Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2013 10:35 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО Г-Н БОЙКО БОРИСОВ
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2857 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 10.04.2013 22:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                        ОТВОРЕНО ПИСМО ДО Г-Н БОЙКО БОРИСОВ
                                   /..или защо с ГЕРБ до/в ГРОБ..?!/
Г-н Бойко Борисов,
  Пиша Ви с голяма тревога , защото ми е трудно да се обърна към Вас за нещо, поради нескриваният ми открит негативизъм към Вашата персона, ГЕРБ и това, което извършихте през последните няколко години и особено през 2011- 2013..!
  Но аз не крия че съм десен човек и не може да не постъпя като такъв- дори с „врага”, особено ако и Той се определя като десен- като мен..! Обръщам се към Вас- точно заради дясното.. или заради това, което е останало от него… след Вашето „успешно” управление… Преди няколко седмици Ви помолих да си подадете оставката – часове преди да го направите.. и понеже видях, че сте склонен на лични жестове- и особено онзи ден- когато ни определихте като: 
„ току- що една група негодници.. Ме обвиниха в диктаторство, а Вие сте си били подали демократично оставката..Сам..?!” – искам да Ви припомня, че все пак Вас Ви свалихме ние - обикновенните хора от "Орлов мост" , както и че един друг определян като комунистически Сатрап…, при когото се запознахме, постъпи точно така преди 23 години… и подаде си доброволно оставката!
 Заявихте тази поредна ЛЪЖА пред Антонио Лопес и другите от групата на ЕНП, с които аз преди 20- 21 години съм учредявал младежките десни огранизации  ДЕМИК(DEMIC)- с Антонио Лопес, Клаус Веле и др.,„Европейските млади консерватори”(EYC) с  Андрю Розиндейл (от обкръжението на покойната вече Маргрет Тачър) и ЕДУ (EDU)(по-късно станали – ЕНП! с Мицотакис, Аснар, Кол и Орбан) и сме се борили за една друга Европа – без диктатура и комунизъм..
  Вие по това време явно сте „деляли закуски” със Сретен Йосич, Алексей Петров и обкръжението на Златко Баретата.. но това не е важно - човек има биография и десният човек не може да я крие.. Идеалът и мечтата на десния човек е тази тънка и „червена линия”, която ни отделя от НЕ-десните.. и никой от нас никога не прави компромис с това (наистина много се караме в дясното- но никога и никой не се е държал недемократично, диктаторски или деспотично – или сме го отхвърляли, ако се самозабрави..). Никой и никога от нас не е „оставал” на инат и си е подавал оставката след като загуби доверие или създаде напрежение сред останалите - „горели” сме като бушони - за да НЕ изгори дясното..и  да не пострадат хората..-  защото без ДОВЕРИЕ дясното и нашето оставане става просто „ИНАТ” - а не демокрация..!
  Явно има значение кой с кого е делял закуски..но настоявам пред Вас да намерите достойнство и след създадената ситуация- и подкрепата, която Ви демонстрира ДЯСНОТО- да се оттеглите от Водачеството на листите на ГЕРБ и спасите честните НЕлеви хора там..Този личен и жертвоготовен ход ЩЕ ДОКАЖЕ, че Вас Ви интересува дясното и поне ще заслужите малко прошка за това което направихте в страната ни!
     Последвайте Доган, Станишев и Кабаиванов, които се оттеглиха от надпреварата за да свалят напрежението от „своите” и поеха бушоните на саможертвата.
Оттеглете се от листите на ГЕРБ и това може поне да спаси Вас, и ГЕРБ, и това в което вярвате, а ще покаже, че Човек може да променя Биографията си и Съдбата си..
    ПОСТЪПЕТЕ КАТО ИСТИНСКИ ДЕСЕН ЧОВЕК – А ДЯСНОТО ЩЕ НАМЕРИ НАЧИН ДА ВИ ОТБЕЛЕЖИ – АКО СЕ БОРИТЕ ЗА ТОВА- АКО СЕ БОРИТЕ ЗА ДРУГО- ВЕЧЕ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ Е МНОГО КЪСНО..!

Николай Гацев                                                                  С надежда!  София, 10.04.2013
 



Тагове:   ГЕРБ,   Орлов мост,   sds,   BSP,   bkp,   serb,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. ok3223 - Този перко да подаде
10.04.2013 11:55
оставка? Изключено е.
Тоя е само за затвора,а и не му е наредено от кукловодите.
Само за яката и у панделата, иначе нема отърване от това американоеврейско влечуго.
Или някой божий човек да му помогне да се вознесе ...
Тоя мафиотин, ако свети човеци не ни отърват от него,
ще разсипе и обезлюди България напълно.
Затова и българофоби, наши и чужди ... ни го насадиха за
гробокопач на България.
И Господ дано помогне да опазим нашата майка България ...
цитирай
2. nikolaigatzev - Май сте много прав...
10.04.2013 23:31
ok3223 написа:
оставка? Изключено е.
Тоя е само за затвора,а и не му е наредено от кукловодите.
Само за яката и у панделата, иначе нема отърване от това американоеврейско влечуго.
Или някой божий човек да му помогне да се вознесе ...
Тоя мафиотин, ако свети човеци не ни отърват от него,
ще разсипе и обезлюди България напълно.
Затова и българофоби, наши и чужди ... ни го насадиха за
гробокопач на България.
И Господ дано помогне да опазим нашата майка България ...

цитирай
3. bojo12345 - - В България не се случват чудеса!
11.04.2013 17:43
Дано прогнозата ,че ще сечели пожарникарът не се сбъднат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3777745
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930