Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2019 22:55 - ХРОНИКА НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В„ОБОРИШЕ”,СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ! ДЕН № 16– НАЧАЛО НА САМОПОДПАЛВАНИЯТА В БЪЛГАРИЯ- КОШМАРЪТ ОТ 2013Г.ИДВА ПАК?!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2207 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ХРОНИКА НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В„ОБОРИШЕ”,СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ!

ДЕН № 16– НАЧАЛО НА САМОПОДПАЛВАНИЯТА В БЪЛГАРИЯ- КОШМАРЪТ ОТ 2013Г.ИДВА ПАК?!

Днес е Ден № 16 от Гладната ми Стачка срещу Кметовете Цолов и Данче„Топлото” Фандъкова и техните Безобразия в София!Няма никаква реакция,отникъде-Институтциите се правят, че нищо не се случва и че не ме забелязват, медиите- също! Все пак сме на 77- мо място по корупция и на 111-то място по свобода на печата. Само-че през нощта разбрахме за първия самозапалил се Човек,за 2019 г.-и че, „Кошмарът Борисов” се завръща, както през 2013 г. Помните ли ги.., аз ги помня- тагава бяха 9 души- а Пламен Горанов и Траян Маречков, бяха най- младите..!Около и над 20!Бог да ги прости!А катастрофата с 14-те души на Магистрала„Струма”,не ви ли прилича на станалото при Своге?! Много ви е къса Паметта, Братя Българи- нещо много бързо, взехте да забравяте и да прощавате!?Затова ще патите, още и ще си избирате управници,като Бацето ви, Бойко Яшаров(Борисов)!

Аз нямам намерение да се примирявам с това, нито да вярвам, че Бай Тошо Яшаров, синът му, Бойко или останалите кадети на Комунистическия им род, са незаконните потомци- на Цар Фердинанд I Български (това са Съветски лакардии за провинциални, пишман- Масони).

Но когато споменавам за Фердинанд, ме обзема гняв, че този Български Цар стои непогребан, още в Кобург!Зная,че това е било„уговорка”от 1918г.,в която е участвал и един мой прародител и истински Масон, водач на Масонството в цялата Югоизточна Европа, но е време- тези стари уговорки да престанат- в едно с изтичането на Ньойския договор, тази година. Фердинанд I трябва да си дойде и да почива в България, защото е бил един добър Български цар. Защо го определям за „добър” ли..- ами защото е заварил Царството си, с по- малка площ и с по- малко население, отколкото го е оставил..! И това-въпреки двете„национални катастрофи”,за които го обвиняват!А как да опишем,Братя Българи- тогава ,„постиженията” на днешните ни управници?

Как ще ги отсъдим и на какво ще ги осъдим за тяхното „благоденствие”, с което ни заляха..?! Или забравихте и за Царят-„катастрофант”, Борис III, който, също увеличи територията на държавата си, а на съвестта му„лежат”и още 50,000 спасени български евреи и поне 100,000„не- дадени” на Хитлер- български цигани?! А ако България, беше„отишла на Източния фронт..”, или ако беше окупирана от германците, в 1941 г.-колко ли стотици-хиляди,други, български жертви, щяхме да имаме във Втората световна война?!Как да сравним делото,на тези „катастрофирали” Царе с деянията на днешните ни,дори „пишман-Яшарови”- недоразумения от ренегатски род!? Май ни е малко Съветското робство от 75години,което ще навършим,тази година,даже Северна Македония ще се оправи, преди нас, защото и тамошните българи, са били пожалени- поне от това! Не е като- тези българи, тук, които лесно забравят и бързо прощават! Особено за Съветски и Комунистически золуми. И си обичат-Яшаровите и Бацетата, а Царете си Обединители и Единители, наричат-„..фюрери и фашисти..”! Сбъркана работа..!Така си мисля, заради 16-ия ден на Гладната си Стачка и се сещам да ви подсетя,че днес внесохме,с група ентусиасти,като мене, и безсребурници- Нашия „План за Алтернативна Политика на България” в Президентството! Без фанфари, без журналисти или ръкопляскания,защото вие, обичате да ръкопляскате на Раданки, Лозанки и Бойкикиевци(потомци на старите Болшевишки и Съветски кланове на „Политбюро” на БКП), които само се чудят как да ви излъжат и да се намърдат– за министри, депутати или  за върховни съдии-и после да ви съдят, за ползу-далаверките на Баце и Данче„Топлото”Фандъчка в „Топлофикация”- София?!Къса ви е Паметта, Българи- и ще има още да патите! Сигурно и за 13.02.2019г. в 18.00 часа на Площада до Храма зад Народното събрание- ще забравите, защото си обичате-Живковизма!Какво съм тръгнал да ви тревожа-ни Спасение,ни България ви вълнува, само че– и децата ви като вас, ще бъдат ехни роби на техните деца и внуци!Ето това-аз и други, като мен не искаме-нито за нас,нито за нашите,нито-за вашите деца и внуци! Затова- гладувам, ще Стачкуваме и ще им се съпротивляваме, понеже, те вървят срещу Божия и срещу-Човешките закони! Ние, коленичим, само пред Бога и Закона, никога- пред руснаците или пред  техните прокълнати Яшарски слуги! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Николай Гацев-   Движение „Благословия и Мисия за България”, София, 08.02.2019г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759201
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031