Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2017 12:11 - ЗАЩО Е НЕОБХОДИМ ПРОТЕСТ НА 11.09.2017..?!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1792 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.09.2017 12:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   ЗАЩО Е НЕОБХОДИМ ПРОТЕСТ НА 11.09.2017..?!

  Управлението на България вече разкри истинската си същност- това е сложна скрита коалиция на измислената партия  мутант „ГЕРБ”(създаден от от най- олигархичната част на „БСП” и на едни  Съветски служби) и на хибридния Патриотичен съюз (деликатна рожба на „ДПС”, „Атака”-  и на другите Съветски служби)- както показа напоследъм Доклада на Европейския съюз от Август 2017- у нас всички Съветски служби си се чувстват – „като у дома си”- нищо че се водим ЕС и НАТО-вска държава. Явно е, че Моделът „Путин” командва държавата- чрез „куклите си”:  Бойко, Пеевски, Цветанов, Златев, Домусчиев, Костов, Първанов  и др. герберска и не-герберска „знат”,  си е същото- като глутницата около Товарищ Владимир Волфович- комунистоидна, престъпна, нихилистична  и продажна СВОЛОЧ..!

„БСП” и„ДПС” гузно се кипрят като Опозиция- а не смеят да направят- дори едно „Правителство в сянка”..- че защо им е..- нали си имат „свое правителство”- чрез „ГЕРБ”..!?  С такава Бойкова „Власт”, защо да не си : например вечна.. Опозиция.. (т.е. „вечна власт”)- особено ако наивници (червени бабички и „пишман”- турци, отпреди 1923 г..!?..) са готови да ти дадат своя глас безплатно и от умиление към изминалите „златни 35 години” на Тодор Живков (т.е. „Замфир Яшаров”- както е истинското рожденно име на червения диктатор, „командвал” страната от 1956 до 1989 г.- от името на СССР).

     Днешната българска действителност - представлява  една открита Реставрация и Триумф на „Яшарството” - и като култ и дори, като „кадетна кръв” на бившето „Първо” управляващо семейство и неговите нечестиви разклонения. Това е особената форма- на един наследствен „кръвен комунизъм”, който се предава през поколение на поколение, нарича се нежно- „Статукво” и се обслужва от всички родни партии еднакво и ревниво. „Те всички са в играта.. и тя е в тях..”- така, че невинни просто няма. Статуквото се опитва да „евакуира” някои свидни свои представители от ситуацията- Раданки, Лозанки, Грозданки, Бойкикиевци, Барековци и Джамбазкита- за да обслужи Костов и първанов, които са, още от едно време, назначени за български генерал-губернатори на Москва- за цялата тази територия. Техните изкавания и приказки нямат никакво значение- защото делата им са винаги вредни и Съветски- до гроб. При тях двамата– няма мърдане от матрицата, заплахата им персонално е, че матрицата ще се срути върху тях, ако не „ръководят” цялата българска политика- дори от „невидимите си позиции”, на които стоят. Те са „Лабораторията”, те са „АОНСУ” и всичко старо и Съветско в страната.

    Протестът на 11.09.2017 идва някак внезапно и неорганизрано от двамата „Големи” чужди губернатори, които държат бъгарската енергетика в своя абсолютна власт, а оттам и страната, така, че Протестът  започва за едно- но е склонен да „завие в друго”- и в това се крие „Рискът” за Лабораторията за предотвраяване на рисковете на Командира. Трябва да отидем там и да се включим, неяснотата на организатора и действията- дава шанс за по- орханизираните Протестиращи и за по- радикалните действия. Бойко също ни „помага” с арогантното си обещание за Оставка (което- не се лъжете, че ще стане..- дори на Плошада да се съберат 10000 души). Бойко в момента е силен и е подготвен за голямата кражба и предстоящето „пъчене” за Председателството. Той цял живот е чакал това и затова са го„галили толкова Папи по главата”, тка, че нека не бъдем наивни, че „Баце” този път и току- така ще даде Властта, Мисля, че трябва да сме готови да стигнем до крайност- и да сме готови да чуем и дори- коренно- да „видоизменим” исканията си- а така да объркаме и Планоете на наблюдаващата ни Лаборатория, която стои твърдо зад Бойко и са негови Ортаци в разграбването на страната. Бойко може да се уплаши и откаже, но „Лабораторията” ще играе „ва банк”, защото тя знае, че е нашата истинска цел. В енергетиката е най- голямата зависмост и ограбването- и който загуби там- губи страната и контрола над България. „Лаборантите” го знаят много добре и в това е тяхната Сатанинска Власт. Те не са отпред, те са се скрили, формациите им са уж „едва живи”, но не вярвайте за Смъртта на змията, докато не видите тялото й- разкъсано на части. Когато умира Змията, става като Дракон-  хапе и най- силно и отровно- а на Костов и Първанов- това им предстои. Техният час дойде и ще се борят- поне за оставане с добро име в историята, което се плаща най- скъпо и на тях- им предстои да го разберат. Бойко е „кукла на много Господари”, която се опитва да се еманципира от създалата я Олигархия- така, че точно, в тази ситуация, той може да бъде дори полезен- особено с инстинкта си за самосъхранение. Той е предвидим- и не-опасен за Лабораторията, а  тя трябва да бъде изиграна и надхитрена, но от друга страна Той може да се срути и да я затисне под него- защото знае хватката- как да я приклещи, за да не може тя да мърда и да пречи много.  С Първанов е много по- сложна иргата- той е натрупал страшно много ресурс- строи хотели в Центъра на София- и ако там бъде ударен от Столична  Община- чрез атака към Район „Оборище”- може много лесно да олекне..- и двата му строежа са в този район, а и усведомени говорят, че си е купил „Кмет”- да няма проблеми със строителството- нито на ул. „Буная”, нито на мястото на бившето Кино „Сердика”, където се опитва да заличи най- стария християнски некропол в света и вероятно „Гроба на Левски”..- но какво има да говорим за „Гоце”- той е ясен на всички ни.

   Либералният лагер се опитва да извади старата „розова” линия: Радан- Лозан- Бойкикиев- и тази на другите Номенклатурни изчадия и потомците на комунистите от нафталина на Соросоидството, което е под агресивния острел на американската администрация и вече не може да кръвоснабдява- дори задграничните си изпълнители и структури.

   Протестът на 11.09. 2017 г. , от 17.00- пред Парламента- с цялата си неяснота и завоалираност може да изиграе много добра роля за съдбата на страната. На Баце му трябва да „капитулира” пред някого и да рззчиства- уж под натиска на улицата- обкръжението си- и едни по- рязки събития са му изгодни. Протестът трябва бързо да се институциализира и стане „Вълна за натиск” върху Управлвнието- и да излъчи поне двама свои „народни трибуни”,  които да разнообразят говоренето и правенето на политика. Формалните искания за събирането няма да са валисни- за негото – „след това”, при събирането на много хора. Никой не бива да се плаши от това, защото можм да загубим само оковите си- или поне част от тях..

   Може да се роди и Ново движение- формацията на Промяната- това няма как да стане на Протеста- но разгледайте листовките и брошурите, които ще се появят на нови формации. Аз ще отида там с новия ни „Протестен Клуб „Томас Джеферсън” (организиран от бивши дейци и съмишленици-  от „Февруарските събития–2013 срещу цената на тока”, от Движението „Орлов мост”  и от ранните Юнски протести срещу Пеевски. С тях смятам да съм там- като издигнем Платформата „Томас Джеферсън” за радикален протест срещу Системата и Олиархията. Много вниавайте – Иван Костов и Георги Първанов готвят да ни излъжат- с нови „водачи”, непознати никому и идващи от „нищото”..сякаш! Ако за 10 години един човек не се е заявавал или заявил и основните хора, не го познаваме- той или е менте- или е някакъв Олигархичен провокатор.  “Homo protesticus” вече се познаваме от дълги години и провокатор не може да ни излъже! Елате на Протеста на 11.09.2017 г. в 17.00 часа на опашкаъа на Коня- пред Парламента- хората от „Томас Джеферсън” ще бъдем там и ще ви запознаем с нашите „малки искания”- кой знае- може те да станат и ваши..?! Елате да си поговорим..!

Николай Гацев               „Протестен Клуб „Томас Джеферсън” (Центъра)-     София, 05.09.2017 г.



Тагове:   2017,   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3771869
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930