Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2018 08:42 - ИСКАМЕ НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА НА БОЙКО БОРИСОВ И НА ОФШОРКАТА, ПП "ГЕРБ" - ЗА ТРЕТИ ПЪТ..! НИЕ СМЕ "ГАДОВЕТЕ"..!!??
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 651 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.03.2018 08:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Искаме незабавната оставка на Бойко Борисов!  

През февруари 2013 г. поискахме оставката на Бойко Борисов, заради безобразията в енергоразпределителните дружества и рекета, който се осъществяваше чрез тях върху гражданите, със съдействието на неговото правителство.Тогава, заради взрива на народното недоволство и от ужас- пред Самозапалванията (февруари 2013)-  не можахме да поставим и другите ни въпроси..- за лошото управление на страната: крупните злоупотреби с еврофондовете, големите кражби от инфрастурната поддръжка на страната, взимането на неоправдани огромни външни заеми, занемаряването на цели огромни български региони (напр. Северозапада), нечестното провеждане и манипулацията на изборните резултати в страната от "ЦИК", „калинките” и кадровата несъстоятелност на назначенията на властта и др. деформации- рязко засилени- след идването на ПП „ГЕРБ” на власт- през 2009 г., действаща като "политическа Офшорка" на "Статуквото"..?!

През февруари 2018 г., отново ставаме свидетели на рецидивиращ опит за криминална смяна на собствеността на най- голямото енергоразпределително дружество- ЧЕЗ и отново със съдействието на правителството на Бойко Борисов. Последвалите действия, а дори- и замесването на чуждо Правителство, в скандала, за да спести собствената си отговорност и коментарите от негова страна, само затвърдиха усещането в обществото, че той лъже и прикрива личното си участие в тази сделка, или поне- личен финансов интерес, който в цивилизованите държави наричат КОРУПЦИЯ! И понеже, пак при управлението на „ГЕРБ”, от 2009 г., сме постоянно сочени за „лидери на корупцията” в различни доклади и документи на ЕС и в очите на нашите партньори от Общността, то, вече търпението и мълчанието ни- се превръщат в съучастие.

Бойко Борисов по нечуван за Европейския съюз начин излъга, че след разговор с чешкия премиер Андрей Бабиш е "..получил документи по сделката, които побърза да заведе в секретното деловодство на Народното събрание, без да имат гриф за сигурност".. Точните думи на Борисов бяха: „Като разгледах това, което премиерът на Чехия ми е изпратил сега, в момента, в който го получих, дойдох да го засекретим преди да го покажем на хората, защото има банкова информация, и виждам руско- грузински офшорки, руски банки, български и то от тези, които и преди по някаква причина са имали проблеми. Тъй като законът за банките е много строг, ще им спестя имената за пред медиите иначе парламентаристите могат да отидат да се запознаят с тях“. Така лъжата му беше засекретена, а България и нейния парламент станаха заложници на този подлец. В Прага бяха толкова шокирани от скандалните действия на българския министър- председател, че се наложи чешкия премиер Андрей Бабиш, днес 28 Февр. 2018 г. да даде пресконференция пред чешки журналисти и да каже: „Не съм пращал никакви документи на Бойко Борисов!“.

„Премиерът Бойко Борисов, ме информира, че има проблеми с тази фирма и със сделката, а аз му обяснявах как тази сделка протича от страна на Чехия. От самото начало тази продажба не ни хареса. С посредничеството на Министерство на финансите на Чехия, обаче, бяхме няколко пъти уверени от българското правителство, че въпросната фирма „Инерком” АД е напълно прозрачна. Заради това и бе одобрена продажбата на ЧЕЗ“, допълни Бабиш.

Вярваме, че след последвалия ултимативен международен натиск върху българското правителство, сделката за „ЧЕЗ” – няма да се осъществи въпреки, че договорът е вече  подписан. Претекстът за спирането е ясен…, че не ще е осигурено реалното финансиране, а ..издадените вече банкови гаранции, дане би- изведнъж станаха невалидни..?! А как стои въпроса с необходимите резерви и записите- при издаването на тези български банки- които се изискват, по закон, от тях- от „БНБ”– с гаранции, в поне няколкократен размер..повече, от гарантираното финансиране..?! А осигурен ли е и кредитният ресурс от „БНБ” към банките- гарантки, за осъщественото тяхно обещателство и банковите им гаранции за финансирането..- в размер на още около 2, 5 млрд. лева- при условие, че от частни банки се издават гаранции- за сума, около 1 млрд. лева..?! И това съобразено ли е и с още, невърнатите, от тях, „подпомагания”, от точно  тези банки- кредиторки- и вече изискуеми заеми от „БНБ”- от 2016 г.- в размер на около 2, 5 млрд. лева- тогава дадени за преодоляването на „европейските банкови стрес- тестове”?! Значи всичко, което ни се говори за Българските банки е ЛЪЖА и те правят каквото им "нареди" Правителството..- без да спзват Европейските регулации?!

Не питаме, дали, с откраднатите от „КТБ” пари, планираха да купят ЧЕЗ и с „кешовите средства” от плащанията на сметките ни към „ЧЕЗ”, ли ще се връща парите от „Руското ресто” или пак ще се наложи да ни осъждат в разни международни съдилища и да правим необосновани плащания към Русия, като- с „онези”- 1,2 млрд. лева „неустойки”, през 2017.., за "оборудването, което, дори не е било произведено..от Русия"..?! Защо Борисов лъже Европа и другите страни от Балканите- за някакви „общи ядрени проекти АЕЦ „Белене””, като за всеки е ясно, че АЕЦ „Белене” никога не е било реален проект, въобще не е ефективен и е бил предвиден за реализация- волунтаристично, през 80-те години на 20-ти век от „БКП”, в опасна и земетръсна зона..?! Кого се опитват да излъжат- Борисов, Костов, Пеевски и Първанов.., които стоят за Политическата "Офшорка"- ПП "ГЕРБ"?!

Не питаме и какво се случва в момента в „Общинска Банка” АД и „Петрол” АД..!?

Не питаме за парите и качеството на санирането, за големите празни стадиони в рядко-населените места, нито за дупките и пропаданията на новите магистрали..?!

Няма да издребняваме- да питаме-за „Великата” българска ограда, която е навсякъде отворена и всеки желаещ я преодолява, нито, за „кум- гейт”, „шуро- баджанак- гейт”, „здравна каса- гейт”

Но тъй като, Борисов отправи заплаха за саморазправа с „всички тези гадове..”, вече, въобще не е ясно с кого, за какво и как ще се „разправя”, нашият Премиер, известен- като бивша Мутра, "диадох на Живкови(Яшари)" и „Възродител”.. от 1984- 1989 г.?! Само си позволяваме да Го попитаме: кога и в колко часа..- ще си подаде Оставката?

Предупреждаваме го- и за предстоящ голям банков скандал в държавата, пак, породен от неговата некомпетентност, и от грешните му изявления, през последните няколко дни..! Така, че- да действа по- бързо- да подава Оставката, защото и „банковата бомба” "цъка".., като, този път, ще „гръмне” в ръцете му..- а не както, през– 2014 г.- в ръцета на кабинета „Орешарски”!
НИЕ СМЕ-  "..ГАДОВЕТЕ".. БОРИСОВ И НЕГОВИЯТ КОШМАР..!

28.02.2018 г. г   София       „Добродетелната Дружинa”, осн. 1853 г.



Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3768409
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930