Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 23:01 - ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ РЪКОВОДСТВОТО НА СДС - 29.11.2012
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2825 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                                          До 
                                                                                          Ръководството на СДС
                                          О Б Р Ъ Щ Е Н И Е
   От Николай Гацев от „Доматената пАртия” - инициатива за създаване на гражданско сдружение с уклон към утвърдените принципи на СДС от 1989- 1994 години.и разобличаване опитите за превземането на Синята партия от лица с нечисти идеи, с тъмно ДС минало, непазарни идеи и мафиотски атавизми..         
    Уважаеми Господа,
   Обръщам се към Вас от името на група български граждани, нечленували никога във Вашата партия, изключени или самоизключили  се от СДС - в годините, когато синьото беше в плен на кременчуския Костовизъм, на  приспособенския мимкриращ комунизъм, на ръкопляскащото и порочно партийно слагачество, което създаде представата за СДС – като  за клиентелистка, корумпирана и ненужна на обществото организация – с деградиращо политическо влияние– от 2, 2 млн. избиратели през 90-те години до 67,000 симпатизанти напоследък.
   На фона на останалите комунисто- родни „субекти” в българския политически живот и предстоящите парламентарни избори-родината и синьото пространство са в опасност..Затова- Senatus Populusque Romanum ни диктуват решително да ви подкрепим и да се опитаме да станем- ако не част от структурата ви- поне един идеен ариегард за Вашите по- радикални обществени прояви и Вашето завръщане в Обществото– като на изразители на тенденцията и воля за  антикомунизъм, икономическа антиолигархичност и истинска демократична промяна.
    Имате всички шансове да успеете за това- новата генерация „сини” политици  умее да печели поддръжка и доверие в страната- не със своите особени (!?) качества, а със своята непосредствена демократичност и свързаност с ежедневието на хората. Колкото и да ви убеждава във Вашата „непознатост” неразпознаваемост или неопитност– това е привидност– вие имате една добре позната марка, от която, колкото и малко хора да се ползват пряко– понастоящем, по нея се равняват всички в страната. Вие сте стандарт… и няма как да ви се отнеме рефлекса на бившите или „новите” СДС- ари, на хората с праведно антикомунистическо мислене,  да ви търся и да се заслушват в гласа на „тяхната” „Раковска”134. Това не можаха да го променят ни червено-Костови,  ни фалшивото Наде.., нито „лукановосродения” Мартин Димитров или другите „изчадия” на Прехода ни– „класиката” БСП (БКП) с имитативите, миманса и прислужниците й :  снахата Пръмова.., Мутрагенните милициониди от ГРОБ, Жълтите „привато-дворци” или поръчковите Янета - Ма(га)решки..
Сега е важно „доматените” хора и членуващите СДС- ари  да сверим часовника си, защото с много разочарования, кръв и предателство е постлан Пътя ни..
  Българските граждани се колебаят, постоянно питат към кого да се ориентират в предстоящите избори-разочарованите от ГЕРБ, БСП, Атака, РЗС, Костов и нежелаещите да гласуват за Пръмова - просто няма накъде да отидат. СДС досега ни плашеше.. с все същите: Гяуровци, Шарковци , Михайловци, ДС креатури и досиетни Герои, а Марто Луканов-2  беше направил широко-затворени врати за нас- изгубените „пясъчни” Седесари из годините и пръста на различните си несъгласия с Командирството в Централата..
 „Битите Авари” не бяхме бити от БСП– а от собствените си лидери, които скриха агент„Гоце”-а той ни възседна като държавен глава, ръсеха теменужките на Кака Елена с препарати „Зоран Ристич” и „Йоца Амстердама”, а поникнаха „ царски великденчета” и в гръб ни торпилираха, не отвориха досиетата – и се наводнихме с честни милиционерски приватизатори, кароЛевчета, мутрагенни Батмани и отровни гъби „путинки”. Костов ни легендира „безцветните” Миглена Пръмова и Корнелия Нинова- като ги представи за „сини” активистки-непорочни професионалистки, прегръщаше се с убийците на Джинджич и отмяташе „ембарговите” им прЕноси-прИноси,  фанфареше своята амбулантна газова корупция..и ни заливаше с Кременчугската си предопределеност и зависимост.
  Време е за гнил доматен поздрав към всичко фалшиво и Преходно..в страната -да ги изпратим в историята.. и кризата и Мрака и слугите и царедворците.. им...
   Приятели от СДС да дадем доматена канонада срещу всичко това, което притеснява всеки един от нас - не е нужно да четем непременно декларации и да направим масиран и единен острел- убеден съм че целите ни ще бъдат горе долу общи- защото с вас сме от една и съща страна на Прехода- натикали са ни там- за да не ги смущаваме- тях, победителите от другата страна- те са новите джентри на комунистическата клика - вече 23 години се чувстват недосегаеми за обикновената справедливост, направили са си държава, система и правосъдие. защото те винаги и тихичко пристъпят в строй покрай своите камуфлажни назначенници– Иван Костов, Ахмед Доган, Георги Първанов, Симеон Сакс-Кобург-Гота, Миглена Пръмова-Кунева, Бойко Борисов, КриСТАЛИНКА Георгиева, Цветан Цветанов, Искра Фидосова, Венета Марковска и новите им попълнения- Мартин Димитров, Ваньо Шарков, Димо Гяуров, Михаил Михайлов, Йордан Бакалов, Лъчезар Тошев, Кирчо Димитров, Любомир Иванов
МНОГО ЩЕ МИ ЛИПСВАТ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ ТЕЗИ „СИНИ” ХОРА!

Николай Гацев  -    Домакин на Доматената партия   и   Хвърляч по червен буломач

София, 29.11.2012                                    


 




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. andrei - Много ли ти допада сегашното ръководство на СДС?
01.12.2012 05:55
Не виждаш ли,че СДС с това ръководство,стана пръв помагач на Борисов и комунист-милиционерите на ГЕРБ.Нещо ми се губи в декларацията ти и не я разбрах,към какво призоваваш хората.
цитирай
2. анонимен - Синята идея- този син балон
01.12.2012 07:44
Синята идея беше едно общо понятие, което въплъщаваше идеите за промяна и антикомунизма. Тогава имаше БКП на власт и синята идея събираше хора. Сега няма БКП и заради това трябва да се доизмислят комунисти. Който не ви хареса става комунист. Без значение за какъв се мисли той и какви са постъпките му. Само по този начин в един кюп могат да бъдат златист Симеон, тъмносин Иван и червен Георги. Обаче синята идея си остава празен балон... е, не съвсем празен- в него има въздух. Това си го знаят тези от Раковски и заради това не се и мъчат да спасяват балона, а основно себе си.
Синята идея е компрометирана. Ще се търси друга идея за сплотяване.
цитирай
3. kolevdobri - Човече,
01.12.2012 09:49
Даваш много информация но не сочиш пътя. И преди 94г. бяха същите лайна, като си спомня за Филип. Какво му трябваше да разпарчоса нивите. Още не мога да си намеря къде са моите. За какво му трябваха тези "реални" граници? И така, на въпроса - харесва ли ти конституцията, административната система, формирането и разпределението на бюджета? Какъв тип управление предлагаш? С какви ресурси? Това са важните неща. Явно е, че всички сме недоволни, давай решения.
цитирай
4. sistemite - Присъединявам се към : 2-Андрей, 3- Анонимен и 4- Колевдобри...
01.12.2012 15:29
Друго нямам, като коментар. Те се го казали пределно - ясно !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3771377
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930