Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2013 18:00 - БСП И ДПС НА СТРАННА СЪВМЕСТНА ПАНАХИДА- R.I.P.– ПОД СЪПРОВОДА НА ОБИЧАЙНИТЕ ПЛАТЕНИ ОПЛАКВАЧИ..?!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2463 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 17.11.2013 21:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

БСП И ДПС НА СТРАННА СЪВМЕСТНА ПАНАХИДА- R.I.P.– ПОД СЪПРОВОДА НА ОБИЧАЙНИТЕ ПЛАТЕНИ ОПЛАКВАЧИ..?!

   Някой разбра ли защо и за какво се проведе„ Митингът  СРЕЩУ ОМРАЗАТА и за подкрепа на Правителството Орешарски”, вчера?!..защо беше съвместен на БСП и ДПС- за първи път официално..?!.. защо това започна на необичайното място за тези две партии- на Светая Светих„синьото капище”-„Орлов мост”..?!..защо Станишев и Местан приличаха от парапетите около трибуната на актьорите от сцената с кулминацията - Кейт Уийнслет и Леонардо ди Каприо от потъването на „Титаник”?!..защо имитативните залпове на управниците от София се опитваха да „отговарят” на слабата канонада с червени ракети на ГЕРБ-ерското сборище в Пловдив..?!..защо Реаниматорите се сковаха в амок след „целувките” на клана Костови, Пръмова, Касим Дал, пишман-генералите Атанасов и Гяуров ..и тяхното „Гаражно” Наде..?!..защо се подкрепя така мощно „експртният компромис” Орешарски- когато и на децата вече е ясно. че Той е до седмица пътник- заедно с цялата си ренегатска гарнитура от ГолЕмо-коалиционни министри: Златанова(Елена Костова), Йовчев(ГЕРБ), Бобева(СДС), Стоянович (Пръмова), Андреева (ГС на СДС)..?! .. защо речите на Станишев и Местан звучаха  повече като  някакъв финален отчет и завет, ..отколкото като послание и воля за бъдещо управление..?!.. и даже рехавите партийни знамена на проПравителствените не даваха  белег на коя точно политическа конюнктура е Митинга..?! ..да не говорим, че тълпата мургави и съмнителни набързосъбрани субсидирани оплаквачи- "ХОРЪТ НА ЗАВИСИМИТЕ" (около 17- 20,000- като фалшиво-припяващ хор, трудно „воден” от пуснатите между тях 1000- 1500 организатори-"ЗАДРУГАТА НА ЗАВИСЕЩИТЕ") в по-голямата си част не разбираше за какво става дума, защо е там, кого подкрепя и не реагираше подобаващо на интонацията в словата на ораторите..?! ..дори 200-300-тата провокатори, на Стъпалата пред СУ,  сред които бях и аз (болен и то с висока температура!) и ги освирквахме доста шумно- не можахме да ги възбудим към някаква политическа или етническа реакция- дали така щеше да ни се размине само 4- 5 години назад..?!

Какво значи всичкото това– според вас..?! без да изпадам в шаманство или някакви антикомунистически истерии.. На мен ми прилича, че сме присъствали на някаква масова, необявена като такова събитие, Панахида- за нещо, което си е отишло и чак сега разбираме за  загубата..!?..а ако ме попитате какво си е отишло- .. май наивността на жертвите на прехода, някаквото им необяснимо очакване за по-добро.. и техните ентусиазъм да продължават да бъдат жертви.. на „лошите момчета” на Прехода- БСП и ДПС.. Тези двете, последно споменати партии, досега можеха да ни възбудят– част от носталгичните възрастни българи- позитивно.., а нас, останалите.., от по-новите поколения, по-често негативно.. и ако посочеха хитро своята алтернатива- било подставените кременчугски сем. Костови, хазартния Цар, остатъчните Пръмовици или байганьовската Бойковщина..- ние се хващахме за тях като за някакви „десни” месии.. Тези Месии ни баламосваха цели 24 години- през което време БСП и ДПС завзеха цялата икономическа власт в страната и те и техните кукловоди станаха пълни монополисти на живота на хората, обитаващи българската територия- защото задграничните ни съграждани, вече около 3 млн. души- са съвсем друга бира.. и Статуквото се опитваше постоянно да прегради- да не заразят „мирната рая”, опитваща се да съществува в ареала на „блатото с алигатори”, създадено от двата мастодонта на Прехода. Проблемът на БСП и ДПС- и тяхната трагедия дойде окончателно, когато се появиха големите световни акули и играчи на вече свободния европейски пазар. За тях,за лелеяните западняци.., БСП и ДПС бяха много изгодни монополисти- и ги използваха като евтини посредници за препродажбата на всичко българско и за неоколонизацията на страната.  БСП и ДПС явно се умориха и преситиха от тази посредническа роля, а и дойде времето да се плаща сметката- и ето ние ги виждаме сякаш да абдикират от Трона. Правителството Орешарски беше явно последната „нечестива” завера за споделяне на отговорностите- с другите спаринг-партньори от Статуквото- с ГЕРБ, Реаниматорите на Костов и с Пръмова. Макар и прикрити техни участници все повече личат: Златанова, Йовчев, Бобева, Стоянович и Андреева (ренегати на дясното- недолюбвани и от „своите” и от левите..).

    И така БСП и ДПС ни поканиха на „Митинг против Омразата” с цел отново да ни посочат алтернативата на ГЕРБ и удобните Реаниматори- но се оказа, че някакви 200- 300 анти-ГЕРБаджии и анти-Реаниматори ги надвикахме. Ние се организирахме във фейсбук и „от ухо на ухо” на Протестите- там вече се познаваме в ядрото от 500- 600 бесни и десни, които „разбиваме” протестите, защото искаме край на управлението на БСП, ДПС, но и на ГЕРБ и на номенклатурата на старото, удобно на Статуквото, дясно- Реаниматорите..на Костов, Пръмова, "гаражното" Наде и Дал..

  БСП и ДПС сякаш ни казаха "сбогом"- опитаха се да се обърнат един към друг на изпроводяк, както и да дадат отчет за историческата си мисия до момента, дадоха ни някакъв нескопосан завет- ДА не се мразим!?- като кого и кого..?!, опитаха се да„посочат”ГЕРБ и събитието в Пловдив като опонент, но България нито ги чу.. нито ги разбра..- и по-добре..!

Така, че изводът ми от вчерашното мероприятие на БСП и ДПС е един- Статуквото се прегрупира, посочва се взаимно за да оцелее- дори като симулира края си..?!, но истинската алтернатива се крие в Протестите, в студентската окупация, в естествените недоволни хора и „илюминатите” на Промяната (използвани и захвърлени от Костовото "дясно"-при отлюспванията- като непотребни мебели), които няма как да се разберат „по мирно” със Старото и да влязат в неговите „псевдопротестни” мрежи.

БСП и ДПС създадоха чудовището на българска Олигархия- ще успее Водачът на Новото, който възпре като Храбър Юнак- уродите и монстерите на Прехода- последиците от триумфите и трагедията на БСП и ДПС.. Явно тях ще ги споменават с добро само платените им от вчера- 15,000 мургави оплаквачи и 1000- 1500 техни организатори- или НЕсвободните общества на "Зависимите и Зависещите". От мен и от Вас- какво- едно R.I.P. или...?!

Николай Гацев                      след Неомразна България,  17.11.2013



Тагове:   БКП,   ГЕРБ,   gerb,   BSP,   dps,


Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758916
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031