Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2015 14:27 - АЗ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ..! IN MEMORIAM.. PERICA(E) AVRAMOV(I)..
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2730 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.08.2015 16:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 АЗ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ..(IN MEMORIAM НА PERICA AVRAMOV)
на вниманието на:  Американско посолство в София и Скопие
                                      Любчо Георгиевски, лидер във "ВМРО-НП"-Скопие
                                      Заинтересовани среди в Република България..и 
                                      Главна Прокуратура на Р.Б.

На 26.08.2015 г. до нас стигна новината за трагичния край при "катастрофа" в Сърбия- на г-н Перица Аврамов, български патриот и симпатизант на "ВМРО-НП" в Р. Македония и неговото семейство.
Под клетва ще потвърдя- пред Главна Прокуратура на Р.Б., пред Ръководството на "ВМРО-НП" и пред Американските посолства в София и Скопие, че г-н Перица Аврамов - през месец Март 2015 г.- мога да посоча допълнително- точно и места и часове- да приложа и разпечатка на мобилния си телефон за срещите ни- при евентуална справка и разследване-  . ме предупреди за очаквани "катастрофи" с неудобни на УДБА и КГБ ( които контролират Р. Сърбия) хора, които ще бъдат пемахнати в близките месеци.. Той ми направи професионален анализ (по документи, които йу дадох ) на обстоятелства, около моята катастрофа - на 07.12.2010 в Р. Македония (в равна и неопасна местност на с.Ранковце..)- със "сляп (без фарове)" преден автомобил, който предизвиква катастрофа и бяга от мястото..- както е станала  вероятно и "катастрофата" с бившия Македонски министър на вътрешните работи- Мялков- и убийството му..!- през 1991 г. Г-н Аврамов ме предупреди за възможна опасност и предсточща кампания срещу Любчо Георгиевски и негови близки дейци на "ВМРО-НП" в Скопие, за което искам да сезирам Обществото в България, Македония и Албания, нашите съюзници от ЕС и НАТО- най-отговорно за казаното ми от покойния Перица Аврамов. Учуден съм, че атаките към Любчо Георгиевски и "ВМРО-НП" и лъжите.. започнаха още преди 2 месеца от агент на ДС- Велизар Енчев- и неговата група, която трудно прикрива своята връзка с агентите на ДС "Гоце" и агент "Санкин" на ГРУ- още от 1971.. След провала на Олигархичният Проект - "българска Сириза"- Велизар Енчев е решил да ОБЯЗДИ темата за Македония.. и да насади там и в България- обстановка на съветско противопоставяне, разруха и разделение.. Той действяа в странен синхрон с дейци на УДБА и КГБ, които организираха провокацията с "албанското нападение" над гр. Куманово- през пролетта на 2015.. Това са недопустими и координирани действия на отчаяна група съветски агенти, които явно бленуват за "Велика Югославия".. или поне за "Война на Балканите". Но някак странно гинат хора, които им се противопоставят решително..- и то в странни еднотипни "катастрофи"..?!
Настявам да се проведе сериозно разследване на инцидента с г-н Перица Аврамов (със сателитни снимки!!!!) от американските спътници- за изясняване на обстоятелствата около неговият трагичен край..! Заявявам, че ще дам показания пред всички органи и институтции, които вземат предвид това мое предупреждение и се самосезират..и настоявам да се вземат охранителни мерки за защита на Любчо Георгиевски, на семейството му, близките му и на членовете на Ръководството на "ВМРО-НП".. в Скопие..- от България, Е.С. и НАТО..
Настоявам да се спре кампанията в България срещу "ВМРО-НП" в Македония, да се раследва "инцидента в Куманово- 2015 " в светлината на това мое предупреждения- идващо от източници на покойния вече- Перица Аврамов- Бог да даде мир на праха му и покой на близките му..!, защото ня#Kой се опитва да създаде конфронтация и война между българи и албанци, които нямат причина за противопоставяне на Балканите..  БОГ ДА ГО ПРОСТИ- ПЕРИЦА АВРАМОВ.. ОТИДЕ ПРИ ГОЦЕ, ЯНЕ, ТОДОР, ВАНЧО И БОРИС ТРАЙКОВСКИ..- ЗА ИДЕАЛИТЕ,, ЗА КОИТО СЕ БОРЕЩЕ И ЗАРАДИ КОИТО,-ЖИВЕЕШЕ..!
Николай Гацев                        СОФИЯ, 27.08.2015


Тагове:   2015,   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3778190
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930