Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2015 09:29 - РАВНОСМЕТКАТА ОТ 3- 4 РАЗПОКЪСАНИ ПРОТЕСТА-НА 15.12.2015 !
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2085 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 РАВНОСМЕТКАТА ОТ 3- 4 РАЗПОКЪСАНИ ПРОТЕСТА-НА 15.12.2015 !

Днес протестите в София - бяха поне 3- 4 - с по 100- 200 участници, освен митинга на "Атака"( на който имаше под 1000 души).. Обявените искания и теми на протестите обслужваха Управлението на страната, защото явно Властта започна да "разкъсва" протестите, изплашена от излизането на по-големи групи, както и от радикализация на недоволството. Днес се викаше "против Давутоглу"- 2 пъти..( от "Атака" и от "други националисти"), "против Провалянето на съдебната реформа" и срещу "Горските злоупотреби"- от поредните зелени активисти..
Разкъсването на протестите явно се превръща в основна цел на ГЕРБ през престоящите зимни месеци- предвид очакванията за истински социален бунт през януари или февруари 2016 ( вече подгряван от "заблуждаващите КГБ-исти"- Минчевци и Дайновци, като "мероприятие на руснаците и "хибридна война"..?!)..- а на всички вече е ясно, че поне двете най- силни руски групировки в България са всъщност създателите и крепителите на "троянските коне" на съветските ни губернатори.. в ЕС и на Балканите- партия ГЕРБ и "членките" на Реформаторския блок (вече известни и като Коалицията "Малофеев feat Решетников"..), където "бъка" от бивши кадри на КГБ и ГРУ.., подкрепени са открито от Путинското "АБВ" и паричните рублофили "Патриоти..", от Президента Плевнелиев и неговата розова грантова гвардия- "Протестна мрежа"..- това е грозното лице на днешното управленско мнозинство в страната..- протрито и съветско.. фалшиво и отблъскващо..
Тези хора вече ни отнемат и правото на Протест- със своята подмяна, с дребнотемието и разпокъсването на недоволството, с неформулирането на никакви съществени тези или на каквито и да било ясни послания.. Протестите от 15.12.2015 г. бягат от реалните проблеми на Обществото- защото никой не може да реши проблемите ни с Турция или с Давутоглу..?!, нито някой управляващ иска реална Съдебна реформа ("раданките" са Ноев ковчег за Костовизма)- проблемите не са само в прокуратурата, а най-вече в Съда- във ВКС и ВАС- и защо никой не повдига въпроса за скандалните съдебни решения на стотици различни магистрати в полза на монополисти, банки, лихвари или други силови кръгове и измамници- да не говорим за безобразното "пасуване" на Съдилищата по отношение на изборните нарушения на гласуването на Местни избори" 2015- направени в полза на ГЕРБ, Георги Кадиев и на Реформаторския блок..( "Гоце"- "Санкин"- "Буда"). Всъщност "подмяната" в обществото вече застрашава устоите на цялата ни демокрация и държавност, но против това никой не иска да протестира, защото обществото е лишено от вяра, от чувство за справедливост и от критерий за оценка на своето реално положение.. Това спира и нашия естествен социален имунитет за преодоляване на заобикалящите ни промени и е причина да се чувстваме най- нещастните и най-зле управляваните в света- дори когато не е така (т.е. дори да са верни част от пропагандираните "Видими резултати" на ГЕРБ, ние не можем да ги възприемем или оценим правилно и справедливо, поради цялостното ни невъзприемане на ГЕРБ).Равносметката ни от 15.12.2015 г. и цялата разпокъсаност на недоволството е, че трябва спешно да се формулира единен, сериозен и то социален- масов Протест- "анти-ГЕРБ" и "анти-правителство", защото именно там се корени цялата абсурдност и деформация на държавната ситуация- в нечестивото съдаденото парламентарно мнозинство- от, уж, изключващи се взаимно политически субекти, които загърбиха своите програми, обещания и платформи- и в името на Властта, унищожението, корупцията и разграбването- съставиха "широко-скроено" Правителство (?!) на привидния либерализъм- а всъщност на диктатурата на Олигархията- в нейният най- уродлив и чист вид..
Оставка на нечестивото Правителство и разпускане на Парламента на "Подмяната"- това трябва да са основните искания на всеки един истински протест в страната- поне през следващите няколко месеца..- и ако сме достатъчно много и решителни- може и да го постигнем.. и да успеем..! Трябва да се създаде и нов "Протестен център"- под формата на "граждански съюз" на нелиберални и не-соросоидни движения и организации, който да координира, подпомага и насочва социалните протести, а не абстрактните искания на "разделящите" платените агитки...
Николай Гацев                                    София, 15.12.2015 г.

   


Тагове:   бсп,   АБВ,   СДС,   ГЕРБ,   ДСБ,   пръмова,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. 1997 - Ако и президентът е съветски, ега ти фантазията
16.12.2015 11:12
Направо копнея да науча за кой претендент за президент е гласувал на балотажа 2011 авторът- за Плевнелиев или за Калфин?
цитирай
2. nikolaigatzev - Ха ха ха
16.12.2015 21:51
Звучи невероятно нали- Президент Роско е "съветски"- да, ама НЕ- Той е бивш комунист и член на ВУЗ-овски комитет на БКП, син на партиен секретар от "здраво" мюсюлманско потекло.., никога няма да покаже кръщелното си свидетелство отпреди 1989 г.- както никой Български президент досега- няма такова по рождение или преди 18-тата си година, сагент е на ДС- по "мюсюлманск линия" и е разследван от немският контра-шпионаж през 1993- 1997 г...- любопитно за какъв агент е бил предмет на немското разследване..?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3777403
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930