Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2016 18:45 - ЗАЩО ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНЕ БОРИСОВ ЛИ..?! АМИ-И-И.... ЗАРАДИ ВСИЧКО..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 3687 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗАЩО ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНЕ БОРИСОВ ЛИ..?! АМИ-И-И.... ЗАРАДИ ВСИЧКО..!

 

Борисов се върна в края на 2014 г. с махтрата, че се е поучил и променил- от събитията в края на 2012- и началото на 2013 г.

Каза, че е уж- срещу Пеевски,  с когото го свързва общо „кадетно” родословие от двете най- мощни комунистически династии, отпреди 1989- тази на Живков (Замфир Яшаров) и на патриарх Максим Червения (Българските Борджии)- а разчисти на Пеевски  всичко, подари му активите на една голяма банка и вкара роднините му на възлови места в управлението и в Опозицията- Цецка Цачева, Сталинка Георгиева, Симеон Дянков, Михаил Миков и Радан Кънев- или „Петимата на Ма(р)ксим”- изиграха го почти  като- „Йорките и Ланкастерите” в Средновековна Англия. Такова развитие е съвсем логично за избрания път от българите през 1989г. „мирен преход”- т.е. мирно да помолят Яшарите и Борджиите да си отидат и да върнат парите.. – а това няма как да стане- ако се има техният родов принцип- „..с кръв сме взели- тази власт.– и само с кръв ще я дадем..”. И е наивно да вярваме, че като сме ги помолили на 10 Ноември 1989 г. да си тръгнат.. – те аистина са си отишли- напротив- скрили са се, завъртяли са накрадените пари в чужбина и сега купуват всичко на килограм.. Кой им помага ли- техните връзки от миналото с генералите от „съветските служби”, техите нови съюзници- „европейските служби” и техите потенциални съюзници- новите „геополитически служби”, които сега си преразпределят Света. Няма нищо по- хубаво от едни дискредитирани „Яшари” и „Борджии”- за ортаци в рязсипническа политика. Първо се скриват парите им- „на сигурно място”- някакви си там 20- 22 млрд, долара – през 1989 г.- и ето ти– защита на „крупни български инвеститори” в западната икономика - това ни се случва през последните 26- 27 годинни- ако още не сте го разбрали, наивни българи.. Затова и Юнкер си позволява да се обръща към Бойко- с „братко”, а защо не каже така..- например,- на Симеон Сакскобурготски, който явно е много по- близо до него- отколкото Бойко Борисов..?! Явно кучето е скрито другаде- в „невидимите резултати” и гузността на „задкулисното им минало”.

Всичко се свежда до унизителното послушание, с цел да не излезе наяве- нечестивият им генетичен и богатствен произход. Казват им- ще приемате „бежанци”, то всъщност им пращат ‘икономически емигранти”..- за тях няма значение- те даже не се и замислят за измамата- „..ще приемете 25,000, а после ще ги съберете със семействата им и така ще станат- поне- 100,000..- по европейски и по хуманнному..”     ..

Бойко ни излъга и за „КТБ”- удари я и даде на Пеевски да оглозга активите й- където са и имотите на БПЦ, заграбени от хечестивите ‘диадохи” на дядо Ма(р)ксим.

Бойко ни излъга и за АЕЦ „Белене”- в пристъпите си на „за’ и „против” – през 2012 г. имено Той е накарал тогавашният си Министър, а сега уж- негов „кокурент” да разпише поръчката за недоставеното оборудване, за която бяхме осъдени от Русия в Арбитражния съд през 2016 г.- за 1,2 млрд.лева, без лихвите. Забележете- свидетел на България по това дело е бил Богомил Манчев (друг уж „виден враг” на Бойко), ортак на съ-„Създателят” на ГЕРБ през 2006- 2008- Георги Първанов. Другият „съ-Съзадател” на ГЕРБ, пък се казва Иван Костов (Агент „Санкин” от гр. Кременчуг)- или „Яшарите” си мислят, че сме забравили за „RE-TV и за „Глобалната България” на „ГРУ”/ „КГБ” , които изстреляха „техният” Бойко..- така леко, та чак до.. Върха..?! И веднага взеха да ни го представят за „Американския Човек”- или по-точно „х- Американски”, колкото са такива ТЕЦ- овете „Марици” 1 и 3- собственост на офшорките на Иван Костов и ген  Гоцев, които сега съсипват най-много Енергетиката ни.

Бойко ни излъга за „ВЕИ”-тата- и там нищо и на никого не стана ясно- защо с европейски пари се правят нигерийски схеми за поскъпване на електроеергията. Никоя схема и никой не е спрян, а Миистърката на Бойко (или по-точно- „Теменужката” на Костов) е част от модела „8-5-3-2” на разпределеиие на разпределение на Властта между четиримата големи тенори” в управляващата Коалиция- „Гоцe”, „Санкин”, „Сава” и „Буда”..- които сега ни готвят полу- смяна на полувремето на „Яшарите” с техните братовчеди- „Българските Борджии”- Кланът на „Делян- Цецка- Сталинка- Симеон Дянков- Радан- Мишо Миков”. Няма значение 3-4 или 5 братовчеди са изброените нечестиви потомци на Червеия патриарх- те са само като щрих на „!6-тата Република на СССР”, каквито всъщност си продължаваме да бъдем- и още сме- такава1

Бойко ни излъга- за Цецка, за Сталинка, за Делян, за „Брекзит”, за Радан, за „Бежанци-„ин”, за Путин, за Обама, за Фандъкова, за Цацаров, за „Белене”- за всичко- и трябва да си върви заради всичко това.

Сега Бойко ни лъже- за Гласуването, за Правителството, за Заплатите, за Патриотите, за Финансите, за Стабилността (каква ти – Стабилност- като никой не смее да инвестира в България)- само от Катар- току се задават- някакви неясни „инвеститори” и „Фондове”, които повече приличат на подставени лица на „Яшарите” и на „Борджиите”, отколкото дори на нормални „ислямски” инвеститори.

Бойко не иска Държава- а Територия- и вече я има..., Бойко нне иска Демокрация- а наследствен халифат и вместо Парламент- конюшна- и вече го има- и всичко се свежда до „дребните сметчици и простовати представи” на едно най- обикновенно и комплексирано „Яшарство”, което не разбира нищо от променящият се свят, който го заобикаля..

 

Николай Гацев                     Територия  „Яшари-ланд” София, 16.10.2016 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. podvodni - Николайчо, Николайчо, хапченцата ...
16.10.2016 19:56
Николайчо, Николайчо, хапченцата баце! Онези зелените, на нощтното шкафче !
цитирай
2. apostapostoloff - Борисов е най- успешният ни
17.10.2016 06:38
Премиер, който постигна невероятни неща. Точно затова той ще управлява през следващите десетина години.
цитирай
3. debeloto - по-добре да остане, за да изплаща ...
17.10.2016 10:22
по-добре да остане, за да изплаща дълга от 16 млрд и увеличенията, които направи сега, преди да си подвие опашката и да зачезне.
цитирай
4. milady - тук само..дебили се наредили...
17.10.2016 12:05
извинете,авторе...
срамно е да се коментира ,дори...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758849
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031