Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2018 15:28 - СЛУЧАЯТ „ГОРАНОВ“- МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ПО- СЕРИОЗЕН, ОТКОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 738 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СЛУЧАЯТ „ГОРАНОВ“- МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ПО- СЕРИОЗЕН, ОТКОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА..!

Не става дума за Влади Горанов или за „масонския“ му- Кръстник, това не е толкова важно, а за проблема с цялата Власт в страната, защото разбираме, че цялата Власт в страната- функционира- „с резервни квартири‘- т.е. в режим на особена повторяемост на явлението и навежда за извид, че е възможно да е дело на „ОПГ“ или чуждо Разузнаване, което е обсебило- Правителството на България. „ДАНС“ и контра-разузнаването, явно са собственост на Пеевски, отдавна, въпреки протестите от 2013 г. , когато Никой не си призна, „..че е КОЙ..“?! Разбрахме, само, че „КОЙ“ не е Орешарски, Станишев и Доган- значи „Кой“ е бил другото скрито лице в цялата „Схема на Властта“, тогава- Бойко Яшаров(Борисов), предвид неговото триумфално „Завръщане“ в Правителството, с помощта на споменатите му- вече, по-горе, уж- „антагонисти“. Това разкрива, обаче- „Схемата за измама“ на всички Български граждани от „БСП“, „ДПС“, „ГЕРБ“, „ОП“ и „Воля“, както и на тези, които не са гласували за тях(напр.- за „Реформаторите“, „Възраждането“ на Гоцките или на лудото „Коце“), но също са били излъгани от „Статуквото“ всеки, в своята си- платформа и по своят си начин на залъгване. Виждаме и Краят на „Проекта Слави“(със/или без- …Майките, на децата с увреждания, на Мая Манолова или на другите, „сластни“ изкушения, от близкото минало, които въобще, не вървят-или не водят, до нищо ново!

„Алтернативата за България“ ще трябва да се прави от „алтернативни“, на сегашните, хора и от- коренно нови или от набедени за „политици“, такива. Те, вече се появяват, спонтанно или не, чак, толкова- спонтанно, но– чрез Протестите, от лятото и есента на 2018г.,е ясна новата им тенденция, за появата на нова и генерационна смяна на поколенията, в ‚голямата игра“..!

    Алтернативата се привидя на мнозина в „Реформаторите“ и „Възрожденците“ през 2013 г., както и в „Без-Цензурните консерватори“, но тя е „куца“ и измамно-Соросоидна. Дьорд Сорос, отдавна, е бита карта в САЩ и само се „прави“, че „сваля“ Доналд Тръмп- т.е. превърнат в демонстрационно плашило, каквото са и нашите- безнадеждни: Раданки, Лозанки или Бойкикиевки(но още не си го признават или не го осъзнават, въобще).Те нямат никаква идеология, нито пък, воля за да правят реформи- и постоянно забравят, че бяха в кабинет„Борисов-2“ и са- Ръководство на Върховния съд, т.е.- важна част от „Статуквото“. Да не говорим, за произхода им- че целите ръководства на „РБ“ и „Демократична България“, са или потомствени „ЧК- исти“, явочници на „ГРУ“ или пък, са свързани, с някаква линия- с „майка Москва“(нищо, че се правят на про- американски!- защото конюнктурата на Фондация „Америка за България“ е на съвместното разположение на Москва и Вашингтон- особено, с разконспирираният си, бивш, пишман „директор“- Георгий Зарубин, функционер от „Евразийски институт“, от бившия СССР..).

  А „Случаят Горанов“, на този фон е една досадна „случка“ или нещо-като епикриза за проблемите на Властта при това Управление. Това няма да се реши само с Оставката на Горанов, на лелинчо му - Кирил Ананиев, или на някой друг- бушон или „Кръстник“ на някого си. Министърът, няма как да остане, на поста си- ако срещу него има такова разследване. Така, че „Кабинет Бойко- 3“ си отива, неизбежно и то- до няколко дни, вече. Бог да пази- България, след това.

Николай Гацев, за „Добродетелната дружина, осн.1853г.“     София, 29.11.2018 г. 


Тагове:   1853,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3772745
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930