Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2018 18:38 - ПИСМОТО МИ ДО ДОНАЛД ТРЪМП ОТ 27.02.2018
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 865 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Attn:

H.E. THE PRESIDENT OF USA

DONALD J. TRUMP

The White House
1600 Pennsylvania Avenue NW
Washington, DC 20500

Copy: US EMBASSY IN SOFIA, BULGARIA, EU

ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО,  УВАЖАЕМИ,  ПРЕЗИДЕНТ  ДОНАЛД  ТРЪМП,

       Точно, преди 10 години, се обърнах към Вашият предшественик- Президент Барак Обама, с мое Писмо, озаглавено- „За двете страни на монетата”, от 2008 г. и му описах ситуацията в България и Лъжата, която продължава да управлява и ръководи Страната ни- тогава, нова членка на НАТО и ЕС.  Имах надежда, че думите ми- ще бъдат чути, и сериозно анализирани, защото му бях изтъкнал- моите познания, християнски произход, лутания в политиката ни и дълги опити да променя „Статуквото” в Страната, договорено- още през  1980-1985-1986 г., а властващо в държавата ни- от поне 1956- 2018- и до ден днешен..!

  Президент Барак Обама ми отговори- след няколко месеца, а след него и Мишел Обама ми написа поздрав за „Деня на Бащата”- 2008 г., което означаваше, че думите ми са чути, където трябва. Покани ме и в негва Инициатива- за „Промяна на Америка”, въпреки, че му бях писал- че съм с „про- Републикански” и  с „десни, консервативни” възгледи. В последствие- дори направи от Републиканската партия- Военен Министър на САЩ- Чък Хейгъл, с когото се бях виждал, няколко пъти,  като Сенатор и Председател на „МРИ” и ми беше направил голямо впечатление и внимание- като човек.. с много широки възгледи.

    Повярвах, че Промяната е започнала, оттам , откъдето трябваше да започне, но много скоро се оказа, че нещата не стоят, точно така! В България продължи, след само- кратко затишие, да избуява- неизкорененото от „атавизма” на Съветската система и Комунизма. През 2009 г. , дори се „случи” и Реставрацията на бившата Комунистическа управляваща династия- „Яшарите” (Живкови),  чрез нейн „кадет и Диадох”,  грижливо отгледан и подготвян, тайно, в миналото- Бойко Борисов. От 2009- 2018 г.- България е окупирана държава, фактически- от 3- 4 бивши съветски диверсионни „дивизии..”(съгласно интервю на бивш Съветски Генерал Калугин от Службите на Москва, избягал в Канада- през 1993- „..около 22,000 души.., оставени в България.. съветски агенти..”, които, вече 29 години от скъсването с СССР- никой в България- не търси и не се опитва да изяснява- къде са се дянали..?!)- действащи , „в тила на Врага”,  като криминални диверсионни групировки в страната,  под имената: „СИК”, „ВИС”,”ТИМ” и др., основани, още, през 1989-1993г.-и регистрирани първо в Москва и Санкт Петербург,  но действащи, в свое командване. Те имат своя, вътрешна, строга и йерархична структура, а впоследствие-  са били „пренесени” и регистрирани в  България, като „пара- военни застрахователни дружества”- за осъществяване, реално- на „охранително- окупационна и диверсионна дейност” срещу българското  население. Най-наглото е, че всичко това, ни се представя, тук- като, уж- „американско” и като „договорено с новия „Голям брат”– САЩ, от предишните ни „Господари” в Москва- а аз, добре знам, че не е, точно така..!

    Така, дойде- времето на Вашата кампания 2015- 2016 г. и нарасна- моята увереност, че след като, и Вас Ви напада „Статуквото” в САЩ, по същият начин и със същите обвинения и думи, както и мен, в България- от 2006 г. (че съм: „луд”, „американски ястреб”, „масон- илюминат”. „куче на Тръмп”.. ), затова, че искам да променя „Статуквото” в Страната и да спра уж- „..русо-филската” окупация, която е всъщност „мафиотска”, а дори- не е-„русофилска”- та реших, че  Вие сте, именно..-„моят Човек”-  за Съюзник за Промяната в България?!

      И както, някога- сигнализирах, Президента Обама, че американската агенция ”USAID”- отглежда, неприемливо- „Соросоидство и пост- Комунистически чудовища..”, в България, от което влиянието на  САЩ в региона  само- ще пострада, то сега, пак се обръщам, чрез Вас, към Американското Ръководство- за да Ви представя- и една реална възможност за пълна промяна-в Страната ни и въобще, на Региона на Балканите– с няколко прости и безкръвни, но много ефективни и ефикасни метода, за справяне с незаконна Окупация на „Статуквото” (която не е само в България!) и за справяне с Пост- Комунистическото влияние у нас, и въобще, в целия Регион на Балканите, ако, разбира се- имате такъв интерес..?! А все пак- тези хора, либералите, тук и техните спонсори, отвъд Океана, организират маршовете и митингите за Вашето сваляне и „импийчване” и издържат тук- със стотицимилиони долари на американския данъкоплатец- пропагандата срещу Вас и срещу САЩ..?! Какъв голям парадокс- наистина..?!

     Не си търся- нито Ментор, ни- Господар- а Съюзник, Г-н Президент Тръмп!!!- ако се случат , независещите от мен, условия- аз и хората, около мен и като мен, ще успеем, сами да извършим Промяна, поне тук- в България- и това ще бъде своебразен световен експеримент и феномен. Нашите опоненти, тук, са от „Обществото на Джентрите” (не-превъзпитаните Нови поколения на бившите Комунистически Кланове, Комунистическите Тайни служби идр. метастази), които смятат България- за „тяхна” и новата ориентация на Страната ни- към „НАТО” и „ЕС”- за „ външно-натрапена и вредна..”?!

      Изходът от заплетената Ситуации и постоянните скандали, които „тресат” Обществото ни, напоследък, е липсата на елементарна Справедливост и огика в развитието на икономическите, а оттам и на- политическите процеси. Това е поради задкулисната намеса на около 300 стари Комунистически фамилии и техните мафиотски Контрабандисти- на наркотици и оръжие, от миналото, които няма как да си легализират парите и да ги върнат законно в страната. Те владеят имущество, откраднато от българите, през Прехода (1981- 2018) за изнесените, около 120- 150 млрд. долара, което сега се намира в чужбина и все по-трудно се връща и легализира! Вашите тайни служби имат цялата тази информация- за поне 80- 90% от това имущество, което постоянно предизвиква скандали и дестабилизация на Страната и поставя нейната сигурност в „НАТО” и „ЕС”, под постоянен въпрос. Ако това имущество бъде конфискувано и отнето от  „300-те Комунисто- ида, нео- Олигарси- Политици” и бъде върнато- в страната- като „америкаснка инвестиция”(не вярвам в подаръците и че ще ни бъде върнато, като наша собственост !), но ако това имущество, все пак,  бъде върнато- дори- като „американска инвестиция”- е достатъчно, за да се промени държавата- коренно и изцяло. Напомням Ви- че България, беше, четири пъти- ощетена от международни договори- през 1919 г. и 1946 г., като не получи правото си-„на икономически излаз на Бяло море..”- съгласно„Ньойския договор”, 1919, нито компенсация за „бежанските си- тракийски,  македонски и константинополски имоти”,  това, не беше- никак компенсирано, тогава, и от никого(въпреки справедливата позиция на Президент Уудро Уилсън на преговорите) и загубихме десетки милиарди от това. Втори път България беше ощетена- след края на Втората световна война- като СССР, от името на Република България, 1946 г.– опрости на Германия, нейните огромни дългове към страната ни (Царство България), взимани кредити, през войната- изчислявани по днешен курс- на около 80-90млрд. долара, както и не позволи на България- да участва в План„Маршал” за Европа- от което страната ни отново загуби..- над 30- 40 млрд. долара- по днешни цени на  иинвестициите. Също така- въпреки подписването на „Тристранния пакт” с Германия- 1941 г. – България не допусна депортация на българските евреи и роми от своите старите си, предвоенни предели, както и не допусна, въобще- „ромски Холокоуст”, защото съгласно споразуменията с Германия- в концлагерите на Хитлер е трабвало да загинат- още поне  50,000 български евреи и близо 150,000 български роми! Това не стана по заслуга на Българското управление и управляващи, а заради импулса на „християнската солидарност” на останалите българи- от народа и Църквата.

     Всичките тези „напомняния” правя, защото наистина вярвам, че ще можем да се справим- сами и без чужда помощ- по есетествен начин с проблемите, на нашата територия- ако бъдат извършени съотвените конфискации на средства и пари в чужбина на„300-те Червени Олигарси” - и така бъде отстранена възможността на Мафията да владее страната и положението в нея. С това- ще изчезне и огромната сила на „атавистичното съвестко влияние” в България, защото то се крепи само на сляпото послушание- към добре финансираните и йерархични поклоннически бивши руски служби и на техните „ударни”  групировки и щурмови отряди- които без финансиране и координация на единното им „Командване”(от 300-те съветски Олигарси)- ще бъдат, набързо отстранени( а те не са малко- повтарям, сведението на Ген.Калугин- от 1993 г.- където Той споменава за около 22, 000 служители и агенти на СССР..) 

   Огромното незаконно имущество на Българската  Червена Олигархия  е скрито, главно, в чужбина, но то вече и постоянно „деформира” правилното развитие на страната- към пазарна икономика и конкуренция, справедлива съдебна система и път към Демокрация, без корупция,  защото Мафията се чувства всесилна, всевластна и непобедима. Усвояването на „Европесйките фондове”- 2006- 2018 г., също, не помогна- защото Мафията и Червената Олигархия- ги присвояваше- още в „марш-на-ход”- стоейки- на входа и на изхода на финансирането, а в последствие- стоейки и завземайки и самото ни Правителство на ПП „ГЕРБ” (2009-2018) и в другите основни партии на Страната.

ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО, УВАЖАЕМИ ПРЕЗИДЕНТ ТРЪМП,

     Призовавам Ви- да се обърнете към Американските служби и задно с тях- да конфискувате всички огромни богатства- големи банкови сметки и едри недвижими имушества на български граждани в офшорни, лични или други сметки, навсякъде по света- като разбира се– тези, които имат законен произход- доказан със съдебни решения, пред Съдебните власти в България или САЩ (след показания и справки на данъчните власти в България и САЩ)- след съответни съдебни решения – да бъдат освобождавани от Вашата „конфискация”! Но, само те.. да бъдат освобождавани, и при това- след конкретен и задълбочен Преглед- или Решение на „Специален анти-корупционен орган”- създаден, като общ „Орган”, извънредно- между двете правителства - на България и САЩ.  А парите и имуществата, които останат „непотърсени”- да бъдат Конфискувани и вкарани във Ваш, специален „Американски Маршал фонд за България”, който да ги инвестира във Ваша Банка и да кредитира с ниска лихва- Проекти и начинания- в областта на Енергетиката, Роботиката и на Новите технологии в България и печалбата му, да се реинвестира в нови предприятия за американски иновации в Република България или в смесени българо-американски „джойнт-венчъри” или цели „клъстери”.

     „Непотърсеното имущество” ще е за поне 60- 80 млрд. долара, необходимата за България инвестиция за да се превърне в свободна и равноправна Европейска държава. Икономическата полза е ясна- но по-важна за нас, ще е политическата и обествената полза- като заряд на победилата  пазарна „Справедливост”- след  пост- Комунизма, защото тази Ваша стъпка ще предизвика голяма и безкръвна промяна в Обществото, защото ще скъса „веригите на Съветското робство и на носталгията”, подхранвани сега- от мъчителният и единствено видим Преход на бившата Комунистическа Червена Номенклатура- в пост- Комунистическа Олигархия.

   Травматичното и внезапно прекъсване на тази връзка и на тази „мимкрия” наследена от миналото- ще родят едно ново чуство за Промяна и за Справедивост, с което ще останат, накрая- в историята- мъчителните години на Прехода (1989-2018), независимо от първоначалните „уговорки в Малта, Рейкявик и др. от 80-те години на миналия век”, които е правела американската администрация– зад гърба на българското и на цялото балканско население,  в миналото.

ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО, УВАЖАЕМИ ПРЕЗИДЕНТ ТРЪМП.

 Това мое писмо не е „въздушна мечта” или някакъв вопъл на„луд човек- Тръмпист”, а е отзвук-на Вашата кампания и на Вашата, сега,  ежедневна борба, вече, като Президент на САЩ- срещу  медиите и „Статуквото в САЩ”. Същото е положението ни и в България- една безобразна и „Статуквова медия”, която като „Стена”, дели българите- от демокрацията, Вярата в Бог и от пазарната икономика, възвръща ги в „Царството на Съветизма, Комунизма и на единствено-познатата им- Номенклатура”, която тихо ги успива и им свири фалшиви „руски честушки”,  за да скрие, че си  сменя кожата - но не и нрава си..- а става поще по-отровна и вечна „Олигархия”.  Сега тази „Олигархия” е впрегнала целият си ресурс- да Ви „ласкае, обсажда и да се „снима с Вас”, за да се представи тук- като „Ваша Олигархия”..?! Тя е надянала костюмите си- над ватенките със съветските си пагони.., които никога няма да съблече,, защото е педупредена , че ще бъде ликвидирана- от тайната сила, на диверсионните легиони и на „дивизиите за Окупация” на нейните бивши Господари..” (бившите съветски групировки: „СИК”, „ВИС-2”, „ТИМ”  или на- „наркокартелите” им,  които напоследък се представят- дори, гордо- като служители на „ДЕА”- САЩ.. и на Дьорд Сорос?! и ни  размахват „карти” на „ДЕА”, на „Отворено общество” и на други Американски либерални фондации..?!). И не е ли смешно, че и до ден днешен българите и общественото мнение, имат повече респект- от Путин и Ердоган- отколкото,  от политиката на „нашите истински съюзници във Вашингтон”..?!

     Отнемането на незаконното имущество- ще катализира процесите на Промяна в Страната и в целия Регион на Балканите, и ще преразпредели пазара- към новите играчи, които сега и да искат, не могат да излязат напред - заради старите Комунистически монополи, регулациите и уговорките от миналото.

   Хенри Кисинджир и покойният- Збигнев Бжежински, още през 70- 80-те години нарисуваха своята представа за картината на „пост- Комунизма” в България и в Региона, като предсказаха, това, което реално ще се случи- при тихата и безкръвна Революция от 89-90 година, но не можаха да прогледнат и да подскажат- как реално, ще се промени Обшеството- след краткия период на  „Реставрацията” на Комунизма (2009-2018) и през Прехода му в „пост-Комунизъм”, но –.....

  ...Вие, Президент Тръмп, и ние- здравите сили в Българското общество, от древното Общество „Предай- Нататък” , знаем, какво трябва да направим- за да подпомогнем тези процеси на Промяна и да тласнем Обществото- напред!

   Нека се съюзим- и да направим нужните „Консервативни” промени- пък, нека, Бог да отсъди- след това..- дали сме били прави- в тази наша Благочестива Инициатива..! Не вярвам в нашия „Абсолютен успех”- в това е способен- само Бог, в Когото, ние с Вас, твърдо вярваме, но пък- всички сериозни промени в Човешкото общество и коренни поврати- винаги са се правели от Вярващи и Благословени хора, а аз вярвам- че Вие и ние, сме такива (като не забравям и първата ни- абсолютно случайна среща с Вас, в Хотел „Сейнт Мориц”- Ню Йорк, 1996 г., точно преди- реконструкцията му, когато ми описахте Вашите планове за промяната на това Ваше ново място в „Ябълката”- и то, после, всичко това- се сбъдна, с тази историческа сграда..!! ).

Бог да Ви Благослови, Г-н Президен  Тръмп и нека-  Бог да пази Америка и България, съюзници в името на Напредъка и на Бъдещето! Нека бъдем заедно в тази наша Американска и Бъларска мечта и да: Направим БЪДЕЩЕТО ни- ВЕЛИКО ОТНОВО!

Искрено Ваш,

Николай Гацев, Заместник-председател на  Сдружение „Добродетелната дружина”, осн.1853г.  /  мобилни телефони- 00359/897/200733 или  00359/895/772337 /

gatzev@yahoo.com.au    www.nikolaigatzev.blog.bg    www.facebook.com/gatzev   www.1853.info

 

временен  домашен адрес:   София, 1618, р-н „Витоша”, кв. „Бояна”, ул. ”Камчатка” № 5, вътр.къща, ет.1, ап.1,  чрез дъщеря- Госпожица Елеонора- Петра Николаева Гацева



Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3772085
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930