Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2010 02:06 - ЩРИХ КЪМ ПОРТРЕТА НА ЕДИН СКАНДАЛЕН ЛЯВ ПРЕЗИДЕНТ…
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 27710 Коментари: 65 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

    Този път няма да си служа с алегории- нито ще говоря със заобикалки- само няма да спомена имената на 2-мата описани и заинтересовани от тази история членове на БСП- защото не искам да ги въвличам в моята конфронтация с президента- те и без това си навлякоха много беди заради неговите действия и бездействия, а може би и заради проявени по-скрити „качества”на Този, когото вече всички  именуваме агент „Гоце”.

  Зимата на 2000 срещу 2001г. Като висш държавен служител отговарях за финансиране на всички младежи програми в системата на обществения сектор. Отпускахме средства за много и различни инициативи- с приоритет на международните сътрудничества, току-що ни се бяха определили и съответни предприсъединителни европейски фондове.

    При мен дойдоха двама действащи лидери на младежката структура на БСП- Б.Ц. и Н.Б. Познавах ги още от началото на демокрацията- бяхме влизали в почти ръкопашни схватки още от първите свободни митинги по площадите на София- те размахваха червените си знамена, с петолъчките и портрети на Че Гевара, а аз ги преследвах със сини пряпорци- освирквах ги на собствените им митинги и ги замервах с плакати с картата на България, онази, покритата с черепите (всеки един обозначаващ мястото на комунистическите концлагери в страната).

    С течение на годините се бяхме поуморили от постоянната конфронтация, бяхме се поопознали и вече бяхме по-кротки, но все още непримирими  политически опоненти. Тогава те двамата ни бяха опозиция и дойдоха като такива да ни предложат да финансираме проект за сътрудничество с младите македонски социалисти от СДСМ на тогавашният лидер Бранко Цървенковски в Скопие.

    Да си призная подходих с недоверие към инициативата и то не защото не вярвах в организаторските качества на Б.Ц. и Н.Б.- бях изял доста смислен политически „пердах” през изминалите 10 години демокрация от тях- но не вярвах в колаборацията на македонските леви- досега на всички в България- дори и на БСП в югозападната ни съседка вървеше само диалога с партията ВМРО-ДПМНЕ на Любчо Георгиевски.    Левите от Вардара тънеха в безпардонна сърбомания и дори отказваха да приемат официалната формулировка за подписване на двустранни документи – оставяща отворен въпроса за съществуването на македонския език. Не ми се вярваше въобще да участваха на някакво сериозно ниво в българо-македонско пък било то и младо-социалистически съвместен форум.  Иначе проектът беше добър и комисията по оценяването го избра за финансиране. През цялото време на разглеждането лично ме увери в сериозните намерения на организаторите лидерът на партията им тогава -познат ни по-късно като агент „Гоце”. И в Парламента и на други срещи той изрази увереност, че Б.Ц. и Н.Б. ще се справят. Аз направих всичко възможна да бъда коректен като публичен инвеститор и бях приятно учуден от добрата организация, нивото на македонското участие и резултатите от проведеното мероприятие, което завърши с подписването на официален документ на двата езика- първи пробив в двустранната дипломация между левиците. Всичките мероприятия бяха откривани от широк състав на ръководството на БСП и от председателят й- лично! Дойдоха и от ръководството на СДСМ! Не вярвах че всичко ще бъде толкова прецизно и точно. Организаторите дори допълниха със собствените си средства някои надхвърлени масрафи на политическия форум, а не бяха богати хора и наистина заслужиха похвали…

  Мина цяла година. Нещата се бяха променили- на власт беше дошло НДСВ.  Внезапно бях повикан в Столичното следствие и за мое учудване поводът беше това финансиране на проект на младежкото БСП! Недоумявах къде е проблема?! Следователите обясниха, че в хода на проекта се било сменило политическото ръководство в младежкото БСП и новите имали претенции към отчета и направените разходи от Б.Ц. и Н.Б. Аз се пошегувах- „Освен ако са решили да им върнат платените от тях.. лични пари..за друго едва ли могат да имат претенции, ето - аз макар че съм опонент и на двамата и дори политически противник, мога да заявя, че проектът им надхвърли, в постигнатите резултати, планираното и заслужаваше допълнителни средства, с които организаторите се натовариха сами.!”. Следователите настояваха, че организаторите не били легитимни и са действали неправомерно..„Е как ще са нелегитимни като цялото ръководство на БСП беше на форума и откриваше неговите сесии. Нали лидерът на тази партия откри мероприятието и го обяви за успех в интеграцията на Македония! Попитайте лидерът на БСП тогава- сегашен президент на страната ни! Защо неправомерно като документите им бяха перфектни, а организацията – отлична ?! ”. Тогава разбрах цялата подлост, на която ставаха жертви Б.Ц. и Н.Б. – явно тяхната партия ги беше подготвила за изкупителни жертви, а един известен заподозрян с агентския си манталитет -  просто си мълчеше и ги хвърляше на лъвовете. Не можех да оставя невинни хора да пострадат от политическите комбинации на лидера си и започнах да давам показания в полза на тяхната „малка” истина - без да жаля неприкосновената особа на Първия в страната.   

   Следователите и прокурорите започнаха да се потят - после отказаха да приемат показанията ми, в които споменавах държавния глава и ръководството на БСП, но аз ги поддържах, настоявах да бъдат приети и недосегаемите да бъдат призовани като свидетели по делото. Така лъсна цялата несъстоятелност на повдигнатите обвинения. През следващите 10 години бях викан още няколко пъти за”уточняващи” въпроси по това дело и всеки път бях притискан да изчистя момента със санкцията от ръководството на БСП- но аз с граждански гняв и инат настоявах на това, което бях видял..

    И ако сега ви кажа, че днес не виждам сред защитаващите в БСП (с половин уста!)- президента Първанов- нито един от двамата– Б.Ц. и Н.Б.- какво ще си помислите?! Просто ще си кажете- ”Никой не бива да умира като заблуден комунист”! Че Гевара, Че Гевара – ама сиренето е с пари!

    Същото важи и за другите- повярвалите Му спонсори на Първанов- Емил Кюлев, Манол Велев, Марио Николов, Людмил Стойков, Георги Гергов, Христо Ковачки... Време е да прогледнат (докато са още живи) и да свидетелстват срещу Него! Да поотворим и икономическото Му досие- може там да е с псевдоним „Яне”!

  А дотогава ви оставям с този малък мой щрих към портрета на агент „Гоце”! Жал ми е за левите, които още не са го разбрали какъв е всъщност и го защитават. Дано попитат Б.Ц. и Н.Б. (те ще се сетят по инициалите им кои са тези двама видни столични социалисти). Очите може да им се отворят!

ПЪРВАНОВ ДОЛУ!  ДА ЖИВЕЕ  БЕЗ-ГОЦЕВА БЪЛГАРИЯ !

 

 

 

София, 16.03.2010 г.                                                  Николай  Гацев



Тагове:   щрих,


Гласувай:
23


Вълнообразно


1. анонимен - Гоце
16.03.2010 08:40
се е явил на изборите за ВНС от името на ОКЗНИ.
Той не е бил член на БКП, записал се е в БСП през 1991-1992 г.
цитирай
2. boristodorov56 - Неведоими са пътеките на ДС!
16.03.2010 08:53
Неведоими са пътеките на ДС!
цитирай
3. анонимен - още един
16.03.2010 11:27
Още един Сугарев и Инджев.Ти господин Николчо ,какъв си бил та са дошли при теб.Или ти си бил секретар на първична организация.
цитирай
4. nikolaigatzev - За неговото отношение към БЗНС, към Вас, Андрей и към мене е ясно!
16.03.2010 11:29
Не мога да го разбера защо е такъв доносник и нещастник и към своите социалисти! Б.Ц. и Н.Б. му бяха безрезервно преданни, но виждайки как се отнася със своите аз просто си направих сметка какво мога да очаквам от Този човек- за съжаление- наш президент!
С Уважение към Вас,
Николай Гацев
цитирай
5. анонимен - Още едно сидисарско мекере - борец от митингите
16.03.2010 11:42
Аз пък Гацо не съм стъпвал на нито един митинг - ни червен, ни син, а такива като теб ме отвращават
цитирай
6. nikolaigatzev - Е съжалявам- не искам да се харесвам на всички!
16.03.2010 12:03
За годините в СДС не мога да съжалявам- България вече не е същата- но мога да съжалявам за хората ЗАГУБЕНИ или ЗАГУБИЛИ от прехода- въпреки многото минуси аз бих изживял своите последни 20 години по подобен начин- не бих се променил много. Но виждам, че около мене повечето хора не мислят така и не се чуствам щастлив че съм едноок в царството на слепите.. А мекеретата е ясно кои са- не в СеДеС-етата! а в ДеС-етата
цитирай
7. nikolaigatzev - АНОНИМЕН, когато са ставали промените съм бил близо до пълнолетие!
16.03.2010 12:07
към АНОНИМЕН: нал` така.. разбрахме са.. нали? ;)
цитирай
8. анонимен - Eй хора, докога ще вярвате на тези ...
16.03.2010 13:37
Eй хора, докога ще вярвате на тези простотии. ДС-та, КГБ-та, ЦРУ-та и разни там други ги е имало и продължава да ги има. Защо се хващате на въдиците на разни некадърници, дето използват всички възможни начини да отвлекат вниманието на хората от проблемите, които те им създават. Когато не можеш да свършиш една работа, хиляди оправдания има. Осем месеца "виновен" беше Станишев. Сега за разнообразие си имаме нов "виновник" - Първанов. Ще доживеем ли време в мандата на това правителство, когато няма да се търсят виновни, а ще решават проблемите на държавата - на хората?
Млади хора, разсъждавайте. Не приемайте всичко за чиста монета.
цитирай
9. анонимен - Дааа
16.03.2010 13:43
Доста ти е глупав текстът. Собствено мнение, не се обиждай.
цитирай
10. анонимен - България не е същата вярно, бедна, ...
16.03.2010 13:48
България не е същата вярно, бедна ,разграбена, разру- шена За 20 години какво се построи - само къщи - дворци сякаш ще живеят с орлите собственици те им. а парите за тези "домове" от къде са ,г-н Гацев от предишната България, нали Помним как СДС грабеше и раздаваше на свои ,рушеше
като беше толкова лошо "комунистическото" защо прибрахте всичко и което можахте продадохте/сел.стопанство, дори партииният дом
лошото е че някои като мен ви повярваха, подобре
да не бяхте се появавали
цитирай
11. анонимен - Какво означава абривиатурата О...
16.03.2010 13:49
Какво означава абривиатурата ОКЗНИ,ЧЕ НЕ МОГА ДА СИ СПОМНЯ. Харесвам постинга, тази мафия макар и сто годишна трябва да я изучаваме и разобличаваме, за да може да и противодействаме. Такъв голям октопод е и особено след 65 годишното й властване( без годините 97 - 2001), че все ще има неразкрити нейни престапления.
цитирай
12. анонимен - всички които употребявате &quo...
16.03.2010 14:57
всички които употребявате "ГОЦЕ" сте гоцевисти,т.е. поне малко желаете да сте като него, но ни би.няма как, на малкото пръстче не можете да му стъпите.просто сте едни заблудени овце, но както е казал господ- "ПРОСТИ ИМ ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ"
цитирай
13. анонимен - Много силно желане за реваншизъм ...
16.03.2010 15:11
Много силно желане за реваншизъм лъха от целия пасквил.

Нека не забравяме, че промените в България бяха провалени още в зародиш от СДС. Всяко тяхно действие се основава на реваншизъм и желание за мъст, прикрит с демагогия и мнооого малко интелект.

Типично за всички революции - на барикадите са безумците (с разноцветни знамена), умните зад тях дърпат конците.

Истината, е че ако сините имаха желание да работят за страната си, а не за личните си интереси сега никой нямаше да се вълнува от това, че президента поставя на място министъра.

А защо ли е този силен плач и вой? - ами защото на власт са поредните амбицирани, недоказали се при социалистите кариеристи, жадни за власт и пари и подкрепяни от провалилите се такива.

Що за държава и народ безумний........................
цитирай
14. анонимен - Когато гласувахте?
16.03.2010 15:19
Когато гласувахте за комунистическото мекере 2002-ра не ревахте, а? Вие сте едни истерични, овчедушни, малоумни човечета, които заслужават да ги управлява не Гоце ами Сталин.
цитирай
15. анонимен - вива
16.03.2010 15:28
Съвременник съм на прехода.То беше радост , то беше чудо.Никога не съм вярвала на`` другарите``и продължавам да твърдя,че те се облагодетелстваха най-много от прехода.
цитирай
16. monarchism - "Същото важи и за другите- ...
16.03.2010 15:36
"Същото важи и за другите- повярвалите Му спонсори на Първанов- Емил Кюлев, Манол Велев, Марио Николов, Людмил Стойков, Георги Гергов, Христо Ковачки... Време е да прогледнат (докато са още живи) и да свидетелстват срещу Него!"

Нали на всички Ви е ясно, че това няма как да стане, а дори и да го направят, тези, са също толкова за затвора колкото и Гоцко.
цитирай
17. анонимен - до Гацев
16.03.2010 16:38
Момче, злобата ти личи от космоса. От цялото ти писание/което е много неграмотно написано/лъха отвращение и яд от неосъществени желания. С една дума избиваш комплекс за малоценност. Когато имаш интелекта, визията и възпитанието на Първанов можеш да говориш като с равен. А от всичко изписано по-горе личи, че не си бил там където ти се е искало, но е имало защо - просто ти липсва потенциал. Това може да го напише само един недоказал се човек. И друго искам да ти кажа - с омраза не се живее. Живей с позитивно настроение и ще бъдеш по-добре приет от хората.
цитирай
18. анонимен - Оставете Че на мира
16.03.2010 16:51
До кога за щяло и нещяло и всуе ще се опорочава името на големия свободолюбец и светец-Ернесто Че Гевара?Тъпоумните блюдолизци и еквилибристи-"политически"без да познават и знаят и грам за Че и неговия морален подвиг не престават да замесват името му в псевдо статийки с жълто съдържание.Нямам предвид горната статия,в която сигурно има иститни,но призовавам автора да не прекалява със сравненията и да не използва за щяло и нещяло името на Че.Ако имаше поне още малко хора като него-светът щеше да е по-различен...Повечето комунисти не знаят и грам за неговия подвиг също...Бъдете живи и здрави!
цитирай
19. chiman - ---------
16.03.2010 16:52
Боже пази България от такива продажници-гоцевци!
цитирай
20. анонимен - анго
16.03.2010 16:54
блогари до кога ще замъсявате вашата територия със злоба завис и омра. няма по успешен политик на прехода от преидента първанов.
цитирай
21. анонимен - I kakvo ako me iztriesh? Nali ti go pro4ete i vide ko si akano. Dobre e napisano napisanoto-dava povodi za razmisli i preosmisliane na koi kwi gi koga kaza i z
16.03.2010 16:58
Gazo, a ti sho 4ak sega pishe tova deto si napisal.
Ia pogledni kolko vreme mina-ne sa dva dena ili mesec ste stane ot kak izlezna zvukogramata.

ti sys nisto ne si po razli4en ot vseko drugo nomenklaturno dupe, koeto go lashkat myjkite otkosi.

podmii se i se opitai da si zasiesh cip na trytkata ta koga trea i defstven zadnik da pokazes!
цитирай
22. ok3223 - Поредната тъпотия
16.03.2010 17:12
на поредния некадърник. С какво ехидно удоволствие поредното нищожество спряга Гоце, Гоценце и даже Гоцко. Разбира се, понеже се смята и мисли за анонимен. А иначе, ако има грам мозък у главата и самочувствие на българин, няма да употреби нито една от тези думи, защото това е български президент, който и да е той. Такива двукраки влечуги костовисти, със същия език и подъл начин псуваха и ругаеха президента Желев, когато той се разграничи от ордата башибузуци, водена от командиро, циганина Иванчо Костов. Същият език, същата сган, не научила нищо ново. Същите пълзящи гадини, само годините са различни и човека друг.
цитирай
23. анонимен - Няма леви, няма десни бе човек!Това ...
16.03.2010 17:36
Няма леви ,няма десни бе човек!Това са случайни хора,като под случайни имам предвит,че и 2 лева няма да изкарат с обикновена професия,те за това се увират по партии,да гуцкат.И аз станах жертва на заблудата,че с идеи се живее за идеи се бори човек.Тия осраха думата комунист и сега е мръсна дума.
цитирай
24. spasunger - Рев, рев, рев...
16.03.2010 17:59
Три реда сълзи, два сополи.
цитирай
25. анонимен - Гацев, Гацев...
16.03.2010 18:16
Всичко е написано по-горе, това е положението, съжалявам !
цитирай
26. nkf - До кога за щяло и нещяло и всуе ще се ...
16.03.2010 18:41
анонимен написа:
До кога за щяло и нещяло и всуе ще се опорочава името на големия свободолюбец и светец-Ернесто Че Гевара?Тъпоумните блюдолизци и еквилибристи-"политически"без да познават и знаят и грам за Че и неговия морален подвиг не престават да замесват името му в псевдо статийки с жълто съдържание.Нямам предвид горната статия,в която сигурно има иститни,но призовавам автора да не прекалява със сравненията и да не използва за щяло и нещяло името на Че.Ако имаше поне още малко хора като него-светът щеше да е по-различен...Повечето комунисти не знаят и грам за неговия подвиг също...Бъдете живи и здрави!

Че Гевара е нравствено фалирал полуидиот,садист и наркоман,което го прави естествен комунист.Главният подвиг на идола за разни хашлаци,комсомолци и наркомани-"ЧЕ" е прочут с геройското избиване на жени и деца в Хавана,но пък е бил доста жалак в ръцете на боливийските военни и агентите на ЦРУ :) ,доста геройски е скимтял за жалкият си ,мизерен животец.
За дългата ръка на ЦРУ никога не е било проблем да смачка въшка ,като Гевара или да качи на бесилото типаж като другаря Садам :).Най-вероятно и чегевариста Уго Чавес скоро ще намаже въжето :).
Венсеремос другари , не се давайте :)
ха-ха-ха-ха
цитирай
27. nikolaigatzev - СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ОСОБЕНО ТЕЗИ КОИТО МЕ ХУЛИТЕ И ОПЛЮВАТЕ!
16.03.2010 22:48
Ако този мой постинг Ви е вбесил Ви се извинявам- не съм целял омраза или конфронтация- напротив аз застанах зад гърба на двама достойни мои опоненти- честни и бедни социалисти, които винаги принципно са ми били опоненти.. защото вярвам, че лъжата и мракобесието нямат цвят. Не съм се поколебавал да застана срещу лъжата и в дясно- спомнете си как ме изгониха от СДС и дори ме биха- питам станаха ли по-силни от това..??Нали рейтингите само на СДС им бяха по 10-12 % защо не ги взеха- обединението с Костов даде ли позитивен резултат?! Искернни ли са помежду си СДС, ДСБ и ГЕРБ? Аз се дръпнах за да не преча и не оплювах нито седесарите, нито костовистите, но те не спечелиха от това.. НО НА ВАС- моите опоненти и от ляво и от дясно- моля прочетете постингите ми за македонските пирати... и за каузите, които са общобългарски... в постингите ми- надявам се да спечелим Вашата подкрепа поне там..! Да сте живи и здрави и да МЕ ПЛЮЕТЕ ПО-ЯКО! Правите ме по-силен!
цитирай
28. zaw12929 - Никой не бива да умира като заблуден ...
16.03.2010 23:32
Никой не бива да умира като заблуден комунист”! ама сиренето е с пари!
Смешно е, никой не трябва да умира и като жив не трябва да е заблуден!
Спрете да им отваряте о4ите на комунистите!
цитирай
29. nikolaigatzev - Драги Слави!
16.03.2010 23:40
През 1994 г. още като студент- бях 4-ти в листата за народни представители на СДС в Кърджали. Мой опонент тогава беше същият този Георги Първанов-който в дебат по местната кабелна телевизия наговори такива гнусни неща за ЕС, САЩ и американската агресия в Ирак и Югославия- хвалеше Милошевич и Садам като невинни жертви на империализма, а мене ме нарече за пръв път турско "мекере" защото защитих правата на турското население в района. Моя идея беше листовката с крилатата фраза: "Няма да делим мегдан с Нора и с Ахмед Доган"
parasol написа:
се е явил на изборите за ВНС от името на ОКЗНИ.
Той не е бил член на БКП, записал се е в БСП през 1991-1992 г.

цитирай
30. nikolaigatzev - ПОГЛЕДНЕТЕ САМО КОИ СА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛИ ОТ ТОЗИ ГРАБЕЖ И ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ- там няма да намерите нито седесари нито обикновени социалисти
16.03.2010 23:48
анонимен написа:
България не е същата вярно, бедна ,разграбена, разру- шена За 20 години какво се построи - само къщи - дворци сякаш ще живеят с орлите собственици те им. а парите за тези "домове" от къде са ,г-н Гацев от предишната България, нали Помним как СДС грабеше и раздаваше на свои ,рушеше
като беше толкова лошо "комунистическото" защо прибрахте всичко и което можахте продадохте/сел.стопанство, дори партииният дом
лошото е че някои като мен ви повярваха, подобре
да не бяхте се появавали

цитирай
31. анонимен - "Жалак хашлак"до nkf за ЧЕ
17.03.2010 00:48
Че Гевара е нравствено фалирал полуидиот,садист и наркоман,което го прави естествен комунист.Главният подвиг на идола за разни хашлаци,комсомолци и наркомани-"ЧЕ" е прочут с геройското избиване на жени и деца в Хавана,но пък е бил доста жалак в ръцете на боливийските военни и агентите на ЦРУ :) ,доста геройски е скимтял за жалкият си ,мизерен животец.
За дългата ръка на ЦРУ никога не е било проблем да смачка въшка ,като Гевара или да качи на бесилото типаж като другаря Садам :).Най-вероятно и чегевариста Уго Чавес скоро ще намаже въжето :).
Венсеремос другари , не се давайте :)
ха-ха-ха-ха
Аз не съм анонимен.Анонимен е болният ти мозък.Заради такива,като теб написах горната бележка...Ето,че се появи и се хвана на въдицата...Определено интелектуалец,с невероятно чувство за търпимост към друго мнение и вяра ,и грамотност,предизвикваща уважение..."Жалак хашлак"!!!!Явно никога няма да свършат човешката глупост,нищожество и злоба...Колкото до "нравствено фалиралия полуидиот,садист и наркоман"-явно това е твоят автопортрет,приятелю...Колкото до глупостите и неточностите от биографията на Че,които си позволяваш да поднасяш,като чиста монета-нека останат на гнусната ти съвест,ако имаш такава...А за невежите мога само да кажа,че вместо топлото място в частна клиника,Гевара избира работа в лепрозориите на Аржентина./лепра=проказа/Не е имал възможност да убива жени и деца в Хавана,където Батиста е пъхал в затворите всеки,заподозрян в симпатии към партизанското движение,а е влязъл като герой с цветя и почести...Не е имл възможност да "скимти за пощада"понеже е бил без съзнание след тежкото раняване и по ирония на съдбата на него-лекарят,който никога не е отказвал помощ на пленените,му предлагат таблетка аспирин,като обезболяващо средство при постоянно кръвоточеща огнестрелна рана...А за последната му сутрин един от охраната разказва:"Видях нещо,което ми се стори оскърбително.Когато при Че влезе Карлос Гутиерес-хвана го за главата и му се изплю в лицето.
цитирай
32. анонимен - Продължение
17.03.2010 00:55
Че,въпреки раните и болката не му остана длъжен,тъй като Гутиерес дълго лежа превит на два ката на земята."Такива са фактие.Прочети биография на Че от журналиста документалист Пако Игнасио Тайбо.Както и да е-когато фактите говорят и "боговете"мълчат...Бъдете живи и здрави и по-умни,за да различавате истината и искреността от лъжата и първосигналната злоба на хора,като "интелектуалеца"nkf.До скоро.Д-р Д.Иванов
цитирай
33. nikolaigatzev - Че Гевара ще бъде оценен едва като умрат хората, отговорни за смъртта му! Мисля, че кубинските архиви(когато бъдат отворени) ще кажат много скривани неща!
17.03.2010 01:58
Аз не бързам да давам оценки за Че Гевара или за хората, които се смятат за негови последователи- мога само да припомня думите на Шоу и Чърчил : "Ако на 20 години не си комунист - може би нямаш сърце- но ако на 30 продължаваш да си комунист- просто нямаш акъл...!"
цитирай
34. oleandyr - Гоце вън!!Заедно със всичките му ...
17.03.2010 09:55
Гоце вън!!Заедно със всичките му лакеи и подлоги и личния му теляк Слави Трифонов!
цитирай
35. анонимен - анонимните тук сме все служители на Гоце..
18.03.2010 11:00
Гацев- тия двамата с инициалите да не са Борис Цветков и Николай Белалов?
цитирай
36. анонимен - Момчето си отива...
18.03.2010 11:14
Седефчев се издъни/за кой ли път?/ и бавно,но сигурно си отива!
цитирай
37. monarchism - Напълно съм съгласен с оценката на ...
18.03.2010 13:09
Напълно съм съгласен с оценката на nkf за жалкият комунистически боклук, наречен Че Гевара. Думите не могат да опишат за какво смешно подобие на подчовек става въпрос. Другарят д-р Д. Иванов се е заразил с бацила на комунизма. Препоръчително лечение - шпицкоманди.
цитирай
38. nikolaigatzev - ЗАЩО БОЙКО НЕ ВЗИМА СЛУЖБИТЕ НА ГОЦЕ, ПРИЯТЕЛИ?
18.03.2010 22:08
Недоумявам защо НСО и НРС са все още към Президента? Ей, г-н Борисов, пак ли нещо сте се договорили... с агент "Гоце"
цитирай
39. yuliya2006 - ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ! ПРОЛЕТНА ...
20.03.2010 20:47
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!


ПРОЛЕТНА ДУША

Дъжд вали, трева зелена,
слънце зад облака се скри.
Славей от нейде се дочу
и на бор въздух замириса.

Гергьовски дъжд вали
и всичко ражда си отново.
Света стене от любов,
на новия живот се радва.

Душата ми ликува,
пречистена, тъй мила.
Над суетата, над греха,
за рая пътя тя открила.

ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
40. nikolaigatzev - Na Yuliya: Bravo!
20.03.2010 21:44
Tova e super izpulnenie, super stihotvorenie i super nastroenie...! Thks!
цитирай
41. анонимен - Ох
22.03.2010 20:02
Боже, колко болшевик е изпълзяр от щувата!Браво,г-н ГацевНаглото недуразумение Гоцэ е срам за нацията!!!
цитирай
42. bojo12345 - На авджията Гоце:
22.03.2010 20:35
Една ловна поговорка гласи:
Сутрин рано тръгват като аслани ,
вечер късно се прибират като насрани.
Господин Седефчов /дойде на власт както се тръгва на лов/ като аслан.Крайно време е да слезе от власт,защото вече е...............!
цитирай
43. nikolaigatzev - За още едно деяние на агент"Гоце" насочено срещу бившия македонски премиер и наш искрен приятел- Любчо Георгиевски
23.03.2010 00:38
Четете за едно "изпускане" на агент "Гоце" по отношение на Любчо Георгиевски за каето също трябва да му се поиска сметка- в моят постинг тук Ich bin Mazedoner Аз съм македонец..
цитирай
44. nikolaigatzev - НЕ успяхме вчера, НО ЩЕ УСПЕЕМ! НЕ НА ЛЪЖАТА!
01.04.2010 20:49
bojo12345 написа:
Една ловна поговорка гласи:
Сутрин рано тръгват като аслани ,
вечер късно се прибират като насрани.
Господин Седефчов /дойде на власт както се тръгва на лов/ като аслан.Крайно време е да слезе от власт,защото вече е...............!

цитирай
45. анонимен - UvFkajuHaSLNmyIuUVR
25.05.2011 06:29
Your aneswr was just what I needed. ItВ’s made my day!
цитирай
46. анонимен - IkSBjwdPakPQmXk
25.05.2011 10:27
That's not just the best asnwer. It's the bestest answer!
цитирай
47. анонимен - GHGgqkcosAHOCW
25.05.2011 12:00
The forum is a brighter place thnaks to your posts. Thanks!
цитирай
48. анонимен - CowCptpXoMrNB
25.05.2011 13:29
IВ’m not wohrty to be in the same forum. ROTFL
цитирай
49. анонимен - ndlVesLA
25.05.2011 15:07
hY16U8 <a href="http://wryddhuduola.com/">wryddhuduola</a>
цитирай
50. анонимен - DZMTuKXf
25.05.2011 15:09
BvWAjw <a href="http://cglaxfrmpkek.com/">cglaxfrmpkek</a>
цитирай
51. анонимен - pfKftrzUYxvzucdez
25.05.2011 21:28
Thanks for sharing. Alyaws good to find a real expert.
цитирай
52. анонимен - kBaTxtaYzl
26.05.2011 14:03
fxuXLb <a href="http://sqfbbrswwotk.com/">sqfbbrswwotk</a>
цитирай
53. анонимен - LhrTEguUo
26.05.2011 15:24
SZKh8Q <a href="http://xlqmcdspnljd.com/">xlqmcdspnljd</a>
цитирай
54. анонимен - mkZpYVPoiqbLafqjCc
26.05.2011 18:22
gtYTLq , [url=http://grvhgzxkozks.com/]grvhgzxkozks[/url], [link=http://cukelhheywsy.com/]cukelhheywsy[/link], http://oxldpukfwehp.com/
цитирай
55. анонимен - oaAPXbzAuoAgz
26.05.2011 18:24
koXvDB , [url=http://fdqznsfpsjkh.com/]fdqznsfpsjkh[/url], [link=http://wrtsfrksktpl.com/]wrtsfrksktpl[/link], http://katichvustsh.com/
цитирай
56. анонимен - ZZMHRnGaNcmVQ
26.05.2011 18:31
iPfsb5 , [url=http://qqqlgfvudwpw.com/]qqqlgfvudwpw[/url], [link=http://fkzqdcjzqnco.com/]fkzqdcjzqnco[/link], http://mbyeiayagplo.com/
цитирай
57. анонимен - OGtHIHTtE
26.05.2011 18:46
vaG4dJ , [url=http://usagxcerkwqf.com/]usagxcerkwqf[/url], [link=http://kjdywpubwcdq.com/]kjdywpubwcdq[/link], http://vekmpaklapah.com/
цитирай
58. анонимен - mIpvqKLk
26.05.2011 20:17
Iy1u3x , [url=http://tgzqjmiloser.com/]tgzqjmiloser[/url], [link=http://jrtpcdzosfgg.com/]jrtpcdzosfgg[/link], http://kcexarvyfjqh.com/
цитирай
59. анонимен - UvOXbBOwKXmims
28.05.2011 16:49
azbfY4 <a href="http://inwisabyrjog.com/">inwisabyrjog</a>
цитирай
60. анонимен - lNRZLVkS
28.05.2011 17:30
cSJTJO <a href="http://zphbvaevkvzk.com/">zphbvaevkvzk</a>
цитирай
61. анонимен - JblHtapqdzmYx
28.05.2011 17:47
TEkyDn <a href="http://ftzozddvwors.com/">ftzozddvwors</a>
цитирай
62. анонимен - xdYccekNpeNpLVYpg
31.05.2011 19:25
pqr8O2 , [url=http://mbnfrewveqng.com/]mbnfrewveqng[/url], [link=http://xqwvhriojbaj.com/]xqwvhriojbaj[/link], http://zkssszqyrtbr.com/
цитирай
63. анонимен - gUrbOcLggoVTweO
31.05.2011 20:13
pNUbSX , [url=http://lvtwsqvethck.com/]lvtwsqvethck[/url], [link=http://ytaomivinqvj.com/]ytaomivinqvj[/link], http://gqtplbbaomdu.com/
цитирай
64. анонимен - tGCBYERZvLuPLhI
31.05.2011 20:26
DqbgjD , [url=http://ehegmhkbhxrt.com/]ehegmhkbhxrt[/url], [link=http://enjsybbhqngw.com/]enjsybbhqngw[/link], http://flixogoacblv.com/
цитирай
65. анонимен - IiSZBoRnLA
01.06.2011 13:38
EdIAdw , [url=http://qsuiprwnfrsm.com/]qsuiprwnfrsm[/url], [link=http://nhrqipcbgpdp.com/]nhrqipcbgpdp[/link], http://anpbcmwlifvd.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3771795
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930