Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2019 00:17 - ЗА ИЗВЪНРЕДНАТА ВЛАСТ И ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ- ОТНОВО..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1701 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗА ИЗВЪНРЕДНАТА ВЛАСТ И ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ- ОТНОВО..!

   

Един Призрак броди из България..-призракът на Извънредното положение! През 2007 г. се създаде–„четвърта” Власт в страната, изцяло извънредна, тази- на Частните съдебни изпълнители(ЧСИ), която не може да бъде вписана- в Съдебната власт, а и повечето й действия, няма как да бъдат надлежно и евтино обжалвани, по ГПК, да не говорим, според ЕКПЧ! Нейната дейност граничи със Съдебен произвол и с„Паралелна държава”,която са си изградили у нас, група олигарси и малък брой чужди колонизатори- монополисит!

Тази седмица разбрахме за още две- нови„Извънредни власти”,които се създадоха в страната, под носа ни, съвсем тихомълком! Специализираният наказателен съд(СНС), отказа да се подчинява на ВКС(иначе- Върховен орган по наказателните и гражданските дела на Съдебната власт)! Това е създаване на „паралелна Съдебна Власт”! Станаха факт- ликвидацията на преференциите при избори(въпреки двата подкрепени многомилионни Референдума!), оставането на субсидиите за Партиите, отказ на Електронното и Машинно гласуване и Извънредните права на Централната избирателна комисия (ЦИК), чийто действия и актове, вече не подлежат на съдебен контрол– като истинаска Извънредна Избирателна власт! Това довежда до пълен абсурд- Българската държава, Демокрацията и грубо компрометира договорите с Европейски съюз и с НАТО,почиващи на върховенство на закона и нормалното функциониране, според принципите на Демокрацията, Свободата на словото и Свободната икономика! Констатация за това са и 77- мото ни място в света по Корупционен индекс и 111- то място, по Свобода на медиите. С тези няколко „одеозни” и Извънредни фигури,от своето последно законодателство, страната беше превзета от една безумна Олигархия и комунистически рефлекси, на „уж”дясната ПП„ГЕРБ”, открит наследник и метастаз на някогашната„БКП”и инструмент на Яшарската династия(Т.Живкови, тяхното„Политбюро”и най-тясното им обкръжение). Реставрацията на Старото- беше логична, защото то не беше отречено, Лустрирано или де-Нацификацирано, по никакъв начин, повече от 30 години. Не беше посегнато и на предишната съветска собственост в страната, която се оказва- че е над 50-60% от частната собственост в страната и беше преразпределена, между новите руски Олигарси, бившите кукловоди от Органите на КГБ и ГРУ у нас, както и на техните Български слуги и послушници. Любопитното е, че без да напуска, никога България-остатъчен СССР с неговата трансформирана мощ,изцяло контролира тази„територия”, всичките й ресурси, по- важните бизнеси и дейности, независимо от формалното членство на страната ни, в НАТО и ЕС. Тази зависимост е, вече, фатална-„Лукойол”е Извънреден Пазарен  субект в страната, както и постоянно изплащаме някакви годишни „данъци” и неустойки на Москва, за договори, които уж не са били сключени,дори„Американските централи”на Костов, както и повечето ни Банки са Руско-Олигархични и изпразнени от съдържание! Валутният ни резерв- се пише, че също- е компроментиран и ограбен!

 Това не може да става в несъгласие с новите ни съюзници, защото те потупват,постоянно, по форуми-Бойко Яшаров по рамото, а България си позволява да заема странни-„африкански и азиатски позиции”, по критериите за Свобода, Демокрация и Корупция, далече от нормална Европа. Същото се отразява пряко в стандарта на Българите, защото липсата на критерии- деформира и пазарната икономика в държавата. Последните 3 Самодподпалвания у нас, само за седмица, са признак на съпротивата срещу чужда окупация!Неприкосновената собственост на Московските Олигарси, както и„особеното присъствие”на дейците на КГБ/ ГРУ, у нас, са фактори, които променят нормалната Евро-среда! 

Извънредните структури и извънредни власти, прокарвани,в страната от ПП„ГЕРБ”, напоследък, са рефлекс от тази- остатъчна Съветска дейност и слабото противопоставяне на Хибридната война, която се води срещу България и Балканите, поне 2 десетилетия. Страната е в плен на корупцията и Извънредна чужда власт, под формата за„къс”-контрол и Господство, над цялостната ситуация у нас. Трябва бързо да отхвърлим, час по- скоро, управлението на ПП „ГЕРБ” и на тяхната безмозъчна конструкция в коалиционното им мнозинство! То, също е сбор от идейни несъвместимости и на невъзможни партийни съюзи.  

Извънредното положение у нас, отдавна е факт и само- Президентът Румен Радев, мълчи и не се е ползва от него, въпреки, че обявяването и констатирането му, са част от преки неговите правомощия. Имаме-четвърта(ЧСИ), пета(СНС), шеста(ЦИК) седма власт(„Лукойл”, „Атомстройекспорт”и„Газпром”),подменящи пазара, свободата и са признак- на цялостното безвластие у нас!

Извънредното положение не е Диктатура, нито Тирания, а временно връщане на Властта, в Суверена- в Българския народ, защото е явно, че политическите ни сили и Елита, не могат да се справят с нея, както беше и през 1989 г.! И след връщането й, трябва да се учреди Третата Българска Република в Третата Българска държава! Това е най-лесен начин за промяната,без да губим много време и ресурси!Отечеството е в опасност трябва ни- Извънредност и Бог да пази България-„SPQR”!

 

Николай Гацев „Благословия и Мисия за България”,София,18.02.2019     0897/200733  е-майл: gatzev@yahoo.com.au  www.facebook.com/gatzev , www.nikolaigatzev.blog.bg  www.nikolaigatzev.blogspot.com



Тагове:   1853,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3772652
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930