Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 16:47 - РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ И КИРИЛ ДОБРЕВ СА МЕ БЛОКИРАЛИ ВЪВ "ФЕЙСБУК"
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1029 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте, скъпи Приятели- във "Фейсбук" и в Интернет!
Вече втори ден съм блокиран- поради "Доклади"на Росен Плевнелиев и на Кирил Добрев, че съм наруши "стандартите на Фейсбук- общността".., като съм написал истината за тях- че са БРАТОВЧЕДИ И БЛИЗКИ РОДНИНИ, ПО ПОМАШКА ЛИНИЯ..!? Не разбирам какво, толкова- лошо съм написал (не съм излъгал, даже..!)- не съм ги обиждал, да си роднина с някого или с "помашки" произход не е обида.., а напротив. Обикновенно- точно за тях,  двамата, използвам много лоши квалификации и обиди(за които никога не съм блокиран)- защото: са от "Шайката" на Съветските агенти- Георгий Първанов (вуйчо на СДС-лидера Божидар Лукарски), Бойко Борисов (също активен възродител и Реставратор на Комунситческата династия на Яшарите ( от Замфир Яшарови- известни със смененото си име: Тодор Живкови..) и Иван Костов (агент "Санкин" от гр. Кременчуг, СССР- 1970-1972 г.) - т.е. на "Лаборатория" за предотвратяване на риска и за подмяна на деморацията, на  "Прехода на червената Номенклатурата в Нова путиноидна Олигархия и Клептокрация", злоупотреба с европейското членство на България и с ориентацията към НАТО, въобше- на нормалната партийност.. и естествено делене на Обществото. В тази моя "докладвана" публикация, като никога, съм им спестил лошите подробности, квалификациите и обидите - а само, съм акцентирал, на..ТЯХНАТА: СВЪРЗАНОСТ, РОДНИНСТВО, СЪВЕТСКОСТ И ФАЛШИВОСТ...- поне, по отношение на принципите, които проповядват и с които заблуждават Обществото в България. Явно, точно това е- против Принципите на българската "Фейсбук"- общност..(?!), макар, че не мисля, че е така- а е, просто, ДРУГАТА ФОРМА НА ЦЕНЗУРАТА В БЪЛГАРИЯ, НАДЯНАТА ПОД МАСКАТА НА СВОБОДАТА НА МНЕНИЕТО НА "ДРУГИТЕ..", ПО КОЕТО ОТ 51-ВО СМЕ ПАДНАЛИ ДО 109 МЯСТО В СВЕТА..!
Вече и за децата е ясно, че тези цитираните хора и политици- РАЗИГРАВАТ ЕДИН ДОЛНОПРОБЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦИРК И СА ГРЪБНАКЪТ НА ЛЪЖАТА ЗА/И ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ на Република България. На всички е ясно, че те са "дяволски проекти"- започнати, още от 70- те години на 20-ти век- на управляващите, тогава от "БКП" - в България, и това са техни прикрити роднини, "копелета" и посоченици за наследници! Най- опасното за тези, днешни "Кукловоди на Статуквото"- не са делата и престъпленията на техните фигурантски кукли..(защото те,  всички са престъпници.. и точно с тази документацуя ги държат и с това ги контролират..!), а е опасно- изобличаването на тяхната свързаност и манипулативна им роля в театрализацията на процесите..- в развитието на Страната.. от 1989- та до 2017 г.
България, за съжаление, не е помръднала от своят унизителен, "Яшарски" (Живковски) и не само-  "фейсбук"- статус: на "16-та Съветска Република на бившата Империя на Злото" и досега, продължаваме да си бъдем такива..- точно- и с тези управляващи ни едни-и-същи Комунистичски Кланове и семейства, вече от по 45- 50 години.. А ние се правим, че не ги знаем и не ги докладваме..- а така можем да си караме- още 500 години- или още едно Съветско Робство, та нали сме си свикнали..- ДА СМЕ РОБИ.. на всякаква измет..?!
БРАТЯ БЪЛГАРИЯ, ВЕЧЕ 45 ГОДИНИ НИ УПРАВЛЯВАТ ЕДНИ И СЪЩИ "КАТЪРИ"! ТЕ СА И ПОДМЯНАТА И "ЛАБОРАТОРИЯТА" И ПРИЧИНАТА ЗА НАШАТА БЕДНОСТ И НЕЩАСТИЕ- ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ..!
ВРЕМЕ Е ДА ГИ СМЕНИМ И БРУТАЛНО ДА ГИ ИЗПЪДИМ..- ОБРАТНО В ТЯХНАТА  ПРЕИЗПОДНЯ-ТАМ, ОТКЪДЕТО- СА НИ БИЛИ ИЗПРАТЕНИ И ДОКАРАНИ! 45 ГОДИНИ СТИГАТ И ВОЙНА НА РЕСТАВРАЦИЯТА НА ЯШАРСТВОТО!
Николай Гацев                                     София, 20.12. 2017 г.


Тагове:   1853,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3778794
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930