Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2019 08:50 - Цензурирани VT възстановени: прекалено класифицирани за публикуване - Русия отваря файлове на ядрено 9/11 и израелско разпространение
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1446 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.03.2019 08:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Цензурирани VT възстановени: прекалено класифицирани за публикуване - Русия отваря файлове на ядрено 9/11 и израелско разпространение

от  Гордън Дъф, главен редактор  - 11 март, 2019 23 6630

image  

2019 Въведение

https://www.veteranstoday.com/2019/03/11/censored-vt-restored-too-classified-to-publish-russia-opens-files-on-nuclear-9-11-and-israeli-proliferation/

Забележка на редактора :
 Видеото от 1962 г. показва, че специалното ядрено оръжие с ниска радиация, поставено под земята, може да се използва за изкопаване на голямо езеро или открито мина.

Гледайте цялото видео, което показва как такова оръжие, от вида, размера и разположението на предполагаемите ядрени оръжия 9/11, създава пирокластичен облак, подобно на вулкана, точно като този от 11 септември. целенасочено, защото е „сухопътен прах“.

Важен цвят все още от това видео е по-долу, с любезното съдействие на американското министерство на енергетиката. Продължаваме:

Материалът по-долу е сборник с получени разузнавателни данни, за които сега се знае, че се „изпира” чрез руското военноморско разузнаване за това, което ни беше казано, че е от името на Сноудън. Оттогава, в следващите четири плюс години, открихме, че дисидентският агент на ФБР, който е завел дело срещу директор Робърт Мюлер за планиране на убийството му, вероятно е отговорен.

Разказът по-долу включва снимки и рисунки, които са част от тази капка, потвърдено, че са от Министерството на енергетиката на САЩ.

Част от информацията може да е позната на тези, които са следвали разследването. Част от информацията е заменена от поправени или по-нови материали. По-важното е, че голяма част от този материал беше премахнат от публикацията и напълно потиснат … Гордън ]

*

- Първо публикувано… 20 май 2014 - Прекалено класифицирани за публикуване: Bush Nuclear Piracy Exposed Русия отваря файлове за ядрено разпространение на 11 септември и израелско разпространение

(Днес ветераните - Гордън Дъф)  Докладът по-долу е взет от разузнавателен отряд от руски източници. Тъй като произходът е от разузнавателна агенция под формата на „изтичане“, винаги има въпроси. Досега установихме, че не само по-голямата част от материала е потвърдена, но са включени няколко решения на сериозни проблеми, свързани с 9/11.

image

Малко съм редактирал тук. Въпреки това, това пристигна с обширна подкрепяща документация, която в бъдеще може да бъде качена на SCRIBD за достъп. Една от ключовите области е, че САЩ са доставили на Израел излишни ядрени оръжия.

 

Имаме много солидно потвърждение за това. През 80-те години Израел показа инвентаризацията на тактическите ядрени бойни глави на Дейви Крокет на един от нашите редактори, който по онова време беше висш служител на НАТО. Тези ранни “микроядра” бяха извадени от инвентара на САЩ през 1978 г. и “изчезнаха”.

imageСАЩ ядрен тест, който демонстрира последиците от 9/11

Американски ядрен тест, който демонстрира ефекта на пирокластичен облак 9/11.

Този висококласифициран доклад се публикува непроменен, с изключение на грешки при лош машинен превод, които се поправят. Моето лично мнение е, че това НЕ е дезинформационна част, а по-скоро представлява значителен пробив. Вярвам, че това е рядък поглед зад завесата.

 

Публикувам това, за да използвам квалифицираните, за да разбера колко малко от това е наистина ново. Новите неща са новаторски. За онези, които откриват всичко това малко над главите им, има малко, което мога да направя, освен да ви уведомя, че това е светът, в който наистина живеят вашите старейшини, и че най-накрая имате шанс да погледнете в мама чекмедже за дрешник.

Твърде класифицирани за публикуване

Според пенсиониран агент на FXX, специализиран в израелската контра-интелигентност: Типът на ядрените устройства, използвани на 911, е модифицирана версия на ядрените артилерийски снаряди W-54, които бяха тайно предоставени на израелците между 1988 г. и 1998 г. от излишъка на САЩ, изнесен незаконно. по времето на Буш / Клинтън.

 

Химичният анализ, извършен от DOE Sandia, успява да идентифицира химическия / радиационен отпечатък или пръстовия отпечатък на бойните глави на базата на проби, взети след 911 от падането на земната нула. (Бележка на редактора: използването на ядрено оръжие на земята нула се потвърждава от множество източници)

 

Всички плутониеви бойни глави имат химически пръстов отпечатък, който може да идентифицира вида на дизайна и къде е направен PU и на каква възраст е той. Това е 911 изнудване на Буш 1 и 2, незаконното прехвърляне на излишните американски ядрени оръжия на израелците и защо продължаващото прикриване, заедно с откраднатите златни и стокови измами, случващи се на Уолстрийт и др. ENW57.pdf на стр. 66. (Бележка на редактора: Документът е получен и потвърден)

image  

За да се изпуснат сградите, е необходимо само 2-килотонно устройство. 2-килотонното устройство ще произведе огнено кълбо от около 150 до 200 фута в диаметър при над 4000 градуса по Целзий - достатъчно голямо, за да разтопи I лъчите на централното ядро ​​на сградата и да ги пусне на място. Светлинната светкавица ще продължи по-малко от 1 секунда и ще бъде предимно в областта на UV светлината. Свръхналягането ще бъде само при 60PSI max и ще бъде насочено нагоре с взрива. Вижте подземния ефект.

 

Fallout ще бъде минимален и ще бъде разположен само в границите на нула. Радиацията ще падне до приемливи нива в рамките на 72 часа след взрива. Повечето отлагания бяха затворени в циментовия прах, като по този начин причиниха всички скорошни смъртни случаи от рак, които виждаме в Ню Йорк, сред първите отговорили. (Забележка на редактора: в съответствие с данните за сайта)

 

Разтопената стомана и железният оксид или “нано термит” е страничен продукт на много високия гама лъч / неутронния поток, индуциран в централната стоманена сърцевина. Радиацията разтваря стоманата в железен оксид, изразходвайки въглерода и силикона в стоманата. Това обяснява липсващите стоманени колони и много важната следа от "изпарената" 20-тонна антенна кула на южната кула. Възходящият взрив от радиация буквално го изпари. Видео доказателства доказват, че това е истина. (Бележка на редактора: Кула издава важна част.)

 

Общият XXOO файл с данни на DOE Sandia за събитието 911 е над 72 MB. П.С. Сноуден не разполагаше с клирънс, за да го пропусне. Карнаби имаше доста добри документи по темата. Цялата история за неразпространение на ядрените материали, произхождаща от Русия, е израелска история за прикриване на оригиналния източник на оръжия от запасите на САЩ. (Бележка на редактора: Напълно потвърдено)

 

Незаконното разпространение на американски ядрен материал за чуждестранни съюзници не е ограничено до Израел. Практически всички съюзници на НАТО също се включиха в тази измама. Дик Чейни беше лош човек на това. Bush2 / Cheney търгува с ядрени ями на чужди страни като IOUs, за да получи това, което иска. Том Кънчеман, известен израелски оператор, сега с любопитство отговаря за NNP в Държавния департамент на Обама. (?) Той е поставен от Рам Емануел.

 

Изглежда, че избраното оръжие за израелците е W-54 и следват поредица от ядрени ями, взети от Амарило, Тексас, хранилище. Карнаби работи върху Буш старши в Хюстън. Общо над 350 ями бяха прехвърлени на израелците за период от 10 до 20 години. Дизайнът на шахтата тип W-54 беше най-желателен, благодарение на 2-точката имплазия на ямата. Това е най-лесното производство и модифициране в сравнение с други циркулярни конструкции.

 

Таблетният дизайн на оръжието тип W-54 съдържа над 1,5 пъти повече плутоний от стандартната. Това би позволило да се възстанови достатъчно количество плутоний, който все още се използва за оръжие, дори след 32-годишна възраст. Натрупването на америций в ямата с времето прави ямата неизползваема като оръжие, така че те имат ограничен срок на годност, въз основа на това колко бързо или бавно е произведен плутоний в реактора в Станфорд. Обикновено това е около 150 дни макс. Времето на облъчване в реактора по време на производството определя срока на годност на ямата като материал за оръжие. Всички микроядрата, използвани от израелците, са преработени устройства от серия тип W-54.

 

Тези устройства бяха използвани при бомбения атентат в Бали и в бомбените атентати в Лондон и в Япония на техните реактори. (Бележка на редактора: потвърдено използване на ядрено оръжие на Бали) Също така се използва в Дамаск, Ирак и Афганистан от САЩ. (Бележка на редактора: Многократно потвърждение, включително мостри на сайта.)

Те се съхраняват в повечето израелски посолства за по-лесно разполагане. Тези, които са използвани на 9-11, са били държани в израелското консулство в Ню Йорк, докато не бъдат въведени. След 9-11, ФБР проверява всички дипломатически торби с гишета на Гейгер преди да влезе или напусне САЩ. Южноафриканските оръжия бяха и излишни артилерийски снаряди W-54, придобити от израелски; и окончателното сглобяване и тестване бяха извършени в Южна Африка с помощта на Израел. 
(Бележка на редактора: Това обяснява Pelaпроблеми с производството на ndaba.)

 

Това е било направено, защото на израелците е необходима изпитателна площадка, за да се гарантира, че възстановените им оръжия ще работят по предназначение. (Бележка на редактора: Тестване на 22 септември 1979 г., няколко потвърждения.)

Севернокорейските оръжия са също от 155-милиметровия артилерийски дизайн, предоставен от Израел. Истинската програма на Северна Корея за ядрени оръжия се основава на използването на ядрена артилерия, а не на ракети. Планът е да се използва масивна артилерийска ограда в Южна Корея, ако започне войната; това включва използването на малки ядрени артилерийски снаряди за противодействие на ракети и артилерия на американските танкове.

 

Саудитците също имат скривалище на W-54s, придобити от САЩ под Bush2. Израелците са ги предоставили и на Индия, Бразилия, Китай, Тайван, Япония, Северна и Южна Корея и др. (Бележка на редактора: Всички, но Южна Корея потвърдиха. ядрени оръжия.)

Dimona е стандартен 75-мегаватов термичен отворен реактор, използван във Франция за своята програма за производство на плутониеви оръжия, тяхната версия на Станфорд.

 

Благодарение на прекомерното използване на израелците като бърз реактор за размножаване, Димона претърпява „парен взрив“, IE премисля неприлично поради неутроновата критичност още в края на 80-те години на миналия век при Буш 1. Това затваря работата си за много години, докато ремонта може да се направи. Сега той работи само при много ниски нива на мощност поради увреждане на неутроновото поглъщане на контейнера. Сега основно се използва за производство на изотопи. Това принуди израелците да се обърнат към откраднати ядрени запаси от САЩ за продължаване на ядрената си програма.

 

Израелците знаеха, че ядреният материал, който придобиха, имаше само ограничен срок на годност, преди да бъде вече използван като оръжие, след което се опита да го изхвърли на пазара на излишъците колкото е възможно по-бързо, преди да им бъде от полза. Затова ги хвърлиха на нищо неподозиращи нации, които само ще седят на нея и няма да могат да го тестват. Това бяха тестовете за разпадане в Северна Корея. (Бележка на редактора: Потвърдени, множество източници)

 

Когато всички попаднаха на измама като Япония и Корея (IE корейски подводници и т.н.), те бяха ядосани, защото плащаха големи пари за боклуци. Това започна мини-студена война с Израел и нея извън клиенти. Въпреки това, с микроядрени оръжия, въпреки възрастта на плутония, той все още ще се дели и ще произвежда по-малък размер на детонация под 2-килотонен размер. Така че те все още могат да бъдат използвани като малки мръсни бомби или като много малки тактически ядрени оръжия, като например ядрените артилерийски удари по Дамаск с помощта на ракетата W-54s. (Бележка на редактора: Потвърдена стачка, 4 май 2013 г.) При дизайна на яма W-54 тя е с форма на хапчета и е с диаметър само около 4 инча и тежи около 24 килограма.

Ню Йорк, но повече като Нагасаки

По-голямата част от горивото се изразходва в плазмената огнена топка, когато се взриви, така че остава много малко плутониево падане. Ако се осолява с други материали, падането може да се намали дори до по-ниски нива, като например в усъвършенствано излъчващо устройство или така наречената неутронна бомба. Това е използвано на 9-11. Основната цел на ядреното оръжие, използвано на 9-11, е да произведе масивен гама-лъч / неутронен поток, който би изпарил около 150 до 300 фута 6-инчови стоманени I греди, които представляват централното ядро ​​на сградите на СТЦ. Това създаде събитие за свободно падане, както се вижда по телевизията този ден. (Бележка на редактора: Критична информация тук.)

 

Светкавицата би била скрита от погледа поради подземната детонация. Така или иначе, по-голямата част от светлината беше в невидимия светлинен спектър. Над налягането ще се намали до 6 psi, благодарение на взрива, който се издига до централното ядро ​​и неутронното лъчение, изпаряващо телевизионната антена в горната част на сградата, както се вижда от телевизора. Отпадъците биха били главно изпарен бетон и железен оксид. Ето защо, след 9-11, те казаха на всички по телевизията, че бета лъчението, което хората получават, се дължи на каустичния циментен прах, а не на радиационните ефекти от радиоактивното замърсяване. (Бележка на редактора: Напълно потвърдено)

 

Железният оксид, намерен навсякъде, беше останал от стоманените греди. Това беше така нареченият нано термит, който беше намерен навсякъде. Fallout е ограничена до 1 мили зона около центъра на Ню Йорк. Вижте графиките. (Бележка на редактора: получена)

Радиационният разпад беше намален до безопасни ниски нива след 72 часа, (забележка на редактора: напълно потвърдена) извън самата нула. Ето защо районът е бил блокиран от обществеността за 3 дни след събитието, за да позволи на радиацията да падне до безопасни нива.

 

Част II VT: Докладът на ЦРУ за изтезанията свързва Cheney / Bout до 9/11 Nukes

Информацията, получена тази седмица от най-високите нива на американските източници за борба с тероризма, потвърди, че известната "кралица на Ал Кайда", д-р Аафиа Сидики, жертва на изтезания на ЦРУ, която сега служи на 87 години в американски "супермакс", е била агент на ЦРУ, заловен и затворен, за да предотврати разпространяването на информация, която в крайна сметка може да доведе до арест и осъждане на тогавашния вицепрезидент Дик Чейни.

Партньорството на Cheney / Bout е неразделна част от масовото плячкосване на американския инвентар на излишните и изведени от експлоатация ядрени оръжия и поставянето на десетки ядрени бойни глави в ръцете на измамни държави и терористични групи.

Чейни и неговите поддръжници заглушиха критиците, елиминирайки „свободните краища“, свързани с Able Danger и 9/11, и завършвайки процеса на разрушаване на последните остатъци от представителното управление в САЩ и Западна Европа. Днес историята свързва скандала с Валери Плейм, агент на ЦРУ, изложен като възмездие по заповед на Чейни.

Нашият преврат беше, когато научихме, че д-р Аафиа Сидики, наречена истинска „женска бен Ладен“, е не само ЦРУ, но и предимство за Валери Плам в разследване, първоначално насочено към Саддам, но което се е обърнало и насочвало директно към Белия дом. ,

Разследването на Plame, подпомогнато от доказателството на Siddiqui, че не е имало парцел "yellowcake / Al Qaida", е отишло много по-далеч от първоначалното. Чейни бе разкрит, че е „водачът“ за сега затворен Виктор Бут, разкрит от ФБР през 2007 г. в британския брифинг, за да бъде много отговорен за снабдяването с ядрени оръжия, използвани в СТЦ и според източници на ФБР също ФБР твърди, че е използвана за Пентагона на 11 септември.

През декември 2008 г. хакерът на машина за гласуване Майкъл Конел умира в самолетна катастрофа в рамките на няколко дни, след като поиска защита, твърдейки, че Карл Роув го е заплашил, ако излезе по отношение на обвинения за фалшифициране на президентските избори през 2000 и 2004 година.

Така, когато Либи / Либовиц бе осъден, открито се приемаше, че той защитава Чейни от последствията от простото „пускане на устата си“. Всъщност, както ще установим, дори доказаната роля на Чейни в бутането на Америка в незаконна война е само върхът на айсберга. 
Партньорството на Cheney / Bout е неразделна част от масовото плячкосване на американския инвентар на излишните и изведени от експлоатация ядрени оръжия и поставянето на десетки ядрени бойни глави в ръцете на измамни държави и терористични групи.

Бут и неговата флота от транспортни самолети носеха оръжията за „войната на Чарли Уилсън“ в Афганистан, теглеха първия опиум и по-късно хероин за американските ученици и „доставчикът“ на всички тайни оръжия за двамата „борци за свобода“ И терористични групи, поне тези, които работят за ЦРУ, Мосад заедно с британските и френските разузнавателни служби.

Плейм

Сидики работи директно за Валери Плейм, агент на ЦРУ, целенасочено „разселен“, когато съпругът й, посланик Джоузеф Уилсън, опроверга твърденията на Белия дом за контрабанда на „уран от жълт корен“ от Ирак. Началникът на Белия дом, скутер "Либи" Лайбовиц бе осъден за изтичането на Пламе, въпреки че източниците сега потвърждават, че "излизането" на Пламе е било извършено по заповед на Чейни и е предадено на медиите от пенсионирания генерал Пол Валели, лисица Служител на новини, който наскоро бе заснет на среща с лидери на терористичната група ISIS / Ал Кайда в Турция и известна като Сирия.

Когато „Плам“ беше „изгорен“, асистентът й, д-р Аафиа, беше включен в днешната „мрежа“ на жълтата кръв и избяга в Пакистан, където бе отвлечена и отведена в военновъздушната база „Баграм“, както е посочено в протоколите за изтезания на ЦРУ. , Източници, близки до Plame, ни казват, че филмът "Fair Game", силно измислен разказ за нейната история с участието на Наоми Уотс и Шон Пен, но никога не се разпространява и едва освобождава, е създаден, за да "уреди сметките". филми са граждани на Израел; и източници потвърждават, че проектът за филм е направен по искане на израелски разузнавателни източници, като начин за изпиране на „мълчание“.

UK TELEGRAPH ПОЛУЧАВА НЕВРАТНО

Тази седмица британският телеграф, използвайки източници от "Дейли мейл", публикува дълъг статия, в която се описва процесът на радикализация на "осъден терорист" на д-р Аафия Сидики и, честно казано, защита на отвличането й, 5-годишното й изнасилване и изтезания убийството на децата й от изпълнителите, платени от ЦРУ. Само ако това беше цялата история, прикриване на изтезанията като част от войната срещу терора. Не е. Телеграфът има дългогодишна репутация като прикритие „капка кутия” за МИ-6, така че историята се предава бързо сред онези, които проявяват особен интерес към такива неща.


Тази седмица източник в рамките на разследването на Able Danger, работещ директно с Министерството на отбраната и Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) и част от първоначалния екип, който свали и агента на ФБР Робърт Хансен, разказва за друга история за д-р. Aafia Siddiqui. Aafia е агент на ЦРУ, насочен от администрацията на Буш, защото оперативното й звено, оглавено от Валери Плам, участващо в NNP (ядрено неразпространение) е готово да поръча арестуването на вицепрезидента Дик Чейни и висшите служители на американското министерство на енергетиката организацията, която с Министерството на отбраната поддържа запасите на ядрените оръжия в Америка.

Министърът на отбраната Каспар Вайнбергер от епохата на Рейгън е бил арестуван в дома му една сутрин от подобно оперативно звено за престъпления, извършени в аферата Иран-Контра и бе осъден за лъжесвидетелстване и затрудняване на правосъдието. Публичните и тайните помилвания на Буш (41) обхващат не само Вайнбергер, но и 138 служители на Рейгън.

След президентските избори в САЩ през 2000 г., когато Джордж Буш (43) бе „назначен” за комплименти от решението на Върховния съд, което спря преброяването на гласовете във Флорида, лоялните елементи в отбраната и сигурността станаха убедени, че изборите започнаха преврат. През декември 2008 г. хакерът на машина за гласуване Майкъл Конел умира в самолетна катастрофа в рамките на няколко дни, след като поиска защита, твърдейки, че Карл Роув го е заплашил, ако излезе по отношение на обвинения за фалшифициране на президентските избори през 2000 и 2004 година.

За онези, които се занимават с отбрана и разузнаване, „удобството“ на 11 септември представляваше нещо повече от захващане на власт. Веднага бяха изпратени ядрени следователи, събиращи проби и радиационни показания, включително един редактор на ВТ, ядрен физик и следовател на МААЕ, който е сниман на „нула” облечен като работник на комунални услуги. Този екип е отговорен за ДОЕ 9/11 доклад, получен от ръководителите на Белия дом, Пентагона и Конгреса през 2003 година.

Когато докладът никога не е бил публикуван, екипът публикува високо класифицираните снимки, изобразяващи огромния ядрен кратер с въртели на разтопен гранит. По-късно, след (твърдяното / сега опровергано… реално от дисидентския агент на ФБР) изтичането на Сноуден и ветераните днес, публикуването на ключови компоненти на доклада, разследващият екип не само потвърждава констатациите си за използване на ядрени оръжия на 9/11, но продължава тяхната работа използва високо класифицирани документи, публикувани от руския ядрен изследовател Димитри Халезов.

Когато израелските екипи, след това живеещи в сигурни къщи в Ню Джърси и под наблюдението на екипа на агента на ФБР Майк Дик, преместиха ядрените оръжия в паркоместата на Световния търговски център с бели движещи се микробуси, както се казва в доклада на DOE, не беше известно избраните места за паркиране са имали стратегическа цел.

Екипите на DOE по това време не бяха наясно, че огромните фреонни резервоари, които вече не се използват, охлаждаха кулите, бяха разположени под местата за паркиране, избрани за устройствата, описани в доклада като „двуетапно ядрено термобарично оръжие. В последващи ревизии, след като екипите за ядрен дизайн в Националните лаборатории в Лос Аламос четат доклада на Халезов, най-накрая може да бъде обяснен ефектът на енергийното оръжие, отбелязан от много хора, включително д-р Джуди Ууд.

В доклад, редактиран от членове на първоначалния разследващ екип на Министерството на енергетиката на 11 септември, резервоарите с фреон от 26 000 галона осигуряват масивен деутериев тласък, който пътува по асансьорните шахти, унищожавайки структурната цялост на кулите близнаци. От ветераните днес 28 август 2014 г .:

Третият наистина голям е бил поставен върху климатичните фреонови резервоари в сервизното помещение, или точно под него в галерията на тръбите, според Дмитрий. Това прави гигантските форми на кратери оставени под основите на сградите и е причината за 
разтопената стомана и топлинните ефекти, наблюдавани на 9-11.

Когато ядрената мощност от 1,5 пункта излезе до резервоарите за съхранение, съдържащи 26 тона течен фреон, тя я превърна в водороден флорид (H2F), или в ядрената индустрия, нарича се деутериев флуорид (DF), който е водородни бомби. са направени от. Това доведе до желаните топлинни ефекти, необходими за изпаряване на централното ядро ​​и над половината от кулите близнаци за по-малко от 10 секунди. Никое друго взривно устройство не би могло да направи това. Дмитрий беше изключен само от размера на използваните оръжия, но всички други данни се проверяват правилно. Той беше твърде верен, така че източникът му беше вътрешен играч. Ето защо DOJ го иска !!

Ако историята му не беше вярна, тогава те нямаше да стигнат до тази неприятност, за да го държат в затвора в тайландски затвор в екстрадиция в САЩ. Този факт сам ви казва нещо БИГ !!

Бласт ефекти. Когато 1.5KT nuke излезе под сгради 1 и 2, тя изсмуква повечето от 26 тона течен фреон от охладителната система в огнената топка. Поради топлинната топлина от 4 милиона градуса в центъра на огненото кълбо и неутроновото поглъщане, фреонът се разделя и след това се разтопява в деутериевия флуорид…

 

Както и в ядрения Тихоокеански тест на Айви Майк през 1952 г. на първата водородна бомба, произвеждаща масивен свръхдобив, тъй като допълнителният фреон се превръща в допълнителен деутерий. На 9-11, това действа като допълнителен външен "Deuterium Boost Gas", увеличавайки топлинния добив на оръжието 1.5 KT най-малко 10 до максимум 100 пъти. 15 до 150 KT топлинна мощност 
не в бластната енергия.

Това би поставило общата “топлинна енергия” между 15KT и до 150KT при 100% ефективност. Най-вероятно до 10% ефективност би била по-практична. Това е груб касиер "Lair Cake или Alarm Clock", който стимулира ядрения процес на делене, използван едва през 50-те години. Твърденията на Дмитрий за 150 KT топлина бяха твърде големи. Въпреки това, ако оръжието е било два пъти по-голям - 3KT срещу 1,5 KT - щеше да извади долната половина на Манхатън, включително целия финансов район на Уолстрийт, а последиците ще са извадили половината от Ню Йорк, а не случайно !!!!

То беше проектирано по този начин. Над 90% от тази енергия се отделя като бързи неутрони и инфрачервена енергия, придружени от алфа, бета и гама радиация. По-малко от 10% е в механична енергия на взрива или над налягане. Повечето от тях бяха погълнати от земята като ударни вълни и създадоха масивните кухини, оставени под сградите. Отдалечената голяма кухина се намираше точно под мястото на резервоара за съхранение на фреон, което е голяма криминална информация за енергийния източник, използван в този ден.

Най-вече неизгорелият и високо-йонизиран газ от деутериев флуорид (официално известен като фреон-12), произведен от взрива (над 20 тона от него), беше хванат в купчините на строителните отпадъци и се отчиташе за всички термични ефекти след 9-11 разтопена стомана, горещи точки и изпаряване на много каустични газове, ETC. Тези неща, поради неутронно възбуждане и много високи 
нива на йонизация, ще останат много горещи, докато на земята не бъдат добавени подходящи неутронно-поглъщащи химикали, за да се спре протичащите реакции от ниско ниво на неутронни вериги, подобни на случващото се в Япония. с тяхната ядрена катастрофа.

 

ЗАДЕН ПЛАН

След 11 септември САЩ започнаха да създават така наречената световна терористична организация, за да оправдаят едновременно политическо репресиране в САЩ и, както бе оповестено многократно от бившия главен генерал НАТО Уесли Кларк… дълго планирано военно превземане на Близкия изток и Централна Азия.

Част от този сюжет включваше създаването на приказка, включваща 500 тона „уран от жълта каша“, за която се предполагаше, че е купена от Ал Кайда и е транспортирана до Ирак, за да достави ядрена програма, за която е установено, че никога не е съществувала. Бялата къща на Буш, по заповед на вицепрезидента Дик Чейни, отиде при терористична група в италианската разузнавателна агенция СИСМИ, част от групата, отговорна за терористичните атентати на Гладио и отвличането и убийството на италианския премиер Алдо Моро.

Те създават документи, очертаващи въображаеми сделки и ги изпращат в централата на ЦРУ в Рим. Ръководителят на SISMI Николо Полари отчете докладите директно в Белия дом, където Чейни помоли приятели в ЦРУ и Министерството на енергетиката - част от скрит работен екип, който включва контрабандист на оръжие Виктор Бут - да подготви доклади, като цитира сериозността на заплахата от тези известни подправени доклади.

DEEP BACKGROUND

Разузнавателна група на американската армия, работеща в Израел, оглавявана от полковник Джеймс Ханке, е открила, че съоръжението за ядрени оръжия в Димона е претърпяло катастрофално произшествие между 1988 и 1990 г. Израелският опис на ядрените оръжия вече не може да бъде поддържан и разширен от оръжия, произведени в страната ядрен материал. Съучастието на Израел е доказано, когато според източници от МААЕ и екипа на Able Danger, съвместна операция между Министерството на отбраната на САЩ и Министерството на правосъдието, първоначално ръководена от агент на ФБР Джон О"Нийл, е открила несъответствия в инвентара на САЩ за ядрени оръжия. ,

Не само 350 липсващи ядрени ями, но напълно една трета от инвентаризацията на САЩ по отношение на SALT II (Стратегически ограничения на оръжията). Документите за инвентаризация на нашите ядрени оръжия бяха систематично саботирани, за да скрият тази атака срещу американския инвентар за оръжия, или поне така си мислеха.

Able Danger установява присъствието на организация за шпионаж в Съединените щати, която отговаря лично на Бенджамин Нетаняху. Организацията включваше тогавашния ръководител на отдел „Енергетика“, лобито на AIPAC, Анти-клеветническата лига, ключовите командири на американските ядрени сили, командването на Съвместните специални операции под ръководството на вицепрезидента Дик Чейни и членовете на Международната агенция за атомна енергия, Организация на ООН.

image

Тяхното разследване е свързало корумпираните служители на най-високите нива на Министерството на енергетиката на САЩ с изтичането на класифицирани данни за ядрената “яма” и промяната в архивите на изведените от употреба ядрени оръжия. Триста и петдесет ядрени бойни глави на W54 липсваха в инвентара на ядреното съоръжение Pantex в Амарило, Тексас.

Разследващ екип, воден от Роланд Карнаби, агент на ЦРУ, убит при мистериозна стрелба през 2008 г., откри, че липсващите „ями” са били откраднати и отведени в близко съоръжение за месо за опаковане на месо, където са били сортирани с изтекли DOE данни, за да се позволи те да бъдат безопасно разтопени и преконфигурирани, за да заменят изчерпаните израелски запаси. Следователи от Министерството на външните работи и МААЕ потвърждават, че оръжията от този откраднат запас са били използвани при разрушаването на Световния търговски център на 9/11/2001 г. - ядрени „ями“, първоначално произведени в съоръжението Hanford DOE във Вашингтон.

Тази информация беше част от високо класифицирания доклад от 9/11, даден само на лидерите на Конгреса и Белия дом, а по-късно изтича от руското военноморско разузнаване, за което се смята, че е бил сред документите, получени от Едуард Сноуден. (по-късно се оказа, че е история за прикритие, за да защити истинския подател на сигнали за нередности)

През март 2013 г. група от бизнес ръководители, среща в Тулса, Оклахома, получи брифинг за доклада от 2003 г. за „Ядрено оръжие 9/11“ като част от „Конференция за оценка на заплахата“, в която служителите на ветераните днес бяха сред водещите. В брифинга бе включена и версия на вече известната история за „ядрената заплаха“ „Шримптън“, която потвърждава възстановяването на 
липсващото ядрено оръжие някъде в ЕС през 2012 г. Това е най-голямата колекция от частни самолети, които някога са благославяли Оклахома.

9/11 И ПОСЛЕДВАЩИ

Пропуснатите документи по разследването за опасност, получени през септември 2014 г., разкриха, че повечето разследващи функции са приключили през 1998 г. по искане на президента Клинтън, а след това под заплахата за импийчмънт, свързана с отношенията му с Моника Левински, в известен „меден капан“ на Мосад. Изкривяването на Клинтън от Able Danger може би е направило възможно 9/11, оставяйки на място израелски и саудитски екипи, организацията Cheney / Bout и 
координаторите на Intel AIPAC.

Началникът на разследването и специалният агент на ФБР Джон О"Нийл напуснаха правителствената служба и преследваха води до неговата преждевременна смърт по време на събитието от 11 септември. Според доклад от 2005 г., тридесет и пет от следователите на Able Danger също са били убити на 9 септември, когато офисът на Пентагона е бил призован за спешно брифинг от председателя на съвместните началници на щабовете генерал Майер (който не е се появи за срещата и не умря, щастлив ден за него) е бил разрушен от самолет, макар да има малко или никакво физическо доказателство за такова случайност. (Myer пое JCOS преди 11 септември, но беше потвърдено след това. Преди 11 септември Myer улесни унищожаването на записи от ядрено оръжие, докато оглавяваше ядрената счетоводна група на Пентагона.)

image

След 1998 г. разследващият екип на ФБР беше разделен на две части под надзора на специален агент Майк Дик; един отбор следеше търговеца на оръжие Виктор Бут и беше съгласуван с следователите на МААЕ. Втората единица разследва кражбата на документите за „яма” и се съсредоточава в американската израелска комисия по обществени въпроси, AIPAC, което в крайна сметка води до арестуването на лидери на тази група. По-късно обвиненията бяха отхвърлени, когато Белият дом отказа да предаде необходимите доказателства; и генералният прокурор Джон Ашкрофт, един от ключовите плановици на програмата за изтезания на ЦРУ, нареди да се сложи край на разследването. Изявленията на свидетели включват показания, че служителите на Белия дом са предали ключови ядрени тайни на представители на израелското посолство на коктейл във Вашингтон в присъствието на Пол Улфовиц и Кондолиза Райс.

Втората единица, подпомагана от агента на ЦРУ Роланд Карнаби, последва кражбата на ядрени оръжия от съоръжението за сортиране близо до Амарило до завод за торове извън Уако, Тексас. През април 2014 г., когато Сноудън предаде документите на Able Danger на руските разузнавателни служби, заводът, в който са били съхранявани ядрените оръжия, Западният завод за торове, е бил унищожен при загадъчна експлозия.

image  

Цялата операция се ръководеше от Виктор Бут, работещ директно за офиса на вицепрезидента на Съединените щати, според частни източници с достъп до разследването Plame / Siddiqui. Ядрените ями бяха преместени с камион в пристанището на Хюстън, където бяха поставени на кораби и прехвърлени на Канарските острови, а по-късно и в Мавритания. Според документите на Able Danger оръжията се съхраняват в мина, контролирана от бившия южноафрикански министър-председател De Klerk в район, контролиран от бунтовния фронт на Polisario. Оттам, оръжията бяха продадени на Тайван, Южна Корея, Саудитска Арабия и други нации, заедно с възстановяването на запасите от Израел.

 

Други оръжия бяха заделени за използване от разузнавателните служби. Източниците на МААЕ съобщават, че оръжията от Ханфорд / Пантекс са били използвани за бомбардировките в Оклахома Сити през 1995 г., в кулите на Кобар в Саудитска Арабия през 1996 г., унищожаването на Световния търговски център през 2001 г. и бомбения атентат в Бали през 2005 г. 50 ядрени оръжия са използвани тайно от 1945 г., често в конфигурации, които минимизират взрива и радиация.

ЗАБРАВЕНИТЕ ДЕЦА НА ЦРУ

В историята на двамата обвиняеми "Ал Кайда" има странни паралели. Макар широката общественост да мисли за Ал Кайда като за терористична група, всъщност според документите на Able Danger, Ал Кайда е съвместен оперативен сектор на саудитските, израелските и американските разузнавателни служби. Тази мръсна малка тайна силно компрометира американската сигурност, поради изнудващата позиция на двете страни над САЩ.

Две от големите „терористични фигури” на Ал Кайда, д-р Аафиа Сидики и Осама бин Ладен, бяха потвърдени, на най-високите нива, като агенти на ЦРУ. След 11 септември и двамата избягаха… Д-р Аафия към Карачи и бин Ладен, които наскоро са получавали лечение на бъбреците в Националния военноморски център в Бетезда, Мериленд, където членовете на конгреса и топ VIP получават грижи за Тора Бора. Бин Ладен умира от усложнения от напреднало бъбречно заболяване на 13 декември 2001 г., след като отрече всякакво участие в 11 септември и съветва заинтересованите да „погледнат по-близо до дома” (Прессъобщение на ЦРУ от 24 септември 2001 г.). Беназир Бхуто твърди, че Осама бин Ладен е бил убит от Ахмед Омар Саид шейх дълго преди 2007 г., един от мъжете, осъдени за убийството на американския журналист Даниел Пърл. Скоро последва собственото й убийство.

Любопитната история за Бин Ладен и втората му „смърт” в Пакистан е подобна на тази на Аафия Сидики с нейната известна убийствена атака срещу похитителите на ЦРУ по време на водна борба в База на военните сили на Баграм. Преди публикуването на неотдавнашния и много спорен доклад за изтезанията на ЦРУ, известният истински „убиец” на Бин Ладен се появи. Историята, както ни се казва, има остарял бен Ладен на горния етаж на жилище в Abbottabad, Пакистан. 
Казва се, че Бин Ладен е скочил на крака и е хванал AK47 в едната си ръка, докато държи заложник в друга. Докато стои на леглото, бин Ладен е свален от градушка, като нещо от каубойски филм.

Историята на Aafia е нещо по-лошо.

Каза ни, д-р Аафия, прикрепена към инвалидна количка, в този случай „буквално“, притисната от белезници „вратовръзки“, е била донесена за сесия на водна борда. Американските военновъздушни сили в продължение на години бяха домакини на събрания за Aafia и други затворници. Aafia е била изнасилена многократно. Беше до 80 килограма и не можеше да ходи.

Там историята, аналог на приказката за Бин Ладен, става по-странна. Смята се, че д-р Аафия е счупила обвивките на вратовръзките си, изброени като "стандарт ISO 527-1: 2012", в пристъп на ярост. В стаята имаше пет мъже, най-много над 200 паунда, четирима от които бяха „обучени специални операции“, включително един американски флот, един агент на ЦРУ и двама агенти на ФБР. Петият член беше „преводач“, моля обърнете внимание, тъй като това ще бъде важен момент. Осакатените мъже с 80 паунда и жертва на изнасилване се предполага, че са удряли всичките четирима души на земята, задържайки един М4 карабин от един от тях. Според преписи, за да спасят живота на четиримата "терористични бойци", "преводачът", използвайки оръжието си, прострелял д-р Аафия в корема.

This is the crime Dr. Aafia was convicted of, not terrorism but resisting torture. Now here comes the most curious part of all. Dr. Aafia lived in the United States for 11 years, the wife of a Boston anesthesiologist. Aafia taught at MIT, where she received her doctorate in microbiology before joining the CIA. Aafia had spoken English all her life, published in English and taught in English at one of the most prestigious universities in the world. Why did she need a translator? You just can’t make this stuff up…




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39910637
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930