Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2018 16:23 - РАЛИЦА “AGAIN” И БОЙКО ЯШАРОВ, „NEVER MORE AGAIN..”..
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 847 Коментари: 1 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                     РАЛИЦА “AGAIN” И БОЙКО ЯШАРОВ, „NEVER MORE AGAIN..”..

  На пръв поглед всичко е тривиално! Несвършена работа в „КФН”,проспан фалит, на и без това- съмнителен застраховател, който през последните месеци-е бил, съвсем- непазарно, твърде много, снижил цените на полиците си. И 200,000 българи- разбира се, са налапали въдичката на „големия келепир”, да си спестят, по някоя и друга- двайсетачка. Но „Олимпийците” не дават- нищо, даром и сега ще им излезе „солено” и през носа на наивниците. Виновни лица, както винаги няма, освен- едно.., като никога- и то- е точно това, което, може да "обърне"- „колата на Правителството..”, като в класичвска Операция „Самосвал на ГЕРБ”! Ралица Агайн- Гури е протежирано лице, много протежирана, през последните, поне, 20 години. Потомка е, на едно, от главните, тъмни лица на Комунистическата Номенклатура- „Агайни”, шумкарско и Съветистко семейство, държащо- акции, явно, от Управлението на „Хунтата” и от Реставрацията на Яшарите, след 2001 г., но и много, преди това. Не е  случайно, че, дори и Царя, трябваше да търпи- потомците на Генералите и на техните „кадети”, като свои, „царски депутати” и именно те го издъниха(а Ралица Агайн беше едно от главните действащи лица, тогава- макар и едва- 5 годишна). Други, такива, Генералски наследници , бяха-Илия Павлов и наследникът,на Империята му- депутатът, Делян Пеевски, също- лица, от тези договорки и това „Задкулисие”.

  Бойко Яшаров, сега, тръгва срещу своите създатели от „Статуквото”, а „Кланът Агайни” са, безспорно, много важна част, от Него, което означава, че „Бацето”, сам реже- клона, на който стои. Безспорно, тези „Генерали”, някога са си харесали-„кадета”на Тато- Бойко Яшаров, приличащ им, на едноименния му, дублажен герой- Принц Сидхарта Гуатама от Индииската религия. И защо, точно, него- Борисов, „са нарекли”- Агент „Буда”, като намек- за Династичната му линия, или като предчувствие,за „Преображението” му..?! Аз няма, как, да отговоря на този въпрос, защото не съм тяхно, подставено лице, нито съм един от тях! Предполагам, че идва времетона други и нови уговорки.

 Борисов, явно, си тръгва и може да си позволи да „перне”- за сбогом, по веднъж- всеки един, на когото е „набирал”, през цялото това време и през тези 15- 20 години. Защото е очеизвадно, че, през цялото това време-  Той е имал „отворен и празен, запазен коридор”от някого,а цялата му кариера и издигане в обществото, са абсолютно нелогични и парадоксални, както, според  конюнктурата, отпреди 10-ти  Ноември 1989 г., така и от времената, след това, на „Прехода”.

 След сбогуването си с другите държави и държавни ръковоидтели, по света, в обиколката му, през Април- Май 2018 г., сега Бойко Яшаров, си взе „довиждане”, с червената Номенклатура и с Олигархията, която го доведе на Власт, с обещанието, да „въздаде Справедливост”, преди 12 години- за „престъленията на Комунистите”. Той, разбира се, не направи нищо от това, за което беше избран, но всеки път-при преизбирането му, хората в България, отказваха да си повярват, че така брутално ги е излъгал– при предишния път. И все се надяваха да видят нещо „Будистко” у него или някакъв опит- за „Преображение”, но напразно. Будисткото при Агент „Буда” е само Яшарската му природа, а останалото е заблудата на „Тариката- към будалите”..

    Борисов си отива, и това е окончателно, и няма да го има-„Never, more Again.., защото Той е атавизъм от миналото и няма как, да се впише, в новите реалности- доказаха го „засечките му”, по време на Българското „Европредседателство”, както и провалите, през последните-2 години и е време да помислим- за смяна на Модела на „Борисовщината”, защото Той,  също е. станал толкова- „демоде”..!

Николай Гацев       Яшариланд- Never more Again,              София, 21.08.2018 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Подгответе се за
21.08.2018 17:03
кабинета Борисов 4!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759352
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031