Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2013 00:16 - ГАЛЕРИЯТА С КРИВИТЕ ОГЛЕДАЛА ПРЕД ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ..
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1475 Коментари: 0 Гласове:
2



  ГАЛЕРИЯТА С КРИВИТЕ ОГЛЕДАЛА ПРЕД ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ..
   Вече ви споменах, плановете на ГЕРБ, БСП и другите партии от статуквото са нито една от партиите на Протеста да не прескочи бариерата.. и затова Протестиращите получиха от подставените лица на ДАНС и казьонните медии – „посочени” водачи, които успешно ги „отдалечиха” едни от други, разбиха ги и сега се опитват да пробутат останките им в някаква странна агрегатна форма..?!
   Старите партии заложиха капана- още с гласуването на Избирателния кодекс, който се появи като своеобразна „Галерия с криви огледала”, през която трябва задължително да минат всички кандидати за Промяна на Подмяната..  За Иван Костов, Надежда Неински, Бойко, Цецо, Първанов или Станишев такова преминаване през Паноптикума не е никак опасно- защото кривите огледала даже скриват част от техните гърбици и излагания, но за новите Партии на Протеста това може би ще бъде фатално..
    Не са достатъчни само нито отказите от лидерство, нито декларациите за лоялност към исканията на хората, нито „обществените договори”-  на „Тримата тенори” им дръпнаха юздите от „Позитаник” 20 и от „недоволните” гнезда на ГЕРБ.., другите от „Освобождение” в камерен квартет отидоха направо в „Другата България”, трети  забиха в неясната за православието християн-демокрация… кръглите маси се обсебиха от Митко Каратиста и Таско Ерменков Светът е голям –… и изкушения.. и „свалячите” на Бойко ни дебнат отвсякъде…
      Всъщност голямата манипулация се получи от нежеланието на новоподставените лидери на Протеста- да посочат и да „проскрибират” имената и бизнесите на „Врага” – на когото повечето от тях вече явно показват, че служат! Замазаха се всички посочени споменавания  и „опасни” искания..- дава се път само на неясните  „мунчовци”, които само ни занимават с проблемите на екзистенцията си..,  но никога не предлагат нищо като решение или го намират в някакви детски басни или приказки за национализации. На този техен фон- политиците от Статуквото започват с грухтенето си да звучат дори сериозно и „загрижено”- да се покайват по-малко за някое и друго посгрешаване.. въобще леко да се наместват към Ореола си на Спасители- това е типичната защитна реакция на Подмяната и грозното лице на контра-революцията, „ронещо” крокодилски сълзи за своите жертви..
    Последни на рубежа на тези процеси остана Движението „Орлов Мост- ЗА ПРОМЯНА”, на което Властта се опита да направи дори скъпо дублетно „менте”, но сега и пред тези Протестиращи се изправя „Галерията с кривите огледала” на Избори’2013.  Аз предлагам на „Орловци” да не се оглеждаме в оптическите измами на Статуквото- а просто – по нашему.. по „Орловски”- да ги докопаме по- отблизо и да им ги счупим тези огледала… Ние  нямаме намерение да се  изглеждаме добре в изпочупената и разгромена от нас „Галерия на Подмяната”, но все пак нали така направи и приказната Герда за да спаси своят  обичан Кай в приказката за „Снежната царица”- именно от парченцата на една разбита по  подобен начин тоталитарна магия.. 
  „Снежните царици” в българската политика са безчет и техните омайни примамки са не по- малко опасни от песните на удавящите русалки… така че рефлексите и инстинктите на „Орловците” засега сработват.
   Тази седмица е много важна за нас- за да оцелеем и да се докажем- засега – без да заплашвам или да провокирам-аз- Николай Гацев от „Орлов Мост- ЗА ПРОМЯНА”  ви заявявам, че на 7-ми Април 2013 г. – сам и невъоръжен със запалителни смеси или каквото и да било друго- ще отида на откриването на кампаниите на ГЕРБ в „Арена Армеец” и ще поискам от множеството и от Главатарите на тази партия да започнат „тържеството” си с едноминутно мълчание за жертвите на самозапалванията от януари, февруари и март 2013г. - общо трима загинали и още трима горящи в пламъците на гаснещото си наранено съществувание..  Ще отида- другата седмица  и на откриването на кампанията на БСП и на Костов…– да поискам същото.. там поне съм сигурен че няма да ме набият.. макар че - много мощно ще ме освиркат-  когато вярвам в правотата си- няма значение цената, която ще ми се наложи да си платя..
    А това, което ще ми се случи при ГЕРБ - просто ще е картинка за ПОУКАТА, която са си „взели” и се надявам да изляза поне жив оттам… Ако не ми се отдаде това напълно..!? поне ми остава утехата, че след ГЕРБ-авата проява вие ще ги „заковете” с един хубав едноцифрен резултат, който заслужават и те и БСП, а останалите заслужват даже да не стигнат до „Галерията си с кривите огледала”…благословена или не… от „Орловците”…
ДОТОГАВА ЩЕ ВИ СПОМЕНАВАМ ВСИЧКИ ВЪВ ВЕЛИКДЕНСКИ  МОЛИТВИ С НАЙ-ДОБРИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ!
Николай  Гацев            Враг пред портата на „Арена Армеец”, София, 30.03.2013


Тагове:   СДС,   ГЕРБ,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3778480
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930