Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2018 18:59 - КОНСЕРВАТИВНИТЕ И ВЯРВАЩИ ХОРА- ТРЯБВА ДА ПОСТЪПИМ- ПО ХРИСТИЯНСКИ! МОЯТ ХРИСТИЯНСКИ АПЕЛ..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 538 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.07.2018 21:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
МНОГО ГОРЕЩО ПОДКРЕПЯМ КАУЗАТА- НА НИКОЛАЙ КОЛЕВ-"БОСИЯ" И ИСКАМ ДА СВАЛИМ- ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМЕНТ, но не може да се жертва- така, Живота на Човек, когото уважавам, толкова много, заради каквато и да било политическа кауза. Робърт Пейп,в книгата си-"Умри, за да победиш",2005 г., разглежда- детайлно, въпроса за самоубийствените атентати, политическите или екстремистките самоубийства- тип "Ян Палах" и др., случили се и в България (но много, по-късно, през зимата на 2013 г. - със самозапалванията)- като отчетлива симпртоматика, на отчаяна реакция, срещу "чужда окупация", в една, иначе, суверенна държава.
Кольо "Босия" не е екстремист, нито е глупак, нито е самоубиец, но около него, вече се оформя опасен и координиран Соросиден кръг, на хора, които с възхищението си от него и уж, подкрепата си, го "тласкат", към отчаяна смърт. Кольо е вече- нашият герой, със своята 37- дневна гладна Стачка, срещу Министър Московски и Мафията по пътищата и раздаването на шофьорски книжки. Срещу Комунизма, Той гладува, "едва"- 34 дни (ние го следяхме, като ученици- по Радио"Свободна Европа"), а и беше, тогава- под, 40 годишен, докато, сега- с наближаването "40- ия ден" И нещата стават пагубни и необратими за Живота на Кольо и никаква "кауза"(още по-малко- Ивайло Московски?!), не бива да бъде оправдание за "Босата" му, смърт.. Медиите не го отразяват и състоянието му- се влошава, "бадева", а Той ни е нужен(!)- в битката за демокрация в България. Нещата, които предлага- въобще, не са "тъпи и прости", но в България- за такива решения, няма, никаква нагласа или чуваемост. Отчаяните, вече "безгрантови" Соросоиди и Бойкикиевци, които- се "лепят", за да "обяздят" Протеста му, не могат да разберат, това.и са готови да жертват- Живота на Кольо, заради техните празни ръкопляскания и дребни кроежи! А всичко при тях се координира, по телефона, от политик- наричан от тях "на- галено"- Христо Бойкикиев..!? Те са същите, които наобикаляха, в Протестите, през 2013 г.- политиците: Росен Плевнелиев, Христо Иванов и Радан Кънев, с тяхната тогавашна група - "Протестна мрежа"(иначе- умело мероприятие, на Бойковия "ДАНС", правещи се, уж,  на "американски тръст"..). Те са същите, които през 2014 г. влязоха в коалицията и Правителството "Бойко- 2" и там  управляваха, с Династията Яшари- за да си "гризнат", малко, от пухкавата баница. И с откраднатото, оттогава, се опитват да ни учат на морал, днес! И никакви реформи не са искали да правят- а само изнудваха Борисов- за пари и назначения, подтиквани от Бащицата си- Иван Костов("Съсипникът" от ГРУ- Кременчуг, на България). Толкова са "х-Американски", колкото и "американските централи на Иван Костов"- и също толкова крадливи.
Обръщам се, към Генерал Румен Радев, Президент на Република България- незабавно, да се вземат мерки(дори и непопулярни, такива!!!)- за спасяването- Живота на "Босия", от коварния план, на Соросоидите и Бойкикиевци, които го принасят, в "почетна" Жертва, на евтините си"либерастки амбиции" и политически сметки!
Има граници, които, не бива да се преминават- и играта, с Човешкия живот, се превръща, в жесток Ритуал- на едно алчно и незадоволено- прокълнато Соросоидство.
Николай Гацев, не може- заради, каквито и да било амбиции или политически кроежи, да рискува- чужд Живот и да се убива- един истински демократ, когото съм следвал, макар и отдалеч- през последните- 30 години!
УМОЛЯВАМ- БОЙКО БОРИСОВ, ДА ВЗЕМЕ ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ, СПЕШНО- ПО ИСКАНИЯТА, НА КОЛЬО "БОСИЯ", ЗА ДА МОЖЕ, ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНА- НЕГОВАТА ГЛАДНА СТАЧКА И ДА ГО СПАСИМ- ОТ ЯВНА ГЛАДНА СМЪРТ, КОЯТО НАБЛИЖАВА, ВЕЧЕ- ДО ДНИ И ДО ЧАСОВЕ! НЕ УБИВАЙТЕ, КОЛЬО "БОСИЯ"- ВРЕМЕТО ИЗТИЧА!
Николай Гацев, един от "десните", гладуващи, в негова Подкрепа19.07.2018 г. "Яшари-ланд"/Бойковистан


Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3761276
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031