Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2013 00:36 - УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ КАТО ЕДНА ПОСТОЯННА СЪДРУЖНИЧЕСКА "НАРКОСВАДА" НА НЕПРОИЗВЕДЕН „НОРИЕГА” ИЛИ ДОЛУ… МУТРО-НАРКО-МИЛИЦИОНИДНАТА ОЛИГАРХИЯ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1815 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.03.2013 08:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ КАТО ЕДНА ПОСТОЯННА СЪДРУЖНИЧЕСКА КРАМОЛА НА НЕПРОИЗВЕДЕН „НОРИЕГА” ИЛИ ДОЛУ… МУТРО-НАРКО-МИЛИЦИОНИДНАТА ОЛИГАРХИЯ!
  Управлението на Борисов наистина е на път да влезе в историята като една постоянна и непонятна за непосветените съдружническа „крамола”.
  В началото Един влезе в кабинета му като „лоялен” гражданин и излезе оттам на осем крака като коронован „Октопод….”-  с много нескопосани дубъли на „Цветанов Пикчърс” и пак за непосветените… – въпросният превъплътителен индивид дълго време беше приятел и съдружник на премиера..на България..?!
  После Друг „съдружник на съдружника” на премиера от добра „оперативно интересна” Барета – се превърна в наркотрафикант №1 на Републиката, че даже накрая и го гръмнаха като в някакъв друг филмов екшън.. Явно тук близкото съдружничество с  премиера преминаваше пак по изпитаната схема от короноване към очистване…
  За бедният „Мишо Бирата” да не говорим нищо - той нямаше никакъв шанс да преживее „октоподирането” си в един скалъпен „Флаш..-ДАНС” или даже dance-с-ДАНС., защото сърцето му така и не издържа съдружническото „разлюбване” на премиера...
  Един Трети (от „Тройната”), който се беше избрал дори за „държавна глава” на страната се опита да се харесва на Бат’ ман … и да го обяви като „по-малкото зло..” за страната,  но това нещо почти веднага му се върна и … като ШЕСТОпод се препъна, според слуховете заради сателитните снимки.. на кортежите си в Пазарджишко.. и заради прикриваната си „държавна” педо..илия  и случаите.. „ала’ Белнейски” !
  След като „разтрогванията”на Премиера се превърнаха в постоянна държавна политика и „крамола”- с пълно медийно отразяване и интерес.. то даже децата разбраха, че става дума за едностранно прекъсване на ангажименти от „Буда” към негови съдружници-  поемани някъде и някога… заради нещо..!
  Последва острела и на Черният КОСТОлив орех- от съюзник и крепител – до разгневен критик на Управляващият.. с лош спомен за една Банка или пък за няколко ембаргови композиции и едни Срете’ния Господни.. или пък.. -… Сретенията да са Йосифовичи… като  припомняне за един друг „съдружник” на премиера..,  срещу когото няма да може да помогне даже и Пашата… и СПАСЕНИЕто Му… ще го дебне отвсякъде..!
  Със систематичното отстрелване на всеки един от „ортаците”  се създаде и второто впечатление- че става дума за много сериозен и възлов бизнес.и тайни ангажименти – който всичките тези хора са имали един към друг.. 
 Общото между тези личности и събития е някакво преразпределяне на пазар..- а понеже тяхното амплоа е толкова различно и несъпоставимо-  в същият момент и компрометирано.. та може да става дума само за контрабанда…!
  Явно не става дума за оръжие, защото нямат уличаване в подобни сделки.. Общата стока ще да е била малко по-друга…нещо свързано с  ГЕРБ-а на управлението на ГЕРБ ..– за което ни се представяха „ теглените надлъж и на шир ..магистрали”… И понеже сме магистрално близо до сравнението - явно не става само за пътища в буквалният смисъл на думата.. нито за труженички-магистралки.., а за Един филм „Секс- Наркотици -и- Рокендрол”.. или поне нещо в този словоред или ред на мислите…
  Та нашичкият„Нориега” от многото успешни прекратявания на съдружничества се самозабрави и реши да „скъса” неразтрогваемите договори със своите аркадаши-  да „напляска”  Мечката от Москва и да излъже Американския орел…
  „Октоподирането” на Путин се оказа като клауза от„договора на доктор Фауст”  и му донесе оглушителна Референдумна плесница, а глупостите около нескопосаното  „посочване” на Хизбула – изложи.. и Съюзника отвъд Океана,. и МОСАД.. – и всичко, което някъде и някога можеше да бъде изложено.. – и така се стигна до фаталната последна вечер на рагрома на Протестите..- когато телефонните линии към Москва, Брюксел  и Вашингтон се оказаха заети…!
  Така „Нориега” разбра че ще трябва да си обира крушите.. а ние по площадите всеки ден ще го благославяме с : „Долу Мутро- Нарко- Милиционидството”..
 ТОЙ ЩЯЛ ДА СЕ ВЪРНЕ НА 12.05?!.... без да уточнява годината де… и ни размахва от снимките си пръсти и юмруци ?! Е може и това да се случи..- ако успее да ни поръси с някоя от поредните си дози колумбийски бял прашец… ако я опитаме.. и ни изхалюцинира.., че е „ако ГО няма щели да дойдат на власт БСП и Доган..”, „че Октопода ще завладее без НЕГО държавата..”, ..„че Станишев и Костов били виновни за всичко..”, „че Президента (който Той ни посочи!) бил пак… Пе..раст..” , че „..ни разрешава да борим само Мишените и Монополите, в които Той не участва….”,”че без Него престъпността и корупцията щяла да остане ненаказана - и затова Той възнагради… „главният прокурор на НЕнаказването” като Конституционен съдия от ГЕРБ…”!
  Управлението на Борисов ще се запомни само като една безкрайна крамола с негови партньори, ортаци, съдружници и МИНАЛОТО му. Октоподът „Бойко” ни се беше качил за три и половина години на главата и с пипалата си криеше от погледа ни -да не виждаме бедността, ограбването от олигарси, контрабандата, Шенгенските стени и презрението към търпящите Нориегата.. И понеже беше много глупав- отряза си пипалата и ортаците, загуби равновесие и падна.. долу!
Николай Гацев  „Син индианец от Протеста”       Октоподия, София,  21.03.2013


Тагове:   БСП,   БКП,   СДС,   ГЕРБ,   протести,   ВМРО,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3772085
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930