Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2018 23:13 - ГОЛЯМАТА ТЪПОТИЯ НА ГЕРБЕРСКАТА ЦЕНЗУРА И „ТРОЛОВЕТЕ НА ЦЕЦО”, РАБОТЯТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ- БЛОКИРАХА МЕ В ОПИТА- ДА ПОИСКАМЕ ПЕТИЦИЯ ЗА МЕЖДУНАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1954 Коментари: 2 Гласове:
-1

Последна промяна: 13.10.2018 23:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ГОЛЯМАТА ТЪПОТИЯ НА ГЕРБЕРСКАТА ЦЕНЗУРА НА „ХАРИЗАНКИТЕ” И „ТРОЛОВЕТЕ НА ЦЕЦО”, РАБОТЯТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ- БЛОКИРАХА МЕ В ОПИТА- ДА ПОИСКАМЕ ПЕТИЦИЯ -ЗА МЕЖДУНАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ СМЪРТТА НА ЖУРНАЛИСТКАТА ВИКОРИЯ МАРИНОВА И ОНЕВИНЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ! ТЪПИ- МИЛИЦИОНЕРИ ОТ „ГЕРБ”!

  Този път не става дума за работата ми срещу Борисов(Яшаров) и срещу „ГЕРБ”(комунисти), а за оневиняване на България и измиване на позора, с „Убийството на нещастната журналистка Виктория Маринова в Русе”. Предвид острата международна реакция и Борисовата истерия- стана голяма грешка о фал на управлението! Водени- не(!) от омразата си срещу Борисов поискахме с Петиция- международно разследване на случая, което, няма как да не изясни истината, а от друга страна, ще свали всякакво съмнение за ставащото в България. „ГЕРБ”-аджийските Тролове на Цецо и„Харизанките”ме блокираха с петицията и така, отново, работят срещу интересите на нашата- България. Международното разследване няма как да навреди, повече на страната ни, отколкото вече се случи-но може да възвърне доверието на съюзниците и на доброжелателите ни. Ако, наистина всичко е така- както го твърдят Цецо и Цацаров- защо е тази съпротива срещу международното разследване- яростната им атака, явно, крие друга причина и може би ще се окаже вярно- предположението, че Виктория Маринова е била убита, „от престараване” и за назидание- заради радухващата се, тогава, от „Бивол” афера-  с „Джи Пи Гейт”и случващите се, арести в Пернишката нива.Не става дума за изнасилване,нито за емоции, а както, винаги, става дума- при „ГЕРБ”- за много и много пари и кражби от държавата. Пак се  бъркат нещата- с искането за международно разследване, и ако няма гузни– Боко и Цоко, то не би трябвало да се противопоставят на това.

 Но истината, вероятно, е друга и упорството на управляващите е за прикриване на „причината” за Корупцията на Яшарството(Живковизма), което е Реставрация от 2009 г., на най- калпавия Комунизъм в България. Полу-братята- Олигарси- Бойко Борисов и Вальо(Златев) Яшарови, явно, са заедно в играта и нещата стават особено драматични, защото го приемат- лично, и то, срещу Династията си.

   Яшарите си отиват и когато, една змия умира- тя най- опасно и най-отровно хапе, сякаш, за да се предпази, а така, става, още по- непоносима и предизвиква, своята незабавна елиминация. „ГЕРБ” е умиращата змия и трябва да бъде премахната спешно и непоколебимо, защото, иначе ще предизвика трусове и етническо напрежение. Гражданската война и етническите бунтове са последния окоп на разклатения „Комунизъм” и той винаги прибягва към тях, когато се чувства терминално застрашен. Дали, ни готвят същото и сега-„ГЕРБ”изцяло контролират рокерските групи (Вождът им- Саздов,е съ-тенесист и„ортак” на Баце, в тъмните сделки, както и крупен разпределител на корупцията- например, случаят с къщата в Барцелона на „любовницата”на Яшар).

Така, че поради кризата с доверието към управлението и към българската прокуратура, може да се подкрепи, искането ни- за провеждането на международно разследване убийството на жураналистката Виктория Маринова, в Русе. Иначе „ГЕРБ” към своят имидж на Комунисти- или „социалисти”,ще добави и представката- „национал-”, а това, може да ни отведе-много далеко и много назад в историята.

Николай Гацев„Добродетелната дружина”,осн.в 1853г.,Яшари-ланд/Бойкови-стан,  13.10.2018г. 


Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. apostapostoloff - И хлябът,
14.10.2018 06:43
и ножът, и сиренето са в Бойко.

Туй то! Точка. Толкоз!

Така е и така ще бъде още дълги години! До 2026 година.

цитирай
2. nikolaigatzev - Свалихме - "Баща му"- ще свалим и Него- "..45 години стигат"!
14.10.2018 06:55
apostapostoloff написа:
и ножът, и сиренето са в Бойко.

Туй то! Точка. Толкоз!

Така е и така ще бъде още дълги години! До 2026 година.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3760584
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031