Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2013 00:10 - ЗА СИНИТЕ ГНЕЗДА И ЗА ЯЙЦАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ КУКУВИЦИ...
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1557 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЗА СИНИТЕ ГНЕЗДА И ЗА ЯЙЦАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ КУКУВИЦИ…

Иван Костов, червен възпитаник на школата на ГРУ-гр.Кременчуг(СССР), добър съпруг на червената партийна секретарка Елена Костова, тъст на Георги Христов, покровител на Славчо Христов от„СИК”,„Олимп”и СИБАНК, собственик на бизнес в гр.Доспат,ОЦК и в „Кремиковци”- обвини Миглена (Кунева) Пръмова, че била кукувица, снасяща червени яйца в синьото гнездо….?!

 Дааа, ама НЕ! Костов сам доведе другарката Пръмова в СДС– в края на 1996 г. и в  Министерски съвет -1997г.,в последствие– никога и никъде не нападна тази персона, като заклет син „опозиционер”- срещу нея- било като министър на Тройната коалиция- нито каза някога дума срещу нея- като бездарен Еврокомисар и „йесУомен” на Станишев !  Ще си помислите , че всичко това е случайно..?!

   Нееееее любовта Костова към Миглена Пръмова продължи и в проекта й „Движение България на гражданите”- щедро финансиран от Командира и БСП-  по 50/50% и накрая „допълнен” с десант на заклетите тъмносини Костовисти в Пръмовското гнездо- Прошко Прошков, Найден Зеленгорски, Христо Ангеличин, Даниел Митов, Нено Димов, проф. Камен Велев ( баща на вицепремиерката Зинаида Златанова- функционерка на фондация „Бъдеще за България” на Кака Елена Костова), Петър Стоянович (министър на културата днес ) и д-р Таня Андреева (при Орешарски- министър на здравеопазването)

 Същото стана и с „агентите на прикритие” от столичната клиентела на Костов в софийското СДС, които сега се надпреварват да пеят „Осанна” на Пръмова и на Командира по време на учредяването на „новото дясно”- „Демократичното действие” в Зала ”България”- София- все видни „Пръмовисти”. Те  влязоха в нечестива коалиция с БСП, ДПС и ГЕРБ- а в Кабинета „Орешарски” ”снесоха” цели трима свои министри (а самият Премиер днес е- заместник-министър на финансите в  Костовото правителство). Те съградиха, с парите на Командира и на пишман приватизатора-създател на ранният Бойко Борисов- Славчо Христов от „СИК”- организацията  на столичната клиентела на СДС- „Срещата на хилядите СДС-ари от Движение ”Демократично действие” в Зала ”България”, която била щедро финансирана от Антоан Николов, наричан „столичната касичка на Костов”-както се хвалят „демократичните действащи”.. и продължават да редят мантри за светлите сини бъднини на дуета „Костов Пръмова”, прикриван и наричан от наивниците като „Риформаторски блок”..

ХА- ДА ИМ Е ЧЕСТИТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НОВАТА ПЕТОРНА КОАЛИЦИЯ „БСП, ДПС, ГЕРБ, РЕФОРМАТОРИТЕ И АТАКА” И ДА ЗАБРАНИМ НА ТЕЗИ СТАРИ ПАРТИИ НА СТАТУКВОТО ДА ПРИПАРВАТ ВЕЧЕ В ПАРЛАМЕНТА!               Не искаме още червени болшевишки яйца в синьото гнездо!

Николай Гацев       Петорна София НЕдоРиформирана,08.10.2013



Тагове:   gerb,   sds,   bkp,   dps,   dbg,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759010
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031