Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2019 22:27 - ЗА КАКВО ДА ПРОТЕСТИРАМЕ-ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2019Г. И ЗА КАКВО ДА СЕ БОРИМ НА ИЗБОРИТЕ
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1714 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ЗА КАКВО ДА ПРОТЕСТИРАМЕ-ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2019Г. И ЗА КАКВО ДА СЕ БОРИМ НА ИЗБОРИТЕ

На 13 Февруари 2013 г.в България се започнаха първите протести срещу ГЕРБ и Кабинет „Борисов-1”, в които демократичната опозиция остана пасивна, в страни от процесите. Това обуслови нейната изолация и разгром, след това- на всички избори. Всеки път губехме инициатива и електорат, независимо от преконфигурациите и промени на програмите си. „ГЕРБ”, с „БСП”, ни подмениха. Разиграха огромен цирк и извършиха Преврат и Реставрация на „БКП”и Живквизма, с други средства и участници..! Преразпределиха си политическата власт, заграбиха икономиката, затриха демографската и социалната перспектива на страната. Пропиляха Еврофондове, погубиха стари структуроопределящи сектори, инвестираха в корупционни сделки и неефективни начинания. Страната падна до 111-то място по свобода в медиите и на 77-мо място по борба с корупцията. Правителствата „Борисов- 2” и „Борисов- 3” станаха Кабинети на застоя и апотеоз на победилата„БКП”,която- уж,бяхме премахнали, през 1989-2001г.Червената Българска Номенклатурата,тихо„преходи”в днешната Олигархия,и това се превърна- в самоцел на сбъркания Преход.

Срещу това, трябва да се разбунтуваме,днес! Ние ли бяхме- тези, които  започнаха борбата за обновление в „Южния парк”, площад „Демокрация”, неформалите и Християнските бдения, преди 1989 г., а после, не бяхме ли- пак, ние, участниците в огромните сини митинги или на сините барикади на Промяната, 1997 г.? Борехме се с „Орсовките”, червените пирамиди и невидимия юмрук на Партията- нейната„ДС”. Навсякъде разгонвахме за разчистим пътя на страната към Свободата,пазарната икономика,НАТО и ЕС.

Защо загубихме енергията на тези години! Защо не довършихме нищо, за което мечтаехме, през 90- те години и когато „Времето,беше Наше..”, Отнеха ни го?!

Трябва да си дадем сметка, че се отказахме от ежедневните проблеми на хората,затворихме се в сините крепости, не извършихме Лустрацията и простихме на Враговете, които се правеха, че са се променили. Така- губехме всичко и всички, а жалките ни остатъци бяха пришивани на ГЕРБ-овете на други, които изкривяваха идеите. Идеите ни победиха, всичките до една, въпреки,че ние,бяхме обречени да губим.Реализират ги-деца и внуци на комунисти, но ние няма да ревнуваме за това, защото, за нас бе по- важно развитието на Нацията. Днес,сме на кръстопът,а дясното е капитулирало,пред скритата нео-комунистическа партия, излязла от ръкавите на„БСП”и„ДС”-ПП„ГЕРБ”. Трябва да станем и да се Спасим от тях, отново!

Няма как да им оставим дясното- нито на клонингите и ментетата им, наричани с насмешка–„градска десница”.Това е обречено понятие и ще го променим, ако слезем при хората в страната, отново. София не е България, битка за българското ще трябва да водим на четири континента, където е нашата огромна диаспора. Трябва да отидем и при тях- те са прогонени от страната ни от Комунистическата партия и мететата й. Да сразим Статуквото, навсякъде, защото, пречи на България.Имаме-„Мисия за България”и сме днешните й- Строители, трябва да я отстоим. Това е съдбата ни- да свършим работата и се оттеглим, за да не пречим! Време е, да правим своите социални искания в Протестите- срещу поскъпването, несправедливостта и комунистистическия произвол в икономиката!На 13.02.2019г.,от 18.00часа да се съберем до Храма, зад Народното събрание и да спрем Реставрацията на „БКП”,както сме го правели..!    

Николай Гацев, „Благословия и Мисия за България”(БМБ), 0897 200733,  София, 29. 01. 2019 г. 


Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Пропуснал сте нещо.
31.01.2019 06:09
Вие правлно отбелязвате: “...извършиха Преврат и Реставрация на „БКП”и Живквизма, с други средства и участници..! Преразпределиха си политическата власт, заграбиха икономиката, затриха демографската и социалната перспектива на страната. Пропиляха Еврофондове, погубиха стари структуроопределящи сектори, инвестираха в корупционни сделки и неефективни начинания.“

Пропускате да изтъкнете обаче, че освен всичките тези мърсотии, те взеха че ни наебаха и в гъза.
цитирай
2. attila - КУРВАТА от ДС Апостол Апостолов Най-Обича да го Поема в ГЪЗА !
31.01.2019 09:35
КУРВАТА от ДС Апостол Апостолов Най-Обича да го Поема в ГЪЗА, Като Идола си Генерал Любен Гоцев !

Ако Искате да Нямате ХЕМОРОИДИ Използвайте Опита на Генерал Любен Гоцев от ДС:

"Редовна Профилактика на ПРАВОТО ЧЕРВО с Борци от "Олимпийски Надежди".

ДА СЕ ЗНАЕ !

КУРВАТА от ДС и Наследника и ДАНС Първо я ЕБЕШ После Режеш ГРЪКЛЯНА, Като на Руски Окупатор в Кавказ !

КОПЕЛЕТО от ГДБОП Директно му Пръскаш ЧЕРЕПА, Като на Убиеца от СОБТ Емил Шарков !

За Семействата на Курвите от ДАНС и Копелетата от ГДБОП е Ясно: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a

цитирай
3. attila - Мирните Протести са Под Егидата на Копелетата от МВР и КУРВИТЕ от ДАНС !
31.01.2019 09:39
ДА СЕ ЗНАЕ !

Мирните Протести, не са Протести а РАЗХОДКИ !

Мирните Протести са Под Егидата на Копелетата от МВР и КУРВИТЕ от ДАНС !

Истинския БЪЛГАРИН не Излиза да Протестира ! Истинския БЪЛГАРИН Излиза да УБИВА-Комунисти, Милиционери и Техните ПОТОМСТВА !

Мирните Протести са Платени и Организирани от МВР, ДАНС или НПО-та Соросоиди, Путиноиди и Прочие ГНИДИ !

Комуниста не е дошъл на Власт с Мирни Протести и Демократични Избори , той дойде с Оръжие, Преврат и Руски Танкове и може да се свали само и единствено с Българско Оръжие и Кървава Революция.

Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-Курварници, там е ЗЛОТО!

Всички Партии в Задунайската Кочина са Продукт на Майката КУРВА-БКП и Бащата ПЕДЕРАСТ-ДС, така че Която и да Атакувате няма да Сгрешите.

БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ:

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

Руските Окупатори докараха 1944 година Комунистите и Милиционерите от селата с КАРУЦИ, ние Българите ще ги прибираме обратно с КАТАФАЛКИ.

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и ражда Копелета.

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3761137
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031