Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2013 22:51 - БСП ПИШЕ ПИСМО С ЖЕЛАНИЯ НА ДЯДО КОЛЕДА(МРАЗ) ЗА НОВАТА 2014 Г.
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1898 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 26.12.2013 13:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

/По мотиви на книгата на Сергей Стани-Шев "Защото сме ментърджии"-2005/

Всемогъщи Дядо Кольо (Мраз!),

    Вече 70 години сме управляваща гарнитура в най-бедната страна на ЕС.           

    Такива бяхме 45 години в комунистическа България, към и във Варшавският договор и СИВ, където бяхме последни, а вече 25 години кретаме на опашката към и в Европейския съюз и НАТО.., а отскоро, защо не, към ЕврАзия…!?!

    Не можем да разберем тази наша съдба и тежка орис- защо това вечно ни се случва- и то явно не е „защото сме социалисти..?!”, защото такива не сме били никога през последните 70 години, колкото и да ни се искаше и заблуждавахме другите..-..1944-1989 г.- си бяхме чисти комунисти, съветчици, а след 1989 г. до към 2013 г. се прекръстихме в уж „БСП”- но вече бяхме Партията на Червения капитал ( Мултигруп, Р.Овч,  ”Фронтиер”, „Батко и братко”), на Пазара (рекета на ВИС и СИК, пирамидите, монополите и ВЕИ), на Пара- пазара (на Самоковеца,  Фатик, Брендо, Бойко и Пашата), на Отричане и Разграждане наследството на БКП (Беровото разграбване, Костовата приватизация и „лустрация”, Царските обещания, Орешарската сбърканост),на Контрабандата и Червените куфарчета (Луканов, югоембаргото, КГБ и ГРУ..), на Илюзорната „алтернатива”(СДС, НДСВ, ДСБ, ГЕРБ, Рианиматорски блок, Бареков), на Подставеният национализъм (ДПС, Атака, ГОРД, НФСБ), на Олигархията (Павлов, Кюлев, Йосифов, Черепа, Златев, Бориславова, Пеевски), на псевдо-Путинизма- какъв Путин беееееееее..- дето ще дойде да ни вземе всичко награбено- циврим за СССР, а бягаме на Запада..- защото е обществена тайна, че на Изток ЕС не граничи с Русия- а с Ада и с българското БСП..- производител на хаос, бедност, сива икономика и инфлация, от която европейците трябва да хи хваща страх- за да напуснат Съюза..- така че ние сме и най-последователните европейци и НАТО-вци- като йезуитите- "кучетата на европеизма и санитарите на обществото"?!

Това сме все Ние. и все същите- БКП, БСП и всякаквите ни агрегатни състояния, патици, „наташки”, ментета и производни..! Не знаем защо всичките ни скъпи.. начинания и „умни” предприятия- постоянно фалират за по половин или един управленски мандат..и винаги се налага да се възкресява попивателната.. БСП- която да ликвидира опасните си мутанти и избуялите  си девиации.. Не се случи нито Сполуката, нито Промяната, която обещавахме, не Спряхме  разрухата, ни Спасител намерихме за „800-те дни” или пък за близо 4-те години Бойковски Путински- мутро- абсолютизъм!

   Дойде ни, обаче, Акъла и на нас- т.нар.„социалисти”- вече не посягаме към лъжата, манипулацията и ментето..!! Казваме си открито, че не сме „леви” и го показваме с този десен мандат, но хората не искат да ни разберат! Не искаме да сме винаги последни и обслужващи- където и да отидем или ни прикачат.. по висша милост и заради нашата инерция и фалшивост! Искаме само да си изкараме мандата на това наше истинско управление- дясното Правителство на Пламен Орешарски (някакви още 3 години..)..?!- това е нашето истинско лице- колкото и да не е приятно- за хората с леви възгледи..даже открито десни хора им сложихме в Кабинета за да им светне..!!

Дядо Кольо (Мраз),

Направи така, че да си изкараме Мандата и да си легнем„червени боклуци”, а да се събудим„сини демократи”, да заспим комунисти- а сутринта, да не ни е срам, че сме капиталисти и никой да не ни пита откъде са Парите ни.., за Куфарчетата, за ДС, за КГБ, за Лагерите, за Миналото, за Досиетата, за Пеевски..- било каквото било- за Нищо през последните 70 години?!  Да не отговаряме- да затворим страницата без да я четем и без платим сметката.  Много Те молим, Дядо Кольо (Мраз)!

  Помогни ни да оцелеем в целия- този Мандат, да останем НА ВЛАСТ още 3 год., а може и 25 год., ..или не..- още.. 45 год., а защо не - 70 години?!..-  КАТО СЕ ПРАВИМ НА СОЦИАЛИСТИ..?!- пък ние сме готови и през ЕвроАзиатския и през ЕвроАфриканския съюз да преминем- ако трябва и там ще сме последни! Нямаме други претенции..!- да го духат.. само тези дето ни вярват и се връзват- ЧЕ СМЕ СОЦИАЛНИ И СОЦИАЛИСТИ: вече само 5,8 млн. български граждани,  живеещи под наше „мъдро” господство- ние ще ги Довършим и тях.. ако трябва, Обещаваме..!            

Винаги-на-Власт,  пишман-БСП,

о-Стани-Шев..!

 

Николай Гацев             Червена България- преди Син изгрев, София  25.12.2013



Тагове:   БСП,   БКП,   gerb,   sds,   BSP,   dsb,   ndsv,   reanimatorski blok,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3761058
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031