Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2016 00:48 - МАНИФЕСТ(АЦИЯТА) НА НЕДОСВАРЕНИТЕ СОРОСОИДИ.. ИЛИ #ГРАНТwithME
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 3854 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 07.03.2016 11:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 МАНИФЕСТ(АЦИЯТА) НА НЕДОСВАРЕНИТЕ СОРОСОИДИ.. ИЛИ  #ГРАНТwithME

   Всички ги познавате от 25 години- Дайнов, Минчев, Кьосев, а за „парлама“- този път и - Антоний Тодоров (защото Иван Кръстев е в хубавата си къща си в Швейцария, купена с пари на наивните американски данъкоплатци..). Kак да крадат и да лъжат американците ги е научил „Татко“ им- Сорос, на когото те за последните 25 години „връщат“ стотици милиони „back”- чрез „ресто“-операции на даренията или чрез „откупи“ на гузни соросоидни политици, каквито те създадоха със стотици за периода на Прехода- те си ги харесаха, съгласуваха си ги с Москва и ги правеха методично- помните ли..- как наричаха в началото“ и Костов, и Първанов, и Велчев, и Борисов,и Плевнелиев..- точно както сега се „възхищават“ на Радан, Лозан, Гроздан, Мартин и Кристиан..- най-обикновени „меки китки“ от кадетните клонове на най-старите червени кланове, обявявани за винаги за „държавници“, „демократи“ и „лидери и водачи“.. Много изтъркана пиеса – играна барем 30 пъти за четвърт век и вече знаем всички какво ще се случи- за четиримата „професори“ – ще има #ГРАНТwithME- а за „раданките“ им- хладен душ на следващите избори- защото едно е да харесваш и да се възхищаваш на „меки китки“- а друго е да искаш „децата ти да приличат на тях..“- я се замислете..- искате ли децата ви наистина да са подобни на: Радан, Лозан, Гроздан или Кристиан? Не искате ли внуци и поколение или и на вашите потомци ще ги правят в епруветка или ще имат сурогатни майки..- както ги произвежда Иван Костов- например за редица от български външни министри.. ?! Възход и падение на куртизанките..!

 Преходът никога няма да свърши докато червените другари и соросоидни шамани- ,Дайнов, Минчев, Кьосев и Тодоров не спрат да крият името на „Дявола“ и да го подменят. Дяволът не може да бъде победен без да бъде казано истинското му име- а „професорите“ заклиняват пак на „комунисти и анти-комунисти“, на „леви и десни“ „демократи и социалисти“, което е погрешно- общото между тези четири понятия и два антагонизма днес е деленето на „национал-консерватори“ и „глобалисти-либерасти“.. Защото нито САЩ е Дьорд Сорос, нито Русия е само Путин, колкото и да са високи, понякога, рейтингите им.  В САЩ също нещата се объркват ако се кара по старата схема- републиканци срещу демократи и там е новото противоречие „консерватори срещу либерасти“.. и тогава и Тръмп и Хилари – отиват в единия  лагер-този на либерастите, а Круз и Рубио стават печелившата кандидат-президентска двойка..?! Какво казват „другарите“ Дайнов, Минчев, Тодоров и Кьосев- „народа срещу Мафията“( и забележете, че най-пълно са отразени техните „Манифести“(и червени манифестации) точно изданията на Олигарха Прокопиев, Олигарха Донев и на Олигарха Дончев..?! Парадокса и доказателство за тяхната свързаност с патетиката на поредните „раданки“, „лозанки“, „росковци“ и „исторически речи“ на Соросоидно „Професорство“!!

Какво направиха със своят „Манифест“ли..- опитаха се накадърно да препишат нашата „Декларация за национално оцеляване“ отпреди 2 месеца- от 28.01.2016 г., която раздадохме в няколко-хиляди екземпляра и вече е подписана  от над 10,000 човека.., без да сме получавали никакви „грантове“- нито от Изток, нито от Запад. Освен това „професорите“ жалят и подменят някаква Република..?! – неясна и ефимерна- явно ‚рИфоматорство“ на днешната „Република на Олигархията“, които щедро ги подкрепят и отразяват..- в пълен текст (дори с подписите). Ние не искаме Старата Втора Република от 1991 г.- тя е неспасяема- ние искаме учредяването на новата- „Трета Република“ на България- която няма да ма нищо общо със Соросоидните блянове на Дайнов, Минчев, Кьосев и Тодоров.., нито с конституционализма на проф. Близнашки и „лозанките“..

Новите вектори на българската политика са „национал-консерватори“ срещу „глобалисти-либерали“ и е редно всеки да заеме своето правилно място- т.е. бившите комунисти, анти-комунисти, леви и десни, демократи и социалисти, просто могат да си отдъхнат- и или да отидат „в запаса“- или да се прегрупират в някоя от новите конфигурации, към които истински принадлежат.. Така демоничния Триумвират на последните 25 години- „Борисов- Костов- Първанов“ (БКП) няма все да остава и да „довампирясва“ политическия живот, защото просто няма кой да им забие кол в сърцето и да ги изпрати на почивка в историята.

Николай Гацев                                                     София, 07. 03. 2016 г.



Тагове:   БСП,   АБВ,   СДС,   ГЕРБ,   ДСБ,   2015,   2016,   пръмова,   1853,   2013-2014,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Кажи сега нещо и за кремълоидите,
07.03.2016 06:47
за мурзилките, националните предатели и родоотстъпниците, които се правят на русофили, ама са най- обикновена комунистическа измет.
цитирай
2. nikolaigatzev - О.. мурзилките ГИ обичам само студени.. или препечени, препържени и обезскостени!
07.03.2016 10:23
О.. Съветските мурзилки ГИ обичам само студени.. или препечени, препържени и обезскостени!
цитирай
3. apostapostoloff - За кремълоидите така и
07.03.2016 13:54
не каза нищо...
цитирай
4. nikolaigatzev - За кои точно- ?! Борисов-Костов- ...
07.03.2016 16:52
За кои точно- ?! Борисов-Костов- Първанове и сие- мурзилки с острилки- #JeSuisКГБ и #JeSuisГРУ
цитирай
5. nikolaigatzev - #Кои по-точно- то май НЕ-мурзиките трябва да ги изброим за по-лесно- "мурзиките" са много повече..?!
07.03.2016 16:58
За кои точно- ?! Борисов-Костов- Първанове и сие- мурзилки с острилки..- #JeSuisКГБ и #JeSuisГРУ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3772885
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930