Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2019 09:51 - BOMBSHELL: Глобалният експеримент за геоинженеринг (chemtrails), подтикнат от Бил Гейтс, също финансиран от нацистката фондация Алфред П. Слоун, свързан с евген
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 340 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.09.2019 09:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
BOMBSHELL: Глобалният експеримент за геоинженеринг (chemtrails), подтикнат от Бил Гейтс, също финансиран от нацистката фондация Алфред П. Слоун, свързан с евгеника и депопулация

17.09.2019 / От Майк Адамс

image  
https://www.newstarget.com/2019-09-17-global-geoengineering-chemtrails-experiment-funded-by-nazi-linked-alfred-p-sloan-foundation.html

Основните медии сега открито прокарват геоинженерството и химичните пътеки като решение за така нареченото „глобално затопляне“, което, разбира се, е пълна измама. Глобалистичната пропагандна мрежа CNBC току-що пусна нов видеоклип (вижте по-долу), който е явна информация за химическите пътеки, известявайки ползите от замърсяването на небето с калциев карбонат и серен диоксид, два замърсителя, които биха опустошили живота на Земята. Мат Агорист от проекта за свободна мисъл публикува информативен преглед .

Проектът се нарича SCoPEx и се овладява кой е кой от евгенистите и тласкачите на обезлюдяването на най-високите нива на световното правителство и академичните среди. Той е финансиран и одобрен например от Бил Гейтс, който открито призовава за намаляване на човешкото население с милиарди. Разкрихме това подробно в Natural News, предупреждавайки как Бил Гейтс финансира план за извършване на планетарен геноцид .

Както обяснявам във видеоклипове в OblivionAgenda.com , този проект SCoPEx ще замърси небето по цялата планета, ще помрачи слънцето, ще наруши фотосинтезата и ще доведе до срив на глобалната биосфера . Това, разбира се, би довело до масово гладуване по целия свят, тъй като хранителните култури се провалят и настъпи глад. Това, между другото, е целта на проекта, а не неволен страничен ефект.

Същата фондация на Алфред П. Слоун, която цензурира ваксината за ваксина също финансира проекта SCoPEx за извършване на планетарен геноцид

Във видеото, показано по-долу чрез YouTube, са изброени организации с нестопанска цел, участващи във финансирането на този проект SCoPEx. Сред тези, които финансират проекта не на никой друг, освен на фондацията на Алфред П. Слоун.

 

image

Трябва да се запознаете с това име, защото Алфред П. Слоун отдавна се стреми да извърши масовото убийство на хора. Както е публикувано на NaturalNews.com през 2016 г . :

Индустриалистът Алфред П. Слоун, като ръководител на General Motors, е бил нацистки сътрудник и пламенен почитател на Хитлер. Омразата на Слоун към чернокожите беше почти толкова силна, колкото омразата му към евреите. Той имаше тясна връзка с движението на евгениката, което в крайна сметка се превърна в проекта за човешкия геном. Фондацията Слоун, заедно с връзката Рокфелер, проявиха дълготраен интерес към намаляването на популацията, включително тяхното участие в въвеждането на мистериозни нови ваксини, заедно със Световната здравна организация, която има заявена политика на намаляване на населението, както ясно е посочено в Дневен ред 21.

Фондацията на Алфред П. Слоун оказва натиск върху Филмовия институт Трибека да цензурира филма VAXXED , който разкри истината за ваксините и безплодието, спонтанните аборти и умишленото увреждане на деца и възрастни с токсични вещества, добавени към ваксините. Слоун и СЗО са били многократно свързани с ваксини, които са подправени с HCG, химикал за безплодие.

Също препечатани в Natural News:

Тази на пръв поглед алтруистична фондация Слоун също финансира Обществения съвет на кръвта на Greater New York, Inc., който позволи на над 10 000 хемофилици и безброй други да се заразят фатално с ХИВ / СПИН. Нещо повече, Фондацията Слоун притежава 24 000-53 000 акции, емитирани от Merck and Co., чийто президент Джордж У. Мерк е директор на американската индустрия за биологично оръжие и чиито ваксини срещу хепатит С и полиомиелит са били подозирани за предаване на СПИН; и кой знае какво още.

Фондацията Слоун в момента се ръководи от глобалист на име Пол Джоскоу, член на Съвета по външни отношения (CFR), глобална елитна група с дълбоки връзки с депопулацията, застъпник на Бил Гейтс, който също така предоставя големи безвъзмездни средства на много уебсайтове, които се съгласяват да публикуват про -вацинна пропаганда.

Така че сега знаете истината за проекта SCoPEx, който също ще изхвърли огромни количества олово - тежък метал - върху световните култури, почви и океани. Този проект не е нищо по-малко от масовия геноцид на човечеството, финансиран от Бил Гейтс и 14 фондации с нестопанска цел, изброени тук:

J. Фондация Бейкър
The Blue Marble фонд
OW Caspersen Фондация
Фондация Thw Crows Nest
Уилям и Флора Хюлет Фондация
Констанс С. и А. Linwood Лейси младши Фондация
Отворено филантропия Проект
Pritzker иновационен фонд
Ronin частни инвестиции LLC
П. фондация Алфред Слоун
на Фондация Tansy Teza
Technologies LLC
Фондация VoLo
The Weatherhead Center for International Relations

Гледайте рекламните линии на CNBC, които сега открито признават, че искат да замърсят небето, точно както ви предупреждаваме от години. Ето защо стартирахме Terraforming.news и Geoengineering.news . Това е Адолф Хитлер 1000 пъти по отношение на геноцида, който се извършва тук (милиарди хора ще загинат, което е целта).

Гледайте и споделяйте:

 

 

Сега знаете защо те отчаяно трябва да се опитат да етикетират Natural News „фалшиви новини“ или „конспирация“. Защото вчерашната конспирация е днешният научен проект на Харвард, финансиран от защитници на евгениката, които искат да убият шест милиарда души (или повече). Само преди две години „химичните пътеки“ бяха присмивани като теория на конспирацията. Сега CNBC пуска парчета пуф, промотирайки го!

Реалната програма е унищожаването на човечеството. Ето защо стартирахме OblivionAgenda.com, за да обясним истината за глобалистичния дневен ред за унищожаване на човечеството. Това вече не е научна фантастика; това е научен факт.


https://www.youtube.com/watch?v=LY_Yiu2U2Ts




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 40012641
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31043
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930