Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2013 16:21 - ЗА ДА ИСКАМЕ ПРОМЯНАТА В ДЪРЖАВАТА И ДА ИМАМЕ ПРАВО ДА ВОДИМ ХОРАТА НАПРЕД- ДЕЙЦИТЕ НА ПРОМЯНАТА- ДА ДАДЕМ МОРАЛЕН ПРИМЕР!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2592 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЗА ДА ИСКАМЕ ПРОМЯНАТА В ДЪРЖАВАТА И ДА ИМАМЕ ПРАВО ДА ВОДИМ  ХОРАТА НАПРЕД- ДЕЙЦИТЕ НА ПРОМЯНАТА- ДА ДАДЕМ МОРАЛЕН ПРИМЕР!

 За да имаме право да поискаме абсолютна лустрация, реформи и реална промяна в страната и пълно отричане на фалшивия Преход -да пречистим първо себе си от хора, които сред нас са свързани със Старото и задкулисното!

   За целта трябва да очистим новата платформа и ръководството на бъдещото дясно и ляво от: членове на управления, на централни, регионални и местни(до районни) изпълнителни ръководства на съществуващи актуални партии- назад, от последните 24 години, от бивши депутати, бивши министри, бивши председатели на държавни агенции и изпълнителни ръководители на държавни и общински структури и дружества (както и комисии и органи- самостоятелни или вторични разпоредители с бюджет), членове на политически ръководства, на политически кабинети на министерства, агенции, на областни, регионални и общински съвети, висши степени на държавни и общински служители- до ниво директори- на такива структури, членове на РМД-та и преки  участници като страни(или преки членове на техните семейства) по приватизационни сделки с държавата или общините, агенти на ДС, служители на разузнаването или на МВР (освен ако това не е обявено или регламентирано от изпълнение на конкретните им тогавашни или сегашни задължения), ръководители на политически фондации и неприемливи външни за държавата структури.

   Ако приемем тези критерии- ще спрем братоубийствената война в дясното и лявото и разпада им, за които са виновни олигархията и метастазите на старите ни ръководства, опитващи да се реанимират и прегрупират чрез своята вторична клиентела, ще се оформи на два големи масови форуми (например от Общо събрание на 15,000 -16,000 души в Зала „Арена „Армеец”)с нови екипи на десницата(а по същият ред и на левицата), след  теоретични 4 - 5 дневни свободни и открити конференции, на която да се реши бъдещето на дясното и лявото, да се избере с явно вишегласие координационно ръководство на двата форума- по критериите споменати и декларирани по-горе.

  Това е единственият път за обединение на дясното и лявото- отдолу на горе, без да се допуска влияние на бивши политически, криминални, особени полицейски и други пара-структури и организации.

  Общото разделно 2-частово събрание за бъдещето на страната е необходимо – и след като бъдат избрани координаторите на  двете общи събрания- да се проведе Обща кръгла маса, на която десни и леви- от двете широко излъчени групи да договорят бъдещите приоритети на страната, обществените правила и договори, промените в конституцията, законите и икономиката на държавата, както и формите за реализация и бъдещ контрол и формите на мониторинг на постигнатото националното съгласие!

ДА СПРЕМ ОЛИГАРХИЯТА, КОЯТО НИ РАЗДЕЛЯ, СПЪВА, БИЕ ПО ПРОТЕСТИТЕ И ОСРЕБРЯВА НАШИТЕ РАЗЛИЧИЯ!

Николай Гацев    Предложение към десните и левите протестиращи, 14.11.2013



Тагове:   ds,   gerb,   sds,   BSP,   bkp,   ndsv,   dbg,   kpss,   kostov,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. roberto1960 - първо
14.11.2013 20:37
Ти яде бой от бившите си съпартийци преди време.Интересно ми е дали ще търсиш мъст заради стореното или ще предпочетеш да се забрави?Не се учудвай, всичко се знае.И то с такива подлобности, за които нямаш и капчица предства.
цитирай
2. roberto1960 - нови партии
14.11.2013 21:41
С различен облик.Не на старите, самозабравили се от кражби и далавери, лица!Не на старите разведки!Те са се клели във вярност към БКП, КПСС,СССР.С тях ли ще градиш нов проект?
цитирай
3. nikolaigatzev - Roberto!!
15.11.2013 11:02
Аз не се срамувам от бившите ми съпартийци- от СДС- няма да кажа лоша дума за тях- а от ръководството на СДС- от Костов, Мартин Димитров, Надежда Михайлова и т.н. За Филип Димитров няма как да ме чуете да казвам лошо.. например..! Така, че зависи кой в какво вярва и какво прави.. няма Етикет "демократ" - има защита на това понятие- с делата на Човека! Ето - казвам си- мой пример беше ранното СДС на Филип Димитров
цитирай
4. roberto1960 - спасението е
15.11.2013 16:39
Късай и хвърляй.Колкото се може по-далеч от този змиярник, наречен България!Който се е усетил, избягал е и се е отървал от алчни самозабравили се себеподобни, наричащи се българи.Кажеш някоя истина и веднага ти спретват някакво наказателно преследване.Под една или друга форма.Това е мафиотско образувание, в което важат законите на Омертата, а не нормална, европейска държава!Баща ми се познаваше с бай Илия Минев.Разговаряли са.Някой ден ще ти кача снимка на знамето на Никола Петков-единственото оцеляло знаме.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759024
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031