Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2018 00:23 - "ДЕТЕКТОР" ЗА ДИКТАТОР..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2015 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 08.10.2018 08:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                        „ДЕТЕКТОР” ЗА ДИКТАТОР..

   България беше на 111-то място по свобода на медиите в световната класация, довчера, но с това ново убийство, решително се срина, с още,поне- 20 места, надолу!И какво значение имат класациите, като сме стигнали на критичното дередже на разпада?!Разпадът започва с чувство за разпад, а после продължава с превръщането на „предчувствието” в необратима реалност.

   Това започна с липсата на ценности, на безотговорност и ненаказването за престъпленията- идеалната  среда за развитие на разпада.. Помните ли лагерите, престъпленията на комунизма, „насилствената македонизация”, предложението да станем- 16- тата Република на СССР, Георги Марков,Татяна Титянова,Възродителния процес, авиокатастрофата в Кривина или Чернобил?!

  Имаше ли някой и някога наказан или понесъл отговорност за това,преди или след 10.XI.1989? Защо, тогава се учудвате,че миналото се повтаря, отново,като добре забравено бъдеще- и един спомен за минало в бъдещето..!Няма как да не се случи отново-като: Лим, Бисер, Горни Лом, Аксаково, Мизия, Своге, а помните ли- Чакъра, Мишо Бирата, Ваньо Танов, Пламен Горанов..? Имаше една банка..-„КТБ”, едни откраднати милиарди, после едни платени милиарди за руска ядрена техника, качественото саниране и телената оргадата на границата, която падна, а помните ли,Бойко Яшаров(Борисов)-как,някога, дойде на Власт, за да накаже и вкара алчната  „Тройна коалиция”-БСП,ДПС и НДСВ в затвора,заради спрените„евро- фондове”. А„двете каки”, Красьо Черничкия, Гинка и Калинка, помните ли? Какво се случи с тези, ваши спомени и кой понесе отговорност за нещата(или пък- как ги изпълни)и за престъпленията, а имаше ли някой, наистина наказан? Не, не и не- затова всичко ще се повтаря и то, с все по- ужасяващи размери и последици, защото няма какво да спре и да ограничи престъплението, освен- ефективността и неизбежността на наказанието за него- друг механизъм, все още не е открит от човечеството. А ние,българите, въобще, ама никак не искаме да си спомняме, да анализираме или не дай- Боже, да наказваме престъпленията. Това е наша национална черта и наша народна карма. Мерилото ни за справедливост стига, само до празното мрънкане и надеждата, някой друг да оправи положението и да се оцапа с ликвидиране на последиците. Липсата на ценности и критерий за оценка на фактите и събитията, е едно от основните ни поражения на комунизма, то е, като загубата на вярата и на слепотата ни за „помериума” от Храма, в невидимите му призрачни очертания.

  Бойко Яшаров е Реставрация на забравеното ни минало, повтарящо се в настоящето ни и е еманацията на безнаказаността на миналото и на най- лошите му проекции- джамбазин, контрабандист, пожарникар и милиционер на Властта, осребрител на наркоканалите и на мафиотските връзки на тази отминала Власт, състояща се в нашето „днес”и  надяваща се на „възраждането си”- като на събудена Мумия от филм на ужасите. Всичките им- измамни организации на „Статуквото” искат нещо да се „възраждат” и да се „въздигат отново”- т.е. да "вампирясват"?! Значи, това са някакви призраци от миналото и мумии на Злото, които е по-добре да свършат обратно в ковчега си и то с кол в сърцето, за по-сигурно- така се церят- досаните призраци или със сребърен куршум. Но сега- „Детекторът” на Виктория Марнова замлъкна, а, преди, да си отиде- отброи и изпрати с пунктоална точност, епикриза на цялостното ни заболяване- Комунистическа Диктатура Борисови култос персонас - акута! Бог да прости поредната жертва- Виктория Маринова, помнете и нея, защото забравим ли я, ще ни се върне същото, но с някого- другиго. в бъдещето ни.

Николай Гацев      Яшари-ланд, Бойкови- стан,  София, 08.10.2018 г.



Тагове:   2018,   2017,   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. apostapostoloff - България НИКОГА не е била
08.10.2018 05:34
на 111 място по свобода на медийте! Кой твърди това и как ще го докаже?!

И докога, драги, ще ни заливаш с твоето антибългарско говорене, с твоята антидемократична агитация?! В крайна сметка ти един ден ще се озовеш зад решетките.
цитирай
2. nikolaigatzev - Не Ви разбирам логиката- и откъде направихте извода си- за "анти-българското"?Ако Яшарството е Вашето българско- благодаря!
08.10.2018 07:50
apostapostoloff написа:
на 111 място по свобода на медийте! Кой твърди това и как ще го докаже?!

И докога, драги, ще ни заливаш с твоето антибългарско говорене, с твоята антидемократична агитация?! В крайна сметка ти един ден ще се озовеш зад решетките.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3761228
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031