Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2019 09:38 - 1О ПРИЧИНИ- ЗАЩО НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ, НИКОГА - ЗА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ” ИЛИ С БЮЛЕТИНА „№13”?!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 895 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 24.05.2019 13:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЗАЩО НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ, НИКОГА - ЗА „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ” ИЛИ С БЮЛЕТИНА „№13”?!

Не е само, защото не харесвам: Радан, Лозан Панов, Стефан Тафров, Христо Бойкикиев, Мартин Димитров, Петър Славов, Антоанета-Цонка или Иван Костов от Кременчуг, СССР! Те са без-Верни, без-идейни и противни, дори на себе си, но са особено обществено-опасни в ситуацията, когато истинските не-комунисти, търсят себе си! Не съм против тях, защото са- „джендери”, всеки има право на своята сексуална ориентация, не мразя хомосексуалните или различните, но не смятам и че „различието” - трябва да бъде издигано, непременно - в своя Партия или политическа ценност! Защото освен „различието” си, те нямат друга идеология или морал, освен подигравките към ГЕРБ – но не знам, защо винаги пропускат да споменават, че те бяха 3 години- коалиционно партньори на ГЕРБ и ни убеждаваха да подкрепяме „Синята Крепост”на  Борисов,заради някакви измислени реформи?!В Кабинетът си„Бойко-2”: Раданки/Бойкикиевки ни излъгаха, поне два пъти-1)като гарантираха, че няма да в коалиция с ГЕРБ, преди изборите(!) 2) като казваха, че не ГЕРБ ще промени тях, а те - щели да накарат ГЕРБ да извърши съдебни и други реформи?! Видяхме как завърши това и Реформите, направени  от ГЕРБ, но Раданки, Лозанки и Бойкикиевки захлебиха здраво и взеха, сега, да вадят парите от рушвети – като уж дарения на Фондация „Америка за България”. От конкурсите за ЧСИ са взети 5- 6 милиона, а от конкурсите за нотариуси и др., в няколкото министерства, където бяха титуляри: Раданки и Лозанки, им "капнаха": 40- 50 милиона лева, с които сега се правят на много подкрепяни от американците, на Сорос и Клинтън. В същото време, помните ли си, през 2016, какво говореха за сегашния президент Доналд Тръмп и за призивите им за импийчмънт на този законно-избран, американски президент, през 2017/2018г.!? Това си беше чиста намеса в делата на суверенна държава, но Раданките, забравиха това и сега се правят на ни-лук-яли, ни лук-мирисали, с „тази, уж, про-руска” Администрация на Тръмп. Но паметта на Администрацията, за действията им, е жива! Така, те ни излъгаха и за трети път, като казваха, че Тръмп е бил „про-руски” и че трябва да сме против него, заради заплахата от Русия, с неговия избор?! Те казваха и че Републиканците, ще си го свалят– сами.. и че ще загубят, заради него- частичните избори, през 2018 г.?! Последната им- непоследователност, бе с острата им реакция към „еретика” на дясното - Виктор Орбан, както и подкрепа за натиска срещу Партията на Качински, в Полша и яростната им подкрепа за изключването им от „ЕНП”! Не, че Орбан или Качински, особено се трогват, от днешното ръководство на ЕНП или от днешната Европейска комисия(а и открито обвиняват- Евро-председателя Доналд Туск, за съучастие и в прикриването му, на Смоленската трагедия и разследването,за смъртта на президента Лех Качински). А тези, наши: Раданки, Лозанки и Бойкикиевки, всъщност се държат, като съветски диверсанти, торпилират Европейското дясно единство, както и блокират- правилното решение по въпросите в „ЕНП”. 
А като добавим към тези три лъжи, голямата им неадекватност и дълбоката им лична тайна (премълчавана истина), която, всяка една: Раданка, Лозанка и Бойкикиевка- крият, дори от собствените си симпатизанти – че са потомци на съветски терористки, агенти на КГБ и ГРУ, от най-видните Номенклатурни семейства и  издънки на най-противните,Комунистически кланове: Радан(с баба Солче Кордова- съветска терористка, баба и в семейство Михаил-Микови, от БСП. Същият е и- племенник на Сталинка Георгиева и Цецка Данговска/Цачева/ от ГЕРБ и братовчед, но далечен(!), на майката на дебилния Делян Пеевски), Лозан Панов(от клана на Огнян Дойнови, доведен син на брата Дойнов), Христо Бойкикиев(внук на офицер от ГРУ- Москва и с баба, от КГБ, както сама си е признала, през 80-те години), Стоил Яков(внукът на убийцата на Ген.Луков,също призната- съветска терористка), Мартин Димитров(със сестра му, омъжена в клана Андрей Луканови, за внука му), Петър и Георги Славови (известни, като „кръщелниците” на Георги Пирински и Клавдия Кашева от БСП), Трайчо Трайков(от клана на червените Георги Трайкови!), а кандидатът им- Стефан Тафров-„не-завършил дипломацията”, преди 1989 г..и то къде(?!), каквото и да значи това "незавършване или научната му кариера, тогава"и т.н., но дясната ръка на ДС, около кръга Жельо Желев(за който костов казва, че са свалили- Филип Димитров и СДС от власт-1993)..?! Това са четирите лъжи и двете „полу-истини”, които не ми дават да гласувам с №13 или за „Демонистичната България”, въпреки клетвите на Командира Костов- че се бил, отричал от тях и от ДСБ, напоследък! Това са плоски- червени и Съветски игри! Смятам, че има и пета, и шеста лъжа, която се крие и също се прокрадна, в медиите – че Партията „ДСБ”, е получавала пари от тандема „Цветан Василев и Делян Пеевски”, в „КТБ”, когато той е съществувал! За това говорят- уж „..проспаните пари, тогава- около 400 хил лева, от Радан Кънев, на влога в„КТБ”, на„ДСБ”, както и последните му- „самопризнания” на Иван Костов, че„все пак бил взимал  пари от КТБ, за консултантска дейност на Лабораторията му..?!

Но най-важната причина, заради която, не бих гласувал за „Демократична България” на Костов, е не миналото, но заради- бъдещето! Аз съм върл противник на  ГЕРБ и смятам, че ГЕРБ ни готвят „обратно броене” в изборните резултати, заради срива си, на тези избори! ГЕРБ смятат да се компенсират- с не-достигащите им гласове, с тези депутати или гласове, които, евентуално ще се дадат за „Демократична България”на Радан Костов и биха се представяли, като техен, сборен резултат, от тяхна „Коалицията за ЕНП”..?! Това, обаче,ще попречи на „разчистването на Прехода” и на очистването на дясното- от ГЕРБ, Демокатична България, Костов, Сашо Йорданов, Илия Лазаров(МГИМО- Москва и внук на Партизанския командир„Лазар”, от Долно-Банския шумкарски отряд-1944) и другите метастази на БКП, покълнали и в дясната, не-комунистическа общност или абсорбирани от нея- напоследък!

Всичките им лъжи, скоро ще лъснат,но засега, не бих гласувал с №13, а ще опитам да променя страната ни, с Бюлетина № 9 на ПС„Възход”. В Листа с № 9, си имам и лична преференция(!) -един стар демократ и познайник,когото лично подкрепям, отдавна–г-н Лъчезар Заркин, който е под №112, там..!! Ще гласувам за Лъчезар Заркин, кандидат №112, в Листата № 9..- на Политическият Съюз „Възход”, когото познавам, от около 30 години- и от Демократическата партия на Стефан Савов и от СДС! Знам, че от него -и мен, и вас, няма да ни е срам, ако бъде избран или няма да вкараме поредната - Съветска матрьошка в Евро-парламента! Разгромът на "Демократична България" е част от разгрома, на ГЕРБ, както и от Края на проваления ни Преход- затова е необходимо да пристъпим- към това- още на тези избори!                                            
Бог да ви пази и да вземете правилното решение! Амен!
Николай Гацев „Движение на Народняците и Консерваторите”(ДНК),  София, 24.05.2019 г.



Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. morskipesni - Абсолютно се съгласявам за фалшивото СДС с октоподните разклонения.
24.05.2019 09:50
Дори само фактът, че се сдушиха с кирлива Пръмовица стига, за да им лъснат дирниците.
цитирай
2. attila - Сините Комунисти са По-Долна ТВАР и от Червените Комунисти !
24.05.2019 13:16

БЪЛГАРИ !

Предстоят Поредните от 1944г. НЕЗАКОННИ Комунистически Избори, Организирани от НЕЗАКОННА Комунистическа Власт с Участието на НЕЗАКОННИ Политически Партии !

Който Гласува на Задунайски Избори е КОПЕЛЕ !

Който Работи и Плаща Задунайски Данъци е КУРВА !

Гласуването е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, Изборите НЕЗАКОННИ !

Гласувайки Вие Признавате и Легитимирате НЕЗАКОННА 75 Годишна Комунистическа Власт !

Вместо Бюлетини Трябва да се Броят ТРУПОВЕ !

Всяка Избирателна Секция Трябва да Стане Масова ГРОБНИЦА !

Истинския БЪЛГАРИН Ходи на Избори в Задунайския Болшевишки КЕНЕФ Само с ОЛОВО, ДИНАМИТ и ТЕНДЖЕРИ ПОД НАЛЯГАНЕ !

Партии с Участието на Комунисти, Деца на Комунисти и Внуци на Комунисти са НЕЗАКОННИ.

Избори с Участието на Комунисти, Деца на Комунисти и Внуци на Комунисти са НЕЗАКОННИ.

Власт Придобита от Незаконни Партии Чрез Незаконни Избори е НЕЗАКОННА.

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ.

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 75 ГОДИНИ.

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3771965
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930