Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.08.2013 15:52 - ОТ ПЕТНАТА И ”БИСЕРИТЕ” НА ВЛАСТТА– ДО БИСЕРИТЕ НА ЕДНО ”ПЕТНО”, СЛЕД КЛАДИТЕ НА ЗИМАТА ДО КЛАДИТЕ НА ЛЯТОТО.., ОТ ПОГРОМЪТ НА ГЕРБ, ПРЕЗ КРАХА НА БСП – ДО НОВА
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1557 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ОТ ПЕТНАТА И ”БИСЕРИТЕ” НА ВЛАСТТА– ДО БИСЕРИТЕ НА ЕДНО ”ПЕТНО”, СЛЕД КЛАДИТЕ НА ЗИМАТА ДО КЛАДИТЕ НА ЛЯТОТО.., ОТ ПОГРОМЪТ НА ГЕРБ, ПРЕЗ КРАХА НА БСП – ДО НОВАТА КАТАСТРОФА НА БЪЛГАРИЯ..!

    Комедията вече не е смешна..! София е превзета от болшевики, соросоиди, петна, „ГРОБ-ове” и от техните малки и големи „бисери”..! Тато също, от време на време се шегуваше, но това си беше само негова привилегия, а държавата си функционираше  и горе-долу някак вървеше..! Но Бато и „батовците” след него нещо объркаха рейса..или не схванаха смисъла на поуката?! Сега какво точно работи- само безработицата, инфлацията, разграбването, машината за петна, фабриката за бисери и индустрията на илюзиите..! Проблемът явно е започнал още със четенето…- един не е разлистил и една книга, друг издържал само „Винету”, трети- само рафтовете със съветската прогресивна литература.., сигурно сега ще ни дойде поклонник на „Томас Сойер” – неизживяното детство на управляващите и комплексите на „гладните” години си казват звучно своето.. затова всичко звучи еднакво- като едно малко или по-голямо наяждане..! И като вземат да се питат някои- „ Кои точно хора от протестите представлява при срещите с Орешарски- Бисер Миланов (Петното)..!?” Ще взема да им отговоря: „Представлява… обществото на Прехода и „героите на нашето време” – на премиерът от „СИК”, дето беше си играл от младини с Алексей Петров и Златко Баретата,  назначаваше в прокуратурата само „гейове, педали, манафи и…” , а във властта- „калинки”, физкултурници и ”Паши”.., вълнуваше се само от чалгата и „магистралите в бяло”; или пък е любимец на влъхвите от Тройното безхаберие, на „В’ервайте ми още ”800 дни”, „Гоцетата”, Кременчугските маври, Фронтиерите и РОвч.-ите- ”леваците” със сърпове и чукове в главата и милиарди от куфарчетата в джобовете.. Бисер Миланов (Петното) не е само петно за едното правителство, което го е допуснало на масата си за преговори, - а неговата дребна криминалност е представителна извадка на криминалността на цялата ни управническа  върхушка, което ни накара да изядеме къде по-големи „петна и бисери..” от този типичен „проявен’-ик”  на вечния български Андрешко..! Той  е дълбоко смешен, атавистичен и банално агресивен, той е Бай Ганьото, дето поучаваше автора си.. и накрая взе че го засреля…- за по-голяма убедителност.. ама не ви ли напомня с по нещо другите ни вече изброени и неосъдени вчерашни и днешни  управнико-криминални герои.!  Аз казвам Бисер.. разбирам „Петно”, аз казвам „петно” – разбирам 24- годишен преход в България.. разсмиващ ни понякога като Тато-  с привилегията на своите отронени.. глупости, гафове и БИСЕРИ! А иначе с ужас научавам, че пак са заочнали да горят кладите на отчаянието- вече ЛЕТНИ!

Николай Гацев                                      Софич- Опетнена и Бисерна,  13.08.2013

#ДАНСwithME – БЛОКАДА ДО ОСТАВКА

http://bulgarski.pogled.info/news/47812/Novo-samozapalzvane-uzhasi-Balgariya-noshtes



Тагове:   gerb,   sds,   BSP,   dsb,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3772984
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930