Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 14:51 - ОТ "#JE SUIS BRUSSELES" ДО "#JE SUIS ORBAN"..
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1958 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 22.03.2016 14:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ОПИТ ЗА ОПИСАНИЕ НА "МОЯТ" ВИКТОР ОРБАН..?!

  Българският „Орбан“ не може да бъде някой от комунистическо (Ком-Партидно) семейство или със „здрави“ червени корени- защото ако е такъв- неизбежно ще се изкуши от семейно-фамилните вражди, наслагвания, ежби.. и ще пожали хората от своя болшевишки „ клан“- което няма да спре Прехода, а ще го модифицира за интерес на“ групата от някои..“

  Българският „Орбан“ не може да бъде „либерал“- защото ценностите на Либерална Европа (1985-2016), на Либералния Запад и дори на Либерална Русия- вече всеки ден фалират.. и се провалят.., като завършват и трагично за следващите ги..

  Българският „Орбан“ няма защо да мрази – турците , евреите или циганите- защото проблемите на България не са с техните имена, нито пък- с руски,  американски или немски..- проблемите на България са само с Български имена- а останалото е шум и опит за заблуда- защото българската Ком-Партидна (клептократическа) върхушка- се е скрила- модифицирала и се прави на трите „повалени животни“ от известната снимката на Лютви Местан с ловните му трофеи.. – и тежко ако повярвате , че ТЕ са повалени..- те са .. „Лабораторията“- а тя вади „нови кадри и ментета“..

  Българският „Орбан“ не трябва да изглежда излъскан, гелосан, нито- като холивудски актьор, Той не може да „м‘ека и м‘яка..“ като „раданка“, „лозанка“ или друг гузен индивид, отгледан в партийните инкубатори или Ленински лаборатории.. Той трябва да не трябва да изглежда- усмихнат, бодър, гелосан или инфантилен- като някакъв самовлюбен „либераст“, никаква „мекост“  или снизхождение към модификациите на „червената блудница“- БКП, КГБ. ГРУ. Сорос, ДСБ, ДБГ..

..Той.. трябва да е малко религиозен и дори вглъбен- да не обръща внимание на щестлавието и на ежедневните светски „провокации“, трябва да е от стар и неутрален поне стогодишен род (дори да не е непременно магнатски),  поколение от доказани вярващи и не-атеисти., не е нужно да е краен „анти-комунист“- достатъчно е да е „НЕ-КОМУНИСТ.“- защото в България „анти“  станаха най-много червените кланове- герои  на времето – в подставената Преходност..

..Не трябва да е учил в Русия.. (или СССР)- но не трябва да е непременно „русофил“ или „русофоб“ (защото това са две форми на „преходни“ травми)-трябва да разбира от право, с опит в общинска и държавна администрация и много от история..- трябва да е имал някакъв не-висок опит управленски опит – на ниско ниво или на средно- за да се получава контакта, сензуитивността и жестикулацията му с хората..

..Не трябва да е травмиращ или травматичен към другите, трябва да е умерен националист, или пък „национал- консерватор..“- защото това е печелившата за по-голямата част от обществото тенденция.. добре е да е комуникативен, добре образован, да владее чужди езици и да има чувство за собственото си достойнство (да говори с другите- като с равни), което да превърне е чувство за достойнство на нацията.. Това е „моят“ Орбан- а Вашият какъв е..?! НА ДНЕШНИТЕ СЪБИТИЯ  И ТРАГЕДИЯ ЗАЯВЯВАМ- #JE-SUIS-ORBAN  #АзСъмЕвропеец-Българин -СкърбяЗаБрюксел

Николай Гацев                                            София, 22.03.2016



Тагове:   2016,   1853,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. andrei - Искам да те попитам;
22.03.2016 15:48
по колко пъти през живота си можеш да променяш политическите си нагласи?
цитирай
2. nikolaigatzev - не разбирам , Андрей- кога съм си променял възгледите? Винаги съм бил консерватор
22.03.2016 20:34
Радан и Лукарски бяха водачи на студентските "контрапротестите" през 1997 г.- те бяха против мен и с тях се бих в СУ, защото защитаваха Жан Виденов- тях питайте защо и кога се промениха- или питайте техните "ментори"- "Чичо Мишо Миков" и Бате Вальо Златев.. Радан е най-голямото комунистическо менте на Прехода..- от партизанско и подчертано болшевишко семейство..Той е идеален за лидер на БСП. а е лидер на Партията- за прикритие на "ГРУ"..- ДСБ..- УБИЙЦИТЕ НА ДЯСНОТО..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3773080
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930