Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2019 10:06 - ХРОНИКА НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ- ДЕН № 3!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1213 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ХРОНИКА НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ- ДЕН № 3..!
Разнесох в „КОНПИ” и Областната управа „София- град”- моите сигнали за корупция и кражби на имоти, срещу „ГЕРБ”и ОПГ- в управлението на Йорданка Фандъкова в София и Васил Цолов в Район„Оборище”.Обадиха ми се и от други места,където съм подал Сигнали,за да ги свържа с другите потърпевши и за да ми поискат уточнения. Така че, неочаквано-и няколко различни български Институции са се заинтересували и явно краят на„ГЕРБ” идва, неумолимо. Друг индикатор за това е раздвижването при „Патреотите”на Агент„Иван” и ментето им- любовника на Вожда- джендър Геле Джамбазки, които взеха да излизат за Евроизборите, с подкрепи на измислени интелектуалци, защото са фалирали политически, отвсякъде. Патреотите имат и друг резервен вариант- чрез новата формация на Клана на Гоцките и „КГБ”- лицето Костадин Костадинов и неговата Партия „Възраждане”във Варна- #ТИМwithMe(Коцето е такова менте, че въпреки слуховете за джендърския им спор с Джамбазки,за сърцето на Красимир Каракачанов че е забравил да напусне Ръководството на Фондацията на Каракачанов-„ВМРО”, за която стана ясно, че са там са прибирани парите от рушветите в търговията с българско гражданство. Коцето укрива и любовта и с Пъраванов-но е факт, че той е бил областен координатор в Добрич на „АБВ”, за Изборите през 2014 г. и също така, приближен на Румен Петков и връзка с „ТИМ”.
Поредните Комунистически комбинацийки за Евроизборите започнаха. „НФСБ”,„Атака” и „ВМРО”са в това Народно събрание- буферен Коалиционни субекти на „ГЕРБ”,„БСП” и „ДПС”, които, чрез тях, ни управляват- в състоянието на „Голяма Тройна Коалиция”(а симулират, че се карат).
Кога ще бъде свален Борисов (с негово съгласие, нещо, като- Операция„Самосвал на Бойко”), вероятно през Февруари 2019 г. и то, не за да се случат Изборите „2-в-1”,защото не това е целта на тази маневра, а разчистване новата писта за Голямото коалиционно правителство(което ще бъде „скрито”- като Експертно, Програмно или Кризисно правителство?!). Това е единствената, правилнаформа за спасение на страната, в момента. 
„ГЕРБ”,„БСП”и„ДПС”се борят за голямата комисионна за самолетната сделка и рушвета от превъоръжаването на страната. Възможно е, уж, карайки се- да допуснат внезапен нов играч, който да вземе целия Джакпота от сделката. Ако е вярно, че Вашингтон е дал сделката на Клана „Ротшилд” сделка, още през 2014 - 2015 г. и от нас се крие, че договорите са подписани, то- трите големи български партии може да останат на празни ясли. При всички условия една толкова голяма политическа сделка не може да не е съпроводена със съответна дълготрайна и поддържаща я„периферия”(с перспектива, поне за следващите 10- 15 години). Това не е никой от досегашните ни политически играчи-съвсем очевидно, нито пък техния субпродукт- наричан „Патреоти”. Ще трябва да се прояви нов Глобалистичен Играч(а може да са и два- за по- голяма устойчивост и продължителност), който трябва да има своят профил- между Платформата на „Алтернатива за Германия”и „Крилото на крайно- десните, Доналд Тръмп-исти, в лоното на Републиканската партия на САЩ”. Христо Иванов- Бойкикиев, Лозан Панов и Иван Костов („ГРУ” - Кременчуг) са също обречени, докато не завият в ляво и решително към Москва, откъдето са произлезли и наследници на либералните процесите от 20- те и 60- те години на миналия век. 
Как ще се състави и в каква форма, този Кабинет- е повече от маловажно, за него трябва да се подберат равно-отдалечени хора от всички основни политически тенденции и групи(а не, от всички политически сили, непременно), както и да се направи стриктна Програма за всичките стъпки на този Кабинет. Неговата продължителност не трябва да е голяма, но не и да е като-служебното, само за 2-3 месаца, защото за реализацията на една преходна програма са необходими- година и половина или две. Това може да остави под някаква форма и сегашния Парламент, който въпреки ниския си рейтинг, може да свърши работа- ако бъде отрязан от възможности за кадруването във Властта, поради Коалицията зад някакво Споразумение.
Това ще означава и относително спокойствие за нацията, защото ще свали напрежението при провеждането на Европейски и Местни избори, в 2019г. и така няма да се допуснат сериозни деформации на изборния процес, защото ще има експертен, а не– заинтересован политически контрол над тях. Такова Правителство ще съдържа всички на власт- но те са на власт и сега- при Првителство„Борисов-3”, където стана, ясно и съучастието на „ДПС” и на опозиционната „БСП”, допълващи кворумите и постоянно обслужващи на„ГЕРБ”,вместо, несигурните им коалиционни партньори, формално-„Патреотите”. Интересна ще и политическата линия на единия или двата нови субекти,като ориентацията в европейското политическо семейство- едните ще са като- Консерватори, а другите- ултра- националисти. Което означава загубата на Изботие и на„ГЕРБ” и на „БСП”, които засега си деляха по 5 /срещу 4 мандата). Ако двете партии не вземат над 3- ма, значи, че ще имаме Нова/Нови формации в Евро-вота. Ако „ДПС” бъдат, отново 3- ма, то за „Супер- новите Звезди” в политиката остават- с по 3- 4-ма евро- депутати, или те ще са със твърде сериозна заявка за участието си в крайните формации на „Новия” Брюксел и Комисията.
Това са реалностите на Третия ден от Гладната ми стачка и ви моля, да не забравяте поканата ми за 01.02.2019г. на „Мемориал за жертвите на комунизма”- от 11.00 часа (организиран от неутралната Фондация„Белене”на Отец Паоло Кортези, където може да се съберем „дясната част” на бъдещия Проект, а на обявения ни, от групата- за Римейк на Февруарските протести„Орлов мост за Промяна- от 2013 г.”, с много социални и морални искания, насрочен, от едновремешните им водачи е за 13. 02.2019 г.,от 17.30-18.00 часа, около Парламента, като можем да бъдем- там, вече десните и левите- заедно, поне, водените от общата цел, за незабавна и пълна Промяна на Статуквото! Възраждането на Яшарите, Гоцките и ментетата им, трябва вече да приключи и да се пре-оформи, като „Възкресенска Мисия”за Моделите във времената на Строителите на съвременна България и стария Елит, до 1944 г. Прокламираната „Лустрация”, предлагана от Сините, през 90-те години, трябва да добие- квалификацията на остракиране за поне 5 или 10 години, от всякакви постове на всички лица били в „ДС” и Ръководството на „БКП”, но и на тези с важни функции в грабежа от „Прехода”- бивши депутати, политици, крупни бизнесмени и куислинговите обществени дейци на Измамата след 10.11.1989г. Това ще ни лиши от червените ментетата- като „АБВ”,„ДАй България/ Демонистична България”на Костов,„Възраждане”, „Воля”, които са участвали в открити и прикрити форми на колаборация с Властта на„Деформаторите”! Лесно е да се приеме-к ато забраната за участие в Избори на Партии и персони на политици от Прехода, получавали властнически постове и субсидии от бюджета на държавата, досега!Това може да се приеме по презумптивна дефиниция- както е било с де-нацификацията на Германия, след края на Втората Световна война и провала на Хитлеризма!
Николай Гацев от Група„Благословия и Мисия за Възкресение на България”, София, 24.01.2019г.


Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758986
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031