирай
3. nikolaigatzev - Подркепям Вашето мнение, Андрей!
30.09.2012 16:43
Прекрасно го казвате!
цитирай
4. demograph - Сбогом на чакалите в Скопие
06.11.2012 23:42
Златна Зора ли?..Глупости!
Аз се страхувам да мисля че сърбоманското фашистко правителство в Скопие пикае срещу вятъра, за да се предварди от един ужасен скандал, който май му се задава от към Бургаз....Ако излезе истина, това ще е краят на македоншовинизма и на УДБАшкото правителство в Скопие,но и край на мечтите на населението край Вардар за по-добър и сигурен живот в ЕС и НАТО. Дано не се окаже, че сред жертвите на бургазкия атентат е и самата Македония.
цитирай
5. sande - Санде: "От сите страни сардисани!"
07.11.2012 12:27
Сърбоманското правителство в Скопие поддържа тази теза за да плаши и манипулира редовите македонци, а и да намира оправдание за враждебната пропаганда към съседите, прехвърляйки вината от болната глава на здравата.

Но се вижда, че тази конструкция е измислена, камуфлажна, паянтова, съшита с бели конци и измислена само за вътрешна употреба. Ясно е, че никой не мрази РМ и макетата, няма защо да ги мрази и да им желае лошото. Всеки нормален човек иска да има добър съсед в добри и лоши дни.

А най-много България е заинтересована да има за съсед стабилна и просперираща Македония. По известни причини.

Да се превърнеш в балкански интригант - това е антимакедонско, преди всичко. Конската муха, която бръмчи досадно и агресивно и предизвика къчове и ритници в балканския двор. Щях да кажа за малко - конюшна.

Поздрави на Николай Гацев!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758889
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031