Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2013 23:06 - „ОРКИТЕ” НА БОЙКО - ОТВРЪЩАТ НА УДАРА….
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1908 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 25.03.2013 09:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                „ОРКИТЕ” НА БОЙКО - ОТВРЪЩАТ НА УДАРА….
   Помните ли какво е точно това- „орки”.. Гледали ли сте скоро „Властелинът на пръстените- това са онези примитивни същества, „полу-духове”, които само сноват нагоре-надолу в екзалтирани пълчища, опиянени и дрогирани от задоволството си да служат на Злото(Саурон). От техните„победоносни” походи обикновено се постига консолидация на малцинството „добри” герои, които накрая успяват да уловят в капан лошите същества, провалящи се грухтейки  и френетично в прослава на НЕсъстоялото се за пореден път Зло. 
 Днес в България понятията за добро и зло са доста размити.. Ясно е че някъде там във Властта е скрит вулканът на Саурон, който бълва мощно пушеци и сее наркоопиянение. ”Орките”сноват и преливат в пълчища навсякъде, повтаряйки само името на Водача си и редят като народни саги, скалъпените легенди, за „героичното” му минало, възпитание и поведение- та и на децата да им става ясно къде го „стяга чепика” Вожда– точно в миналото, възпитанието и поведението му.
   Не знам какви пълчища ще се появят в битката за предстоящите избори, но едно е ясно- трябва да се гласува масово от всички за да могат да се „смачкат” купеният и манипулираният вот и да се даде решителна битка на „орките” на настоящето управление на ГЕРБ, което ни най-малко не се е променило, а просто е преминало от едно в друго агрегатно състояние. Саурон още си бълва зараза и наркотици, контрабандата си върви, а казионната преса само ни занимава с проблемите на някакви чалга- певачки, черноТОТОви футболисти или легендите на Саурон за преразпределянето на дрога-пазара в страната, като че от това се интересува средностатистическият българин. Quod licet Iovi non licet bovi.. (Позволеното  на Юпитер не е позволено за бика). Това обаче е добра тактика за да се внушава страх и респект към царството на Сивата икономика, към нейните по-изявени дейци и практиканти, които са обикновени долнопробни  мутри, съдържатели на заложни къщи(пара-банкери срещу които никоя Банка не роптае), на прикрити публични домове и най-банални  напомпани „дришльовци”, послание за непроменяемост на ситуацията и обреченост на едни нарко-„Нориеги” да господстват и на едно мнозинство да се подчиняват на Злото. Това е ГЕРБ-ът на управлението на ГЕРБ, а „орките” вече грухтят из Арена "Армеец" - тяхното ново Бойковистко капище, възхвалятват БУДАлизма и се присягат за името „Орлов мост”, забравяйки че това място е символ на отърваване от едно друго робство, от едни други пълчища.. от едно Зло.. не по-малко зло то тяхното...
Quod licet Bojko non licet bulgarum.. сами си го преведете….. ОРКИ!

 Николай Гацев                                   Орколандия,     София, 24.03.2013


Тагове:   БСП,   БКП,   СДС,   бойко,   ГЕРБ,   ВМРО,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758950
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031