Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2016 01:00 - ВНИМАНИЕ! ЗАПОЧВАТ ПОСЛЕДНИТЕ РЕПРЕСИИ НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ- КОИТО ЩЕ СЕ ПРИПИШАТ НА БОЙКО БОРИСОВ
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1867 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 28.04.2016 09:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЗАПОЧВАТ ПОСЛЕДНИТЕ РЕПРЕСИИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО - И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПРИПИШЕ НА БОЙКО БОРИСОВ- А ВСЪЩНОСТ- КОСТОВ, ПЪРВАНОВ, БСП, ПРЪМОВА И РЕФОРМАТОРИТЕ ПОДКРЕПЯТ ТАЙНО СЛАВИ ТРИФОНОВ- ЗА ДА "НОКАУТИРА" БОЙКО БОРИСОВ С РЕФЕРЕНДУМ И ТАКА ДА СВАЛЯТ ГЕРБ ОТ ВЛАСТ
Вчера в къщи нахлу полиция..- точно 1 час след като привърши делото ми във ВАС- срещу манипулациите на Местните избори"2015- срещу избора на Йорданка Фандъкова, за Кмет на София.. Какво идеално време за начало на "случайни" полицейски действия- обиск и претърсване в къщи.. във връзка с мое дело срещу Министерство на икономиката- за уволнение?! И веднага помислих да залея "фейсбук" с нападки към Бойко Борисов..- когато се случи чудо.. Обадиха ми се .."гнили ябълки" от ДАНС и ме предупредиха, че днешната акция- не идвала от Бойко Борисов и от ГЕРБ- а от лагера на Кунка Пръмова, която е оплела в мрежите си- шефа на ДАНС (нейн съпартиец), Божидар Лукарски и дори Румяна Бъчварова.. Те заедно са изпратили спешно искане до Прокуратурата - с искане на репресивни действия срещу мен- защото съм подал ..сигнал до Европейската Комисия- за проверка на Министерство на икономиката за злоупотреби с над 600,000 лева в Европрограми 2011- 2014 (вече сигнала ми е препратен в ОЛОФ)- случили се в Държавна Агенция "БСА" към Министерството на Лукарски- където Директор е "любимата" на Вицето Пръмова- Ирена Бориславова.. от "ДБГ" !! Кунка Пръмова е задължена от Съветските служби( разквартирувани на 7-мия етаж на Хотел "Рила" в София) да разчисти всички "неудобни" критици на Бойко Борисов и на управлението на ГЕРБ- дискретно- за да не се разбере, че ударът идва не от Борисов - а от "Лесбомафията"- която управлява И.А."БСА" от 2006- 2014 и пак от 2014-2016 ..
В резултат на това- в дома на Жалбоподателя срещу ГЕРБ и РБ- Николай Гацев- днес, 27.04.2016 - около 15.00 часа- нахлу полиция и започна обиск и изземвания на вещи- за което се очаква да започна атака срещу Бойко Борисов..  Започва  и кампания от Район "Оборище", където Кмет е пак човек на "Лесбомафията"- член на "ДБГ" (и гей), срещу когото водя дело за отстраняване като избран с манипулация на изборите за Кмет на "Оборище"- по поръчка на "7-ми етаж на Хотел "Рила".. Ясно е вече- кой, как и защо сваля вече Бойко Борисов - има пробив дори в ДАНС- и битка между "руските" и "американските" пробиви там.. е тайна само за децата в България..
Стартиран е таен План "Слави" - на Костов, Първанов, Пръмова и част от БСП- за овладяване на страната- чрез използване грешките на Борисов и "нокаута" му от "Референдума на Слави Трифонов и неговото Шоу"- спонсорирани дискретно от Иван Костов (агент "Санкин" на ГРУ-гр. Кременчуг)- още от 1998.. г. и от Георги Първанов 2001-2011.. През 2010 г.  дори Слави Трифонов си позволява да иска "50% от ГЕРБ" от Борисов- което е било явно "делът на Агент "Гоце" от успеха на ГЕРБ"..- на изборите през 2009 г.- спомняте си подхвърлените реплики и скандала "Борисов- Трифонов" оттогава.. и влошаването на отношенията "Борисов- Първанов"- след това.. Москва започва "удар" срещу Борисов и пипа с кадифените ръкавици на АБВ, РБ (Радан е сродник на Михаил Миков), Пръмова и активизиралият се, уж- срещу Турция, Иван Костов.. Агент "Гоце" и Агент "Санкин" държат четирите важни Съда в България- ВКС,ВАС, АССГ и СГС, а също и Арбитража..- чрез хибридите на Москва- "лозанки и раданки"..- творение на Новият "Александър Парвус"(създателя на Ататюрк и на Ленин-20-ти век) на Московците в България- Иван Костов..! Негово твърдо оръдие е старата му "Наташка"- Кунка Пръмова, която в България е известна като Мадам "Йес"- а в Брюксел- като "Съветската лесбо-Наташка от София..".
В България се подготвя Съветски "преврат"- вече вярвам на Бойко Борисов и сега е момент за "борба на живот и смърт" с Петата колона..и за консолидация на всички национал-консервативни сили, които не са съгласни с "не-европейското" бъдеще на страната.. Стига вече шоу- експерименти и Соросоидни игрички на толерантност- трябва да се даде отпор на враговете на Отечеството и да се накажат корупцията и безобразията на Костов, Първанов и на БСП- с "хибридите" им- уж - Реформатори.. Заплахата за България е повод да си дадем ръка- независимо дали гледаме към Брюксел или Вашингтон, защото разделението вече значи "Победа за Азиатството и Мракобесието".. Соросидите започват отново улични скечове, "Шоуто на Слави" си прави кампанията по най- гледаната телевизия- собственост на Иван Костов, Плевнелиев, Сталинка и Цветанов преговарят за кожите си с БСП, Костов и Първанов.. моментът за удар е много удобен- защото никой от тях не е подготвен за предсрочни избори- в които всички те ще загубят, а Кунка Пръмова, Калфин  и Москов настройват вече и мощните социални  съсловия  срещу управлението - уж поради некадърност..! Опасността от предсрочни избори може само да спаси единството на ГЕРБ- и Борисов да си разчисти "Авгиевите обори"..

Николай Гацев  от "Мъртвите Сибирски полета на Сталинските репресии" Сф, 27.04.2016




Тагове:   2015,   2014,   2016,   1853,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. olivie - Според мене сте прав само в едно:
28.04.2016 08:00
Игрта започва да загрубява. Нищо ново всички изброени да искат властта отново. Далече сме от това да мислим, че като Бареков не успя, трябва да лансираме Слави. Впрочем той не е втори, а трети шоумен, ако броим Ж. Ганчев. От друга страна никой няма да гласува и за един слаб вариант Борисов, който ГЕРБ разиграва в момента. По - вероятно е всички да прибегнат до наказателния квадрат в бюлетината. България ще стане първата страна, подчинена директно на Брюксел, защото номерът със служебните американски правителства се изтърка, а малоумниците в момента творят собствената си смърт. Поздрави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3779561
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930