Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2016 13:32 - ЗА ТРЕТИ МАРТ..- КАТО ЗА "ТРЕТИ МАРТ.."..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1533 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.03.2016 14:18


 Чувството за това- какво е за нас "Трети март." - е като чувството ни за държавност и за национално достойнство..! Държавност не означава "държавна собственост" на всичко и всички- както някои я носталгират- защото тогава се раждат и несполучливи "Яшарски династии", които само жонглират с предложения от рода- за "Задунайски губернии" (вехти- до 1944) или "16-ти Републики" (дълбоко познати до 1989).. Липсата на Държавност създава чувството за "липса на всякаква Държава" въобще- и там се пръкват "лъже-месиите" на Прехода- застинали в днешния реален  динозавърски триумвират- "Борисов- Костов- Първанов".. Те даже не искат вече и да ни управляват..- искат просто да се снишат.. скрият и оцелеят от бурята- и ако може да се преродят.. - в удобните "меки китки"- Раданки, Лозанки, Росенки, Грозданки, Сталинки или Мартинки, които червеното Соросоидстово им е създало- като последен пристан и Убежище..! Това са дребните сметчици на Статуквото- тук няма политика, няма идеи и никакви възгледи- има "голо оцеляване" на едни вече тревопасни динозаври.. с огромни заситени търбуси..!
И да си ги представим "Денят"- ...след изборите..2016...- какво ще ни се случи- ако успеят да се прегрупират и да формират ново "Управление"- с Радан - Министър-председател ("цвете" от "БЧК"- "КГБ" и "Санкин" от "ГРУ"), Лозан ("Фронтиера"- "КГБ")- Президент, Гроздан (тъст от "КГБ") и Мартин (клан "Андрей Луканов- "ГРУ"), Петър Славов ("ГРУ"-клан "Пирински")- министър на правосъдието (като баща му- кадровик някога на Костово-"Лукановата" съдебна рИформа).. Меглена Пръмова - вечен вицепремиер и Отговорник за борбата с корупцията, с вятъра.., с "дезинтеграцията".., Божо Лукарски (клан "Вальо Златев"- "ГРУ")- министър на икономиката и енергетиката.. Слави Трифонов (Сашо Дончев "КГБ")- шеф на Парламента, а ГЕРБ- като "патерица" на Новото "дясно".. с "меките китки"..! "Променил се Илия- и кога се погледнал- пак в тия.."!
Идилия.. направо.. идилия- това ли е Вашата мечта за България- че тоооо .. Борисов даже е по-добре за Държавата..- тогава...- та те, "новите кандидати" - не могат даже и един "Реформаторски Блок" да създадат и да управляват..- та все го свеждат до нещо на "Ръ-Бъ".. - а помните ли .. "НъРъБъ"- пак на същите..?!
Забравих и за Местан.. и за Корман..?!- Местан ще бъде явно вицепремиер по евроатлантизЪма, а Корман - заместник- шеф на Парламента- и ще потече БОЗА.. отвсякъде..- "по мед и Боза.." - дето се вика..- ТОВА ЛИ Е НАШАТА МЕЧТА ЗА БЪГАРИЯ..2016..?!
Забравих- за другаря Краси Янков- той ще е "вечната Опозиция"- много важен партньор на Управлението- с други "важни кукли" от Театъра на Абсурда ни- Корнелия Нинова- "синята Апасионария от 90-те.." - сега ще бъде заместничка на БСП.., а там се изправя и другарят "червен либерал"- Жаблянов..- от "жабешкия хор" на сервилната опозиция..
Идилия, "меки китки" и либераство- и тогава..(още края на 2016) ще си замечтаем за "Гоце- Санкин- и Буда"- ще започне носталгия по "силните ръце" на Бацетата и Гоцетата на Прехода- ИДИЛИЯТА , наречена "КГБ-истка Държава"..- това явно искат да ни докарат..ПАК..- и все същите! И ще се разгрухтят Пеевски, Дайнов, Сорос и Минчев- каква рИформа се е случила в България с "новото Правителство" на Радан Кънев- и ще потекат реки от мед и Боза за населението.. на тази територия.. която ще си остане във властта на генералите-губернатори Решетников и Малофеев..- докато Свят светува..! Маш-Алла..! Аферим..! А америакнците ли..- те ще си спят отново дълбок сън- защото не им се занимава с разбунената "КГБ-истка държава"- имат си проблеми с "Ислямската"..
Зер, срещу "Ислямската държава" се борим със създадената от нас- "КГБ-истка " такава..!
И нека се замислим- за общото между всичките тези несъвместими хора, за това , което "невидимо" ги свързва.., защото други са "Господарите на Видимите резултати"..- ТЕ ВСИЧКИТЕ СА ХИБРИДИ, СЪЗДАДЕНИ ОТ СТРАТЕЗИТЕ НА ХИБРИДНАТА ВОЙНА..- и от едно и също място..! За да пребъдат понятията- "Губерния", "16-та Република", "Обран бостан" (пък нека БостЪн- да ви звучи като "бостан"..- #JeNeSuisPasSorosRadanLozanRoskoGrozdanKaloianMestanKristianKormanMeglenaBozidarKrasimirKornelia
StalinkaSlaviDoganDeljanTzetzkaCvetan...
НИКОЛАЙ ГАЦЕВ                                          София, 03.03.2016..


Тагове:   2015,   2014,   2016,   БСПГЕРБ,   1853,   2013-2014,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3777766
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930