Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2017 19:16 - "БСП"- ЛЯВА ПАРТИЯ..?! МОЖЕ, НО НЕ И ДОСЕГА..!!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 818 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.07.2017 19:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 "БСП" ПРОДЪЛЖАВА ДА СПЕКУЛИРА НА БУЗЛУЖДА- С "ШУМКАРСТВОТО" И С "МИНАЛОТО СИ "КАТО "БКП".. И С "КОМУНИЗМА.." СИ..
"БСП" няма нищо общо с шумкарството и с голяма част от миналото на "БКП", защото "БСП"- по същество е крайно- дясна, консервативна, Олигархична и основна Статуквова "преходна партия" (1986 - 2017)- с лява "болшевишка фразеология" .., кланово- мафиотска същност и структура, опасно- дясна политика и поведение, когато дойде на Власт.. (винаги в компания.. защото се срамува от самата си "дясност", "консерватизъм" и Олигархичност.. Това е класическото "менте" на Прехода и дори самото "съ-измерване" с тях- с "БСП" или с "БКП" - на всички други Партии от споменатия период- ги обрича и "заразява" със същата двойнственост, порочност и атавизъм.. Защото по същество- "БСП" е и анаеробна партия- и тя ОСТАВЯ И ДОПУСКА ДА ИЗЛЯЗАТ В РЪКОВОДСТВОТО НА "КОНКУРЕНЦИЯТА Й" -САМО НЕЙНИ "ЗАЛОЖНИЦИ" ИЛИ КАДРИ, ПРАТЕНИ ТАМ - ОТ САМОТО "БСП"..ИЛИ ОТ КЛАНОВЕТЕ НА "БСП" (и нейни родови кланови "кадети") По същество- "БСП" винаги е на Власт..- през годините на Прехода- и или управлява самата в някаква блудкава широка коалиция (на самата "Партия"- със себе си..!), или е на Власт- чрез "уж" антагонистичната си "Опозиция"- като светкавично подменя там- основните фигури или играчите на конкуренцията или пък ползва тяхната "БКП" или "БСП" генитивност и зависимост..! По същество- Конституцията на България и държавното й устройство..- е талантлив "скрит" модел за обслужване на това перманентно "завръщане" на Власт на "БСП" или по-точно на "Партията- Владетел на Прехода..", независимо от нейното име или агрегатно състояние. "Невидимите резултати" на тази деформация са: винаги скрит и неизбираем "Държавен съвет" (действащ като "неофициален персонален Сенат" и "Контрол") -ръководещ Страната, скрита еднопартийна (!), но плурализирана кланова система на Властта и централистичен командно- административен социализъм(подход?!)- в "управлението" на всички Правителства и на всички Власти, идвали в страната - през последните 32- 38 години..- че дори и отпреди 1989 г. Смяната на имената и "обвивките" не води до никаква промяна.. на Модела, на който- никой и по никакъв начин- не смее да посегне.. "БСП" брани само "рамката" на Модела- а оттам, нататък - не я интересува формалното му "изпълване", защото е без значение за Нея- винаги ще е Тя, под някаква форма или агрегатно състояние и винаги - ще е на Власт..- и винаги няма да носи отговорност..! Това са "опорните точки" на "БСП" и нейната роля за Прехода- един класически паразитен и за съжаление- раков механизъм, Олигархична и Робовладетелска.. еманция, подчинена само на безотговорното си управление и на метастазирането си, на паразитността си и убиването на действеността на Организма на конкуренцията- заради безмислието на Властта. Тя е и "Партията" и "Моделът"..- непобедим Вампир, който може да се "всели" във всеки.. и всичко..- или да всели всеки, когото си поиска..!
"БСП" е "тумор", който ще убие, накрая.- и себе си.., защото тя не е производителна или идеологическа Партия.. тя е кланово- мафиотска Шайка, която играе Шаха..- с фигурите и на "двете страни".. и държи дъската..! Тя може да бъде победена- само като се разклати дъската и изпадат фигурите, или ако се променят правилата на играта от някоя..- международна "ФИФА" ..! Това се е случило, някога, в Рейкявик и Малта- 1985- 1986..г. и предстои да се случи и сега..! Не- защото са много "харни" САЩ или Русия, ЕС или Китай, нито защото го "иска" някое световно Задкулисие или Еврейския заговор..- а защото "дойде" Нов призрак на Света...- "Призракът на Интеликрацията" (коефицента на ефективност на икономиката)- променя се стопанството, а то ще промени и Живота ни- откри се новата безплатна Енергия, нов достъп до източниците й и нова Енергетика.., а това прави отживелица "петро- проводите", "петро- икономиката", еквивалентите на "петро- доларите" и "петро- рублата".., както и другите ни.. досегашни "петро-.." и "газо-.." боричкания и пътищно- "тръбно"- мислене от 70-те години на 20-ти век.. - та до ден днешен.. на 21- ви..! Това сменя бързо и играчите в Българската политика.. (като никога досега сме свързани динамично- със световните процеси). Газовите и петро- политиците- Костов и Първанов си отиват, а техните "Лаборатории" (финансирани от червената приватизация) няма да получават финансиране повече от отникъде. Почва яростна борба за доизяждане на техните останки и на "наследственото право"- някой да оглозга вмирисаното месо от останките им. Първанов и Костов няма да се върнат вече никога, въпреки че те се опитват- чрез ресурса на "захлебеното си" имущество- да ни го внушават, а около тях има вече само глутницата от не- чакащи "либерални" чакали (..Роско Плевнелив- братовчеда на Кирил Добрев, Радан, Лозан, Гроздан, Трайчо, Мартин и др., "граждани от Червени фамилии")- готови да се въртят и на шиш../ ..кол.., - само заради собственото си оцеляване. Драмата на "СДС" и на Костовото "рефоматорство" е също много голяма. Вече се свежда само- до "съдържателството на МУЗЕЯ.."- т.е.- "явочничеството" на сградата на "Раковска" № 134 и на "Синята идея", а колкото руините на "Кърниградска", сградата- убиец на "Алабин"/с "Леге".. и "Витошка" № 18, по- бързо изчезнат- ще се заметат следите на съучастието в грабежите на "КТБ", РМД- приватизацията и на "НДК"..- други "нерукотворни" Музеи на Лабораторния в модела "Костов- Първанов"..
Музеите на Прехода, за съжаление- трябва да си отидат, както и Паметниците на глупостта и на нахалството, а пък- Бойко Борисов е готов всичко да понесе.. - стига да е в "корубата" на Комунистическия управленски модел..- за още по- дълго.. За него е лесно- да сменя Музеите, Паметниците и петролопроводите, защото неговата "идея" е за "всеобщия грабеж" и той бърка родословието на "Пирата Морган"- с природата на "G.P.Morgan", която някога може и да е била едно и също (!), но коефициентите на "Интелкрацията" са я променили. "Позитано" № 20 също е "Музей на отживялото живуркане" и на криенето зад разни приемственостти и "лявост" или просто е измама за пари, или пак опит за измама за много пари..- и борба за наследство на всичките пари.., награбени през Прехода..! Поздрав за Бузлуджата на червените "коефиценти"!
Николай Гацев                        София, 29.07.2017


Тагове:   2017,   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3778557
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930