Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2015 13:46 - Програмна декларация на Инициативен Комитет „ДА МАХНЕМ ПЛЕВЕЛИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА- на 25. 10. 2015- с „ДА“- НА ВЪПРОСА, и с „НЕ“ И БОЙКОТ НА СТАТУКВОТО
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2009 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Програмна декларация на Инициативен Комитет „ДА МАХНЕМ ПЛЕВЕЛИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА- на 25. 10. 2015- с „ДА“- НА ВЪПРОСА, и с „НЕ“ И БОЙКОТ  НА СТАТУКВОТО .. “ за Разясняване на позицията ни в Референдума, провеждан,  заедно с Изборите от 25. 10. 2015 г.

 НИЕ, ДОЛУПОДПИСАНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФЕВРУАРСКИТЕ ИЛИ В ЮНСКИТЕ ПРОТЕСТИ- ИЛИ В ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ.., КАКТО И НЕДОВОЛНИ ОТ ПРОМЕНИТЕ ПРЕЗ 2013- 2015 Г. В БЪЛГАРИЯ, ОТ СВОЕ ИМЕ И ОТ ИМЕТО НА ГРАЖДАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ, НА ОТДЕЛНИТЕ НИ ЛИЧНОСТИ И НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ГРУПИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАМЕ, ВОДЕНИ ТУК ОТ СВОИТЕ РАЗЛИЧНИ СЪДБИ И ОПИТ, СХОДСТВА, ВЯРВАНИЯ И РАЗЛИЧИЯ, ЗАЯВЯВАМЕ НА: ......................................................................................2015 Г.:

 

1) В последните 26  години близо  3 милиона български граждани трайно са се изселили (повечето изгонени), като икономически или политически емигранти  в чужбина. Те работят там и правят брутен вътрешен продукт за държавите, в които живеят, плащат данъци, където живеят, оставят принадена стойност за  обществата, в които работят това възлиза на поне 10 милиарда евро годишен продукт- и загуба на „жива сила“ от Страната.-

2) Предприятията, които произвеждат у нас брутния вътрешен продукт са в голяма си степен с неизвестни собственици или са чужди предприятия или на чужди търговски вериги, които  имат правото да си изнесат неограничено печалбата си от оборота извън страната. Това е път за изтичане на нови 10- 12 млрд. евро, годишно, които реално се губят от българските граждани, поради закърнялост на икономическите закони, валутния борд и чуждата банкова система. А в действително кои са собственици на тези приватизирани или новосъздадени предприятия? Това са български граждани, които се представят пред нас- чрез поставени лица, офшорки, франчайзи или други посредници..-като  те прикриват и симулират липсата на реални чужди инвестиции в България, които не се случват поради влошеният икономически климат в страната, липсата на държавност, на съдебна система и сбъркани реформи- за които са отговорни пак самите – ТЕ- досегашните управляващи..

3) Статуквото на Посткомунизма и „Кадифената Съветизация“ е поело уж за „по-плавен“ преход- „отговорност“  за страната през последните 26 години-  и срещу което НИЕ, днес,  се противопоставяме остро и решително. То е сковало страната с неработеща Конституция, кухи и противоречиви лобистки „закони“ и неконституционни административни практики,  които само целят да го възпроизвеждат в нови форми и с нови участници. Това вече води до дискредитация на демокрацията и направи Българския народ най-нещастния на земята- уж поради своят „собствен избор и съдба..“.

4) В Страната няма Национално съгласие, Национална доктрина и е нарушен „Общественият договор“, който регламентира едно демократично и пазарно общество. Има Система на  „посочена демокрация“, фалшиви политически субекти, които постоянно се изобличават едни други, а в последствие влизат в безпринципни коалиции помежду си и забравят за всичко, което са обещали и в което са се клели.

5) В Страната  се управлява чрез Монополи на власт и „назначената икономика“, които неглижират правилата на свободната конкуренция и се съсипват всички инициативи на Гражданското общество. Ограбват се българските граждани и зараждащият се по естествен начин бизнес, като се отприщват контрабандата,  трафика, лихварството, кражбата на ДДС, злопотреби с Евро-фондовете и корупцията на всички обществени нива. а ВЕИ и напредналите нови технологии са превърнати в плашило, заради кражбите на Олигархията.

6) В Страната е създадена изкуствена обстановка на бедност, на етнически „противоречия“, отглежда се питомен нацизъм, ксенофобия и антисемитизъм, като с подобни „квази“- общностни противопоставяния, Статуквото се защитава,  задържа на власт,  работи, манипулира, контролира и управлява

7) Статуквото си е създало работеща и обслужваща Него и парцелирана от лобитата му- зависима Съдебна система, която се противопоставя на всички истински чужди инвестиции, на интересите на българските граждани и на всички идеи за реформи и Промяна. Знаковите имена на агенти „Гоцевци“, „Санкинци“, „Буди“ и „Сави“ изместват политиците, политическото, съдебното, административното и икономическото- като дискредитират дори геополитическата ориентация на Страната и нейните реални обществени избори.

8) Статуквото е създало противоречива Пенсионна и Здравна система, в която То и само То да е арбитър на решаване на обществените отношения, като изнудва възрастните, социално-слабите граждани, малцинствата и българските поколения

9) Статуквото е създало Режим на нихилизъм, подмяна на националните, моралните и културните ценности, на ниско образование и слабо Гражданско общество, за да укрепи и гарантира своята пълна доминация. Герои стават бандитите, трафикантите, контрабандистите и престъпниците, а хора с ниско образование и морал се издигат  като национална реклама и стават фактори в обществената йерархия.

10) Статуквото лишава новите български поколения от перспектива за реализация, отхвърля правата на българските граждани, живеещи извън територията на държавата. Стреми се да унищожи българската естествена среда и Природа, разграбва природните блага и ресурси на Страната, както и нейните  естествените богатствата-  обслужвайки офшорност, зависимости и корист.

11) Статуквото е създало в Страната един свой върховен „Орган“ и инструмент на незаконна власт- „Българската Олигархия“-  груба, безпросветна, мутрогенна и задкулисна групировка, която на практика е окупирала страната,  провежда“ контролирани  избори, назначава правителства и президенти, владее медиите и постоянно приема закони, назначава магистрати и раздава правосъдие- с които се ощетяват  правата на останалите хората и ограбва продукта, произвеждан от всички български  граждани

12) Статуквото е унищожило Българската армия и подменило Българските органи за сигурност, които биха могли да му попречат, като ги е превърнало в частни корпоративни машини и инструмент за обслужване на Олигархията. То пречи активно на обединението на българските граждани от територията на страната с тези в съседни или отдалечени места, които биха могли да внесат нови политики, анти-монополни идеи и иновационни практики, опасни за Статуквото, но важни за просперитета за българския народ.

13) Статуквото в България върши национално предателство към българската диаспора в последното „Коминтернско образувание“ в Европа- Македония. От София се отправят постоянна подкрепа към Режима там, въпреки че последният явно застрашават оцеляването и  същността на нашите сънародници- които са вече около 2,5  млн. души. Официална България безусловно подкрепя Властта в Скопие, където са се настанили подобни- Олигархични Съветски окупатори.., без да се изисква от тях  спазването на международни договори, на гражданските права и на стандартите!  Ние подкрепяме нашите братя в Македония, като ги каним да се присъединят към нашия „Поход срещу Статуквото“, който започваме  от днес.

ВОДЕНИ ОТ ТЕЗИ И ДРУГИ НЕГАТИВНИ КОНСТАТАЦИИ И ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ СТАТУКВОТО И ОЛИГАРХИЯТА, НАПРАВЕНИ В ХОДА НА НАШИТЕ, ВЕЧЕ 2,5 ГОДИШНИ УЧАСТИЯ В ПРОТЕСТИ, ЗАСТАВАМЕ ЗАД  ИДЕЯТА ЗА УЧРЕДЯВАНЕТО НА  „ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА РЕПУБЛИКА“- И СЛЕД КОНСТИТУЦИИТЕ ОТ 1946, 1971, 1991.. – ЗАД НОВА ТАКАВА-СЛЕДВАЩА СЛЕДНИТЕ 15 ПРИНЦИПА И ПОЛИТИКИ– „КОИТО НЕ НИ ПРОТИВОПОСТАВЯТ-  НАС, ВЯРВАЩИТЕ В БОГА- НА НАС, ВЯРВАЩИ В МАТЕРИЯТА И ЕСТЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ, ХОРА“ - ВСЕКИ- САМ ЗА СЕБЕ СИ- И КАТО ДОЛУПОДПИСАНИ, ЗАЯВЯВАМЕ:

1) Богобоязливият или вярващият в естествените закони Народ е проспериращ народ. Уважавай родителите си за да живееш дълго. Вярата в Бога или в Материята е еднаква и равна, но е важно да си вярващ

2) И казано е- от днес си смъртен, но ще имаш поколение..- и то е твоето Безсмъртие Децата са най важното нещо за една нация. Към тяхното бъдеще, заможност, успех  и просперитет сме насочени всички

3) И ще владееш таз земя и всичко живо , растения и животни ще ти служат- България  ни е дадена за да служи на българските  граждани независимо от цвят, вяра, майчин език и пол. От това следва, че СОБСТВЕНОСТТА е ключ за просперитета за една нация . В България собствеността трябва да се упражнява само в полза на български граждани- и земята ни- която Е НАШИЯТ ОБЩ БЪЛГАРСКИ ЙЕРУСАЛИМ!

4) Шест дена работи, а на седмия почивай..! Печели се от производство и от интелект. Българските граждани собственици на какъвто и да е бизнес в сферата на производството, експертизата или услугите- ще са защитени от нелоялна конкуренция, а собствениците на интелектуален продукт или знания- с гаранции за условия за неговата реализация.

5) Не можеш да станеш богат, като правиш хората около теб бедни, без да плащаш данъци, но не може да се върши и ежедневно смъртен грях, като оставиш някой да преживява със суми под жизнения му минимум или да го лишиш от необходимото му да преживява на Божия свят- дори за 1 ден.

6) Готви се за война за да имаш мир. Когато сме граница на Европа ние трябва да имаме съответстваща армия за защита на границата и Европа е длъжна да субсидира такава армия. Или да си я направим сами, за сметка на годишните ни вноски в ЕС- в щат от поне 70,000 човека, а при мобилизация- до 1, 000, 000 човека. Възстановяването на ВПК трябва да е приоритет на всяко следващо българско правителство и наше, българско участие в общата политика на ЕС и НАТО.

7) Полицията ни трябва да стане работеща с отговарящ по численост състав за Европа– 35, 000 души щат. Освободените от органите за сигурност щатове трябва да се трансформират като органи за Социална сигурност на страната и на кадровото развитие на българските граждани в чужбина, а Европа следва да ни субсидира – като органи и на гранична Европейска сигурност, за които сега удобно се забравя.

8) Внедряване и приоритет на високотехнологични производства. Това, което можем да си правим НИЕ и да печелим от него да го правим ние А НЕ ДА ГО ВНАСЯМЕ. Да създадем истински научни, експериментални и технологични Клъстери и мега-Клъстери, създаване на големи кооперативни корпорации, осигурявайки подкрепата от държавата за „внедрителство“ на българската наука и иновациите в сферата на икономиката и производството.

9) Чиста околна среда. Постепенно спиране на производствата-замърсители на околната среда. Развитие на еко и културен туризъм, безхимично  градинарство и високотехнологично земеделие, приоритет на скотовъдството и подкрепа на билкарство и добива на етерични масла.

10) Монополите и стратегически предприятия да са под засилен обществен контрол- концесии, приватизации, планиране и др., икономически дейности да са с ясна данъчна история и собственост. Нов закон за мениджмънта на държавните и административни структури- с оглед на новото оразмеряване и остойностяване на работното време на служещите- съгласно европейските средни норми

11) Ясна собственост на всичко на нашата територия поименно. Деклариране и яснота на доходите на всички лица и произход на парите им- от 1980 г насам

12) Свобода на словото и на медиите, социална и пенсионна сигурност

13) Подкрепа на БАН и Селскостопанска академия, като стратегически центрове за вземане на решения към българското правителство, създаване на система за добро средно и висше образование, възпитание в гражданско образование и задължително въвеждане на вероучение в училищата и университетите

14) Създаване на система от оптимално и широкодостъпно здравеопазване

15) Грижа за българите по света-т. е. „федералните“ българи, както и създаване на организация и Платформа за преселване, оземляване, адаптация и защита на правата на новите български териториални възвращенци.

      Как нашето обединение ще помогне на хората по места и като  цяло- в държавата да осъществи тези принципи и задачи:

      Ние сме малка държава и не можем да произвеждаме всичко, за това трябва да постигнем следния баланс в сътрудничество с нациите, притежаващи високите технологии:

      Повече приход от парични средство към наши български производители, които не изнасят печалбата си от България. Повече износ на стоки от наши български собственици, които не изнасят печалбата си от България и стремеж за по- малко внос.

      В контекста на всичко това НИЕ смятаме, че сегашното Статуквото обслужва чужди и небългарски интереси. Това налага абсолютна и пълна смяна на досегашния политически елит с лица защитаващи нашите национални интереси и на тези- на нашите сънародници по света, които по исторически, икономически или политически причини са напуснали територията на страната.

НИЕ НЕ ВЯРВАМЕ В ОБЕЩАВАНИТЕ ПОРЕДНИ „РЕФОРМИ“ ОТ ДНЕШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ И ПРИЗОВАВАМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО НА ОБЕДИНЕН ПРОТЕСТ И НАЦИОНАЛЕН „ПОХОД СРЕЩУ СТАТУКВОТО“- ЗА СВАЛЯНЕТО МУ ОТ ВЛАСТ- БЕЗ УСЛОВИЯ, КОМПРОМИС И СДЕЛКИ! НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ИМА ЗАКОНОВИ ИЛИ КОНСТИТУЦИОННИ ПРЕЧКИ ПРЕД РЕФОРМИТЕ- АКО  ЕДИН  НАРОД Е ОБЕДИНЕН И ИСКА ПРОМЕНИ..- ТОГАВА С НЕГО Е И БОГ- ..И НАРОДЪТ.. МОЖЕ САМ ДА ПРОМЕНИ И ДА ПРОМЕНИ СЪДБАТА СИ, ВЪПРЕКИ НЕБЛАГОПРИЯТНИ „ПРОГНОЗИ“ И АПОКАЛИПТИЧНИ ОЦЕНКИ.

     НЕ Е ВРЕМЕ ДА СТОИМ И ДА ЧАКАМЕ- ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛЕН „ПОХОД СРЕЩУ СТАТУКВОТО“ – КЪДЕТО ТРЯБВА ДА СМЕ МНОГО.., ДА СМЕ ЗАЕДНО..,  ДА СМЕ ЕДИННИ..- НЕЗАВИСИМО ОТ СЪДБАТА НИ.., ОПИТА НИ.., СХОДСТВАТА И РАЗЛИЧИЯТА НИ..!

НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ НИЕ- БЪЛГАРИТЕ,  СМЕ ПАЗИТЕЛИ И СТРАЖИ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ,  НАШАТА ТЕРИТОРИЯ Е ИСТОРИЧЕСКОТО „УБЕЖИЩЕ НА СВЕТА“, БЕЛЯЗАНО И С ГЕРБА НА ЛЪВА..!,  ЗЕМЯ НА ТОЛЕРАНТНОСТ,  ВЕРОТЪРПИМОСТ, БЛАГОДАТ, „ БОГУ- МИЛИЕ“ И БЛАГОСЛОВИЯ, МЯСТОТО, КЪДЕТО НИКОЙ И НИКОГА НЕ Е УМИРАЛ ОТ НЕДОСТИГ ИЛИ  ГЛАД.. НЯМАМЕ НИКАКВО ОСНОВАНИЕ ДА СМЕ НАЙ-НЕЩАСТНИТЕ НА СВЕТА!  ТАКИВА СМЕ ЗАЩОТО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ СМЕ ЗАГУБИЛИ ЧАСТ ОТ СВОЯТА МИСИЯ, НАЦИОНАЛНИЯ НИ ПЪТ И МАЛКО ОТ ВЯРАТА СИ (ЗАЩОТО ДЪЛГО СА НИ ПОВТАРЯЛИ, ЧЕ СМЕ НЕВЕРНИЦИ.?!), НО КАКТО Е СТАНАЛО С МЪДРИЯ ЦАР СОЛОМОН..- И НИЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИМ ВЯРАТА.., ДА СПРЕМ УПАДЪКА И ДА СЕ ПРОМЕНИМ- СТИГА ИСТИНСКИ ДА ГО ИСКАМЕ! ТРЯБВА САМО ДА СЕ ОБЕДИНИМ, ДА ПРОГОНИМ СТАТУКВОТО И НЕГОВИТЕ МЕТАСТАЗИ - А АКО Е КЪСНО- ЗАРАДИ НАС,  .. ТО ПОНЕ- ЗАРАДИ ПО- ДОБРАТА СЪДБА НА ДЕЦАТА НИ И НА СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ!

Какво трябва да направим сега- докато Статуквото, нагласените му местни избори  или „куците“ му Референдуми вървят..- ние ви предлагаме да започнем повсеместното учредяване на Общи събрания на населението- съгласно промените в ЗАКОН ЗА ПРЯКО УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ от юли 2015 г. http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135636485-  ГЛАВА ЧЕТВЪРТА- „ОБЩО СЪБРАНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО“- съгл. чл. 54- ал. 1, т. 3- т. 7.. и всички следващи членове до чл. 64, вкл. от ЗПУГДВМС.

    Докато- еднаквите и неразличими партии-‚ментета“ на Статуквото и Олигархията, от последните 26 години, се договорят и пак си„назначават“ местна власт, вперени в бъдещата  злоупотреба с европейските фондове и публичните средства..- след 25. 10. 2015 г.- ние ще им изградим сигурна и стабилна мрежа от МЕСТНА ГРАЖДАНСКА ОПОЗИЦИЯ(МГО)- с реални искания и без борба за участие в Общинската или Партийна корупция..- НЕ МОЖЕМ ДА СМЕ КАТО ТЯХ- ЗА ДА ГИ ПОБЕДИМ..- ТРЯБВА ДА СМЕ РАЗЛИЧНИ ОТ ТЯХ- И ЗАТОВА ЗАПОЧВАМЕ РАЗЛИЧНО..! Ние казваме-„ДА“ на Въпроса на Референдума, но и „НЕ“- на Статуквото и на Лъжата от Прехода..-БОЙКОТ ЗА ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ СТРУКТУРИ, ИЗБОРИ И НА ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ НАЦИОНАЛНИ ПОЛИТИЦИ.. НА ПРЕХОДА..!! Нашият Инициативен Комитет ще прави регистрация, обучение и пропаганда на Идеята за Общи събрания на населението- .. преди и след- ИЗБОРИТЕ от  25. 10. 2015 г. (съгласно Глава „Четвърта“ и чл. 54- 64 на ЗПУГДВМС) и ще стимулира противопоставянето на Статуквото по места- с волята на тези нови Общи Събрания на населението.. и нова форма за Контрол върху местната Власт.., която ТЕ не очакват от нас..!

 

УЧАСТНИЦИ В “ДОБРОДЕТЕЛНАТА ДРУЖИНА“, осн. 1853                             СОФИЯ, 10. 09. 2015

 

Вече действащи като: Инициативен Комитет „ДА МАХНЕМ ПЛЕВЕЛИТЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА- на 25. 10. 2015 г.“ и за създаването на следваща нова „ТРЕТА БЪЛГАРСКА РЕПУБЛИКА- НА МЕГДАНА.!- след Изборите от 25. 10. 2015“ 0897/200733, 0888/079595 gatzev@yahoo.com.au ,  www.pppp.bg ,  www.facebook.com/gatzev , www.facebook.com/ФБ , federalbg@groups.facebook.com, „ДД“  www.1853.info,  mail: info@1853.info


Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. appen13 - Ха-ха-ха-ха...ха-ха-ха-ха-ха-ха...ха-ха-ха-ха-ха...
08.09.2015 14:30
Психопаталогична каша от истини, много полуистини и грамада от агресивни самозаблуди и евтини еврослугински фантасмагории, забъркана от хора, които ОТКАЗВАТ да проумеят ОЧЕВАДНОТО.
И не желаят да признаят, че обитават Територията на една БИВША държава, днешно бедно и мизерстващо ЕВРО-ГЕРМАНСКО КОЛОНИАЛНО ГАУ, в което Берлин и Брюксел ФИНАНСИРА чрез европодяния и в което БЕЗКОМПРОМИСНО ПОДКРЕПЯ СТАТУКВОТО, което ПРЕКРАСНО ОБСЛУЖВА евро-германските колониални интереси.
ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ, и разберете, че сте едни ЖАЛКИ ЕВРО-УНТЕРМЕНШИ, подлагани на ЦЕЛЕНАСОЧЕН евро-ГЕРМАНСКИ КОЛОНИАЛЕН ГЕНОЦИД в най-добрите практики на хитлеристкия Трети райх.
Геноцид обслужван от една НАЕМНА КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ !!!!
За да "махнете", т.н. "плевели", първо трябва да си върнете СУВЕРЕНИТЕТА и ДЪРЖАВНОСТТА, които са МРЪСНИ ЗАБРАНЕНИ ПОНЯТИЯ в АНТИ-ЕВОПЕЙСКИЯ германски ЕСсср и което Берлин и Брюксел, НИКОГА И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЯМА ДА ПОЗВОЛИ !
Такива "екстри" не се полагат на евро-окупационните колониални територии като гау"България" !!!!!
А на комичния ви "референдум", ще ви покажа един среден пръст !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3777922
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930