Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2019 20:32 - 45-ТИ И 46-ТИ ДЕН НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА НА ГЕРБ В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ.ЕВТИНИ СКЕЧОВЕ НА ГЕРБ И БСП-С ИЗБОРИ, КОМИСИИ, АПАРТАМЕНТИ И СУБСИДИИ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 448 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
45-ТИ И 46-ТИ ДЕН НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА НА ГЕРБ В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ.ЕВТИНИ СКЕЧОВЕ НА ГЕРБ И БСП-С ИЗБОРИ, КОМИСИИ, АПАРТАМЕНТИ И СУБСИДИИ!

На хоризонта се задават Европейските избори и двете Комунистически партии- наследници на БКП взеха да се правят отново на скарани! БСП водевилно напусна Парламента,а ГЕРБ й гласува квотите, интересите и хората, уж- под натиск и „заради демокрацията”.. Двете Комунистически партии нямат срам о нищо, но са се загрижили за демокрацията и за правата на опозицията..?! В ГЕРБ пък разиграват и другия цирк-с апартаментите от„Артекс”,оказва се, че любимата фирма за жилищни сгради на Власта в София е раздала цели блокове на ГЕРБ(поръчкови „пентхаузи” и други апартаменти!), на„нискословни”цени(поне 3- 4 пъти под пазарната оценка на тези имоти !), а самите лидери на уравляващата партия не знаеи, че ще бъдат съседи. Изненадата е- като Паметника на Тодор Живков в Правец,който,много изненадал своя„вдъхновител”, като посетил родното си село на бившия Първи! И срещу него „цъфнал”-собственият му паметник-преживе!

Такива ми, ти работи и с апартаментите от „Комуналката” на Цецо, Цецка и Вежди в „Изгрева”! Само, дето се случва, при Залеза на ГЕРБ и началото на пълната им – нощ, точно заради това и подобните му изпълнения, които вече са легион!Невидимите комисионни за видимите грешки, като награда за невижданата разруха и за управленските провали! ГЕРБ започна много неща, но нищо не довърши докрай или при изпълнението си се подиграваше с хората, променяше постоянно волята си и в края на крайщата ощетяваше много повече гражданите, отколкото,  облагодетелстваше някого(а награждаваше- само своите симпатизанти и гласоподаватели).

   А поправките на Изборния кодекс и състава на ЦИК, са направо скандални, направени в пълен консенсус и разпределения на политическите сили, което доказва,че те са едно- всичките и че винаги се разбират, само за далаверата. Нямат значение волята на хората(недвусмислена, дори и при десните избиратели,от ГЕРБ-за запазване  преференциите и срещу партийните субсидии), нито заявеното на  Референдумите с над 7 млн. гласа на подкрепящите ги българи, в страната и чужбина, всичко, всичко се прекрачва и докарва- само до далаверата на трите основни сили на Статуквото: ГЕРБ, БСП и ДПС. Останалите са им само обслужващ персонал или фигуранти, Гинки и„слугинки”на управляващите разклонени Комунистически кланове от Номенклтурата, които се  преливат и се допълват в трите ни, основни партии!

Те са си „отгледали” и „Обединените патреоти”, както бяха направили това и с Риформаторите на Иван Костов,а сега си„възпроизвеждат”етикети от носталгията:на СДС-то(за уж десния ГЕРБ), руските матрьошки в листата на БСП и „игрите на либералности” в ДПС, които противоречат на цялата тиранична и азиатска природа на тази групировка за порциони. Циркът им се повтаря и старата им песен-на нов глас и нови фигуранти. Всеки път е все същото и винаги се започва, уж  отначалото, за да се„преходи”пак в този сценарий! Единствената възможност на тези избори е някой да победи и трите Статуквови партии – те да си вземат по 4 места и трите, а победител да стане – съвсем ново и анти- Статуквово Движение, с останалите- 5 или дори 6 мандата, ако ДПС не се мобилизира да събере платените гласове от периферията си, за четвъртия си мандат! За всеки мандат могат да бъдат похарчени до 5 милиона лева, които ще им се върнат - като пари от субсидията(по 5- 6 милиона на мандат) и като възнаграждение на самите- Евродепутати, за около 20- 25,000 евро на месец.А далаверите, евроаферите и комбинациите остават за сметка на порционната партия, която е пробутала своите евро- кандидати и депутати чрез Статуквото!

Може да сменим играта,ако създадем анти-Статуквов широк Съюз,който да вземе„джакпота” и

да победи в изборите и трите му „държатели”, както и техните многобройни „държанки”. Така ще бъде сложен край на Прехода, защото с разместване на негови основни дейци и конструкт, ще дойде началото на нова държавност, нова „Система” и новите политически сили.

Николай Гацев  „Движение Народняци и Консерватори”(ДНК),                    София, 20.03.2019 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. attila - Съпругата на Цветанов е Агент на ДАНС !
21.03.2019 22:07
Съпругата на Цветанов е Агент на ДАНС !

a-f-e-r-a.b-g/съпругата-на-цветанов-от-герб-агент.h-t-m-l

КАЗАХ ли че Няма Престъпление Без Участието на КОПЕЛЕТА от МВР или КУРВИ от ДАНС !

Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС !

Ставайки КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК !

Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК още Пет Поколения !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !

h-t-t-p://w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3771844
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930