Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2013 00:48 - БОЙКО ПЛАТИ СИ СМЕТКАТА ЗА ВЧЕРАШНОТО ШОУ – САМО 780,000 ЛЕВА !
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2228 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 08.04.2013 09:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БОЙКО ПЛАТИ СИ СМЕТКАТА ЗА ВЧЕРАШНОТО ШОУ – САМО 780,000 ЛЕВА ! /или както е казано…„…ако нямат пари за хляб.. нека тогава си купят пастички..”
Подобно на Мария Антоанета един български политик вчера ни каза за пореден път, че сме лош човешки мат’рял - щом нямаме пари за хляб и не плюскаме.. пастички.. То в България си е май по-про-правителствено да кажем- като нямаш пари за хероин- друсаш кока..и други треволяци..нали сме си страна на тиквите! Требе да има бизнес и за нарко-тружениците, особено ако са стигнали до руля на държавното управление.. и се държат там като в познатата им нарко-среда – „те дават.., вземат.., строят.., плащат пенсии..обвиняват Октопода..”- за какво са тези глупави демокрации и разделението на властите.. - избираш си един милициониден Нориега и всичко тръгва да цъфти.., а ако вземат че цъфнат и налъмите.. и ако хората го подгонят по улиците -тогава той си обира крушите бързо и се скрива за 30-40 дни за да ни напомни „охранително”, че „Имал воля.. да ни доОправи”.
Имането на воля ни го съобщи не сред нас и на площада, а зад кордони охрана, срещу представяне на билетчета за лоялност. Явно народната любов от февруарските събития и самозапалванията на групата мъченици още му държи влага и този път реши да мине на сигурна магистрала..  и да смръкне от белият си прашец пред „Хора на най-верните” - за да ги надъха и да затръби за предстоящата си победа.. Защо винаги Злото иска да тръби за победата си и да се чуват там-тами-те му надлъж и нашир, а накрая взима че загубва най-глупаво и безславно - точно от най-големите си критици и разобличители..?! Колко безсмислен ресурс се хвърля за празна самореклама, която не отговаря на никой от злободневните въпроси- нито за това защо сме все най-бедните ние, нито защо ни управляват самодоволни мутри и тъпаци, нито защо икономиката ни произвежда само сигурни показатели за упадък, инфлация и безработица. Ако резултатите от „имането на воля” са това – по добре да нямат повече претенции! – видяхме ги какво струват и ни излязоха много скъпо, а като си отидоха не казаха едно „извинете” и не си платиха сметката..
   Като заговорихме за сметка, да си кажем колко ни струва вчерашното удоволствие да се насладим в „Арена Армеец” на Борисов и Цветанов- без да издребнявам- само около 780,000 лева и то за един ден-  с 400 автобуса от страната бяха докарани 15,000 екзалтирани с по 20- 30 лева фенове (затова се наложи и влизането с квитанции за получените пари- под формата на билети)- общо бензин, изпълнители  и „заплати” 590,000 лева, наем на залата и украса– общо 90,000 лева, охрана – около 1200 души- 100,000 лева. Можем само да си отдъхнем вече защото един ден неграмотно и безхаберно управление на Бойко Борисов предишните месеци и години ни струваше поне 5- 6 пъти повече дневно, изключвайки от сметката и размера на стратегическите загуби, които още дълго ще ни следват и когато Борисов го забравим като някакъв чудовищен кошмар.. Зер-  лесно ли се празнува в резиденцията на Вальо Златев …първият, вторият  и третият милиард…от ограбеното. Това е тежката калкулация на бедността, неплатените майчински, невдигнатите пенсии, безкрайните хвалебствия и ПР- акции на Властта, дяловете на Борисов от сивата икономика, от рекета, от покровителстването на наркобарони и масови сутеньори– това са все части от събираемите числа в черната равносметка за стореното от ГЕРБ и от Бойко.. – а тя стана и в буквалният смисъл черна- защото обгоря в кладите на невинните мъченици, които ни напуснаха или се борят в мъки за 30 или 40 % от живота си... Какъв зловещ парадокс - повечето от тях са били докарани в болниците и моргите си без да имат платени осигуровки или други материални възможности.. пак отнети благодарение на известният Извършител… и които ще бъдат платени пак от нас- но след тези черни плащания просто няма как Борисов да ни се предлага повторно или да ни се показва целият в бяло….
А можете да прослушате и това… ако имате търпение и искате да научите още:
http://nikolaigatzev.blog.bg/politika/2013/04/07/preskonferenciia-na-dvijenie-quot-orlov-most-za-promiana-quo.1098433
Нали си спомняте какво е казала Мария Антоанета– „..щом нямат пари за хляб.. да ядат пасти..”. И какво после е станало с нея.. на не по-малка Арена...!
Николай Гацев              „Арена Армеец”, трибуната на Боко и Цецо,  07.04.2013


Тагове:   БСП,   НДСВ,   БКП,   СДС,   ГЕРБ,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3772151
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930