Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2015 10:26 - СТИГА С АМАТЬОРСТВОТО И ПОПУЛИЗМА, Г-Н РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ, ЗА "ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ" НА ЕДНА ПРОВАЛЕНА ПОЛИТИКА И АЛТЕРНАТИВАТА "ПРЕДАЙ- НАТАТЪК..&qu
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1296 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.06.2015 10:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СТИГА С АМАТЬОРСТВОТО И ПОПУЛИЗМА, Г-Н РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ- ЗА „ДВОЙНИTE“ СТАНДАРТИ НА ЕДНА ПРОВАЛЕНА ПОЛИТИКА И АЛТЕРНАТИВАТА „ПРЕДАЙ- НАТАТЪК..“!

Г-Н ПРЕЗИДЕНТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ,

       Пиша Ви, за пореден път гневно писмо, с което да Ви отворя очите- за да не се набърквате в проблеми, които явно не разбирате, а бързате да се изказвате популистки и непремерено. В предишните си писма Ви укорих, че се срамувате от факта, че сте били комунист и от комунистическия си произход, като Ви напомних, че само по себе си не е укорително, стига да не се укрива, да се преживее открит катарзис  и да не се сочат с пръст-  другите, които са били като него- но не се отричат или не се срамуват от своето минало. Като отговор ме пренебрегнахте за кандидатурата ми за член на ЦИК- през 2013 г., с което дори нарушихте Избирателния Кодекс, но не съм злопаметен за това- така се спасих от обвързване с фалшификциите на Изборите 2013-2015, които се извършват през последните години в страната. Също така се през Октомври 2014, вярвайки, че сте про-Западно настроен- се обърнах към Вас за реакция, при опити да бъда спиран да работя по иновационен американски енергиен проект за решаване проблемите  сметките на   „Топлофикация“ АД  и за поевтиняването цената на тока, но вместо Ваш отговор- получих преследване, шпиониране, уволнение от работа и постоянен съдебен тормоз над мен и семейството ми.  После предложих на ГЕРБ истински контрол в енергетиката- чрез създаване на мега-агенция за технически контрол „Българска Служба по Акредитация и Контрол“- Ноември-Декември 2014 г.- но пак ме отрязахте, защото явно не желаете никакъв Контрол в енергетиката и обслужвате анти-Българските интереси там. Не считам всички Ваши предшественици- Президенти на България- за по-достойни от Вас, имаме и негативни премери за президентско поведение- това на Георги Първанов- който не спря да ни лъже, през първия си мандат, че не е агент на ДС, въпреки че се оказа такъв ( а сега е Ваш партньор във властта на ГЕРБ!) . Убеден съм вече, че Вие ГО продължавате и престои да разберем много укрити неща за Вас,  но за разлика от него, сте много неподготвен и се набърквате в сфери, с които засягате лаически много и по-сериозни неща. Това правите и с Вашето „предложение“ за Референдум за задължително гласуване- защото искате да прикриете подмяната на изборния процес, която се прави от близо 10 години в страната- защото вече и на децата е ясно, че: 1. В България  имаме едва около   5 млн. избиратели  2. От тези 5 млн. избиратели – половината- или над 2,5 млн. отказват да гласуват и не го правят- защото  Вие с ГЕРБ и с БСП и ДПС направихте така, че е все едно за кого се гласува (последната Ви Коалиция с „несъвместимите“- АБВ, Реформартори и Патриоти – Ви дискредитира окончателно. 3. От гласувалите под 3 млн. граждани – няма как всеки от „влезлите“ (посочените!) да е взел гласовете, с които е „удостоен“..- защото не е възможно да са гласували близо 4 млн. души.. Вие сте последният буфер на Статуквото и е време да се понесат последиците от „резултатите“ на 26 годишната ЛЪЖА, която се опитвате да прикриете!

    През 2015 се заигравате недопустимо с темите за „..участието си в протестите – от 10. 11. 1989 .. и след това..“ ( да ви припомня ли- как на платформата на демонстрацията от 18. 02. 2013..- скъсахте декларацията ми с лалето в нея- т. е. напомнянето  ми за неудобната  Папка „Лале“ и отказа Ви за изследване престъпленията от Прехода..  на другите Ваши ортаци във властта днес..?! Там аз бях с индианските пера- по подобие на „Бостънските чаепитци“ от 1773 г.- защото с нея започнах и „ идианският си протест срещу Статуквото..“-  още в студа на 13. 12. 2012 г.“ , за което имам заведено писмо в Общината, а Вие и ГЕРБ ме обвинявахте-  за съветско агентство( а преди това, докато всички Ви ръкопляскаха за „успехите“- написах писмо на Барозу и го поканих в подлеза на „Цетрална гара-София“- Август 2012 с истината за Вас и за ГЕРБ)! После ни изпратихте провокатори – групата на „Тримата тенори“- за да подменят Протестите, да отклонят енергията и да спасят интересите на сегашните Ви партньори в енергетиката:  Агент  „Санкин“ от ГРУ- СССР, Бориславова, „Пашата“, Прокопиев, Ковачки  и т.н. После започнахте темата за лагера в Белене и за антикомунистическата съпротива (да Ви припомня ли, че на 01. 02. 2013- по време на Вашето видеообръщение, на което бях казал във Фейсбук, че ще Ви освиркам, след клевета от Вашата клика- ГЕРБ- бях изведен с полиция от монумента..,  където са поне 3 имена  на избити мои близки и десетки репресирани от моя род, до паметника на НДК-  през  периода 1944-1989, чието оплакване се опитахте да присвоите с „розовите Ви гвардейци“ от „Протестна мрежа“..!). Сега се затъжихте за останките на Цар Самуил Български и взехте да ровите неговите кости. Последната воля на този български цар, ако това са неговите останки (!), или ако такава е била не неговата или Волята на времето му- да бъде погребан на то ч

но о-в „Свети Ахил“ в Преспа и според мен, като вярващ човек- католик,  ще бъде грях да се подменя тя, дори с оглед на днешните ни конюнктурни интереси. Не се наемам да обсъждам въпроса, защото той би следвало да е предмет на сериозно третиране от Българската Православна църква, чийто покровител и ктитор е бил Цар Самуил Български- и е по-добре неговото погребване да стане обратно в мястото му в царския гроб на Преспа, както е подобаващо на един суверенен владетел, от чиято съдба, живот и участ – има много Вие, г-н  Росен Плевнелиев, какво да научите. 

     Но все пак има Български царски- непогребани останки- в Замъка Кобург, Германия   в ковчег до семейната си гробница-  тези на Цар Фердинанд Български, католик по вяра, пожелал последно да бъде погребан- в Храм „Свети Людвик“ в гр. Пловдив, факт, който няма как да не отбележа- пред  Вас- след като се изявявате в „събирачество“ на кости!

       Последната Воля на един вярващ католик и на един миропомазан български цар  е да бъде погребан в България, в Храм „Свети Людвик“ , в гр. Пловдив- сериозно нещо и ако дори само се прекърши тази воля или се знае и бездейства за такова „прекършване“– се извършва  съучастие в тежък грях към Покойника и към Бога. Кощунствено са ‚изгубени“ тленните останки на Цар Борис III в Рилския манастир- от усърдни комунистически и безбожнически активисти- подобни на Вашите червени предци, г-н Росен Плевнелиев. Трябва да се поправи Кощунството за да падне прокобата от неспазването на волята на покойник.

      Организацията, на която съм заместник председател- Сдружение „Добродетелната дружина“, осн. 1853 г.- от Март 2015 г. поставя първа Мисия от Завета ни „Предай- нататък“ и започваме създаване на „Инициативен Комитет за връщане и погребване на останките на Цар Фердинанд  Български в Храм „Свети Людвик“ в гр. Пловдив“. Ще организираме гражданска подписка от нашето сдружение и дарителска кампания за достойното осъществяване на това родолюбиво начинание-  с нашата нова Фондация- регистрирана през май 2015 г., над която  сме съгласни да се осъщетвява  строг обществен контрол

     Ако наистина не е лицемерна или е комунистическа провокация Вашата загриженост за прибиране останките на български царе и на големи държавници, то можете да ни съдействате логистично за родолюбивата  инициатива, както  и да се подпишете на почетно място в подписката- това ще е един сериозен катарзис за изкупване на грешките и метастазите от комунистическото минало.  А погребването на Цар Фердинанд Български би било началото на един особен помирителен процес на двете враждуващи страни от последните почти 100 години в българското общество. Трябва да сложим „Край“ на една братоубийствена война, осеяла страната ни: с места на ужаси.., означени от „черепи с кости“. Това не бива да се „предава- нататък“ на поколенията и не трябва на те да стават жертва, така, както станахме  ние – над 40 годишните..!

     Също така трябва да се осмисли по нов начин, Мемориалът на  т. нар. „Братска могила“ в „Борисовата градина“- с Обелиска,  който може да се превърне в Национален мемориал- с костница на всички българи, паднали за България- в необявената гражданска война-  1923- 1989 г. (по примера на такива „общи“ костници от подобни противопоставяния в Испания и Гърция). Това е нашата бъдещата Втора инициатива според Завета  „Предай- нататък“, за която също предизвикваме и започваме подписка и събиране на средства за осъществяването й- от „Добродетелната дружина“

       Подкрепихте частната инициатива за поставяне „Паметник на Цар Самуил Български“- за което Ви поздравявам.., дори да съм Ваш яростен критик- иначе! Направете и следващата стъпка- има гласувана докладна от СОС- за поставяне на „реплика“ на „Битолският надпис“ за Българската държавност на Македония-  в центъра на София- която исторически и смислово може да обедини композициите- от двете страни на улицата- „Паметникът на Царя“ и „Композицията с ослепените войници“. Това предложение е гласувано в СОС - още през 1998 г., но, неизпълнено и до днес, което може да реши и смекчи- най-важните обструкции, възникнали в Обществото- по повод на частния монумент. Това е Третата ни инициатива за подписка и събиране на средства според  Завета „Предай- нататък“, която започваме с новата ни организация- „Добродетелната дружина“- осн. 1853.

    За трите ни инициативи е необходима само официалност, разгласа за кампаниите, елементарна логистика и строг обществен контрол върху събирането на средствата, защото не искаме да злоупотребяваме, да бъдем обвинявани в злоупотреба или в кощунство с каузите ни.

    Надявам се, че този път ще ме чуете и ще се спре постоянното преследване, тормоз , гонения, общински рекет и съдебни разправи- срещу мен, моето семейство и близките ни сътрудници, които се наемат да работят за обществените каузи абсолютно безкористно.

Николай Гацев, Заместник-председател на „Добродетелната дружина“, осн. 1853 г.

София, 22. 06. 2015 г.



Тагове:   2015,   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759749
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031