Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2018 20:15 - ЗА ДОВОЛНИТЕ И НЕДОВОЛНИТЕ ОТ СРИЧАНЕТО НА „СИК”- АДЖИЙСКАТА ГИНКА В ПАРЛАМЕНТА, ДНЕС!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 837 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 02.03.2018 13:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЗА ДОВОЛНИТЕ И НЕДОВОЛНИТЕ ОТ СРИЧАНЕТО НА „СИК”- АДЖИЙСКАТА ГИНКА В ПАРЛАМЕНТА, ДНЕС!

Играта с продажбата на „ЧЕЗ”-България- взе много да загрубява.- оказва се, че никаква и никога не е трябвало да има сделка и всичките гаранции били фиктивни, кухи или нереални и необвързващи- тогава- как чешката държава, се е вързала и е „продала” на Гинка „СИК”-аджийска, компанията си в България, на голи думи, мечти и обещания...?! И откъде у Гинка 5 млн. лева за гаранция и депозит по сделката..!? Явно постановка- за последващото развитие..!

1)  Доволен е Баце Бойко Яшаров (Борисов), защото от лошата си инвестиция- направена в закупуване на акции на „ЧЕЗ”-България- след натиска и свалянето си, през 2013 г. от Борсата в Ню Йорк, за около 300 милона евро– е загубил почти половината си парите си- а и продължава да губи- още много, заради либерализацията на пазара на електроенергията у нас и намаляването на пазарния дял на компанията му. Борисов е вложил в „ЧЕЗ”-Чехия- над 280 млн. евро, а сега компанията му струва- най-много 200 млн. евро, а даже има и още, невърнат дълг, от още 73 млн. евро- значи струва- 150 млн.евро. Но Той е намерил- как, чрез скандала- да издои държавата, повторно– за поне-  450 млн. евро- за да си покрие загубите си, за да връща и на Путин, „рестото за спрените му Проекти”- за над  1,5 млрд. долара.(?!) , а също така, чрез фитките с Гинка „СИК”- аджийката- все пак- да си запази- контрола над акции на Компанията в България (с ”Пашата” и Митко Каратиста, вътре). Пълен гамбит за Баце!

2)  Доволна е Гинка „СИК”- аджийката от Септември, заради това, че са й обещали пари да изкара и да си спаси имуществото от съдии- изпълнителите- запорирано за някакви си- 38,000 лева, за да „изиграе” ролята на живота си: на „Гинка- Инвеститора”, а всъщност- да отърве Баце Борисов и да хариже на България- за много пари- собствеността на „ЧЕЗ”България - с 250 млн. евро печалба.. за Баце.. и странно- Гинка преговаря  от над 1 година, а компанията й е на само..- 7 месеца..?!

3)   Доволен е Стоян Мавродиев- станал от„СИК”-аджия– Банкер на банкерите на държавата и хем не е дал- "гаранция" за кредита, хем е изтеглил, заради нея, заради „недадената гаранция”, е взел резерви, нови- близо 300 млн. евро "гаранционни пари"- от „БНБ”..- с които ще зарадва своят Шеф- Шиши Пеевски с още кредити и благини

4)  Доволен е Цеко Минев от „ПИБ” и неговият крепител- Георгий Първанов- защото срещу около 80 млн. евро "фиктивна гаранция" за „ЧЕЗ” - ще изтеглят- цели 200- 250 млн. евро- от „БНБ”..- за Георгиус Георгиу.. и Шайката и ще си спасят, пак- Банката

5)  Доволни са: Левон Хампарцумян и Иван Костов и странно мълчат- защото пак са в „играта”, от въздуха- чрез участието си (чрез Теменужка Петкова- техен Министър), и чрез уж в кредитирането- защото за 160 млн. евро „не- отпуснат кредит”- ще изтеглят  поне 400 млн. евро от ‘БНБ”..- безлихвена ликвидност за Банката им, а пари-  без лихва- кой ти дава, дори- на заем..!?

6)  Доволен е Иван Иванов (Агент „Тунис” на ‘КГБ”- Тунис, от„ДЕКЕВР”), защото голяма услуга прави и едра "взятка" с бизнес на бащицата си– Агент „Санкин” (Иван Костов) на „ГРУ” от гр. Кременчуг, СССР

7)   Доволен е Цветан Цветанов- за това, че „ГЕРБ” няма да падне от власт, защото – те, пак така направиха с Баце- всички, които трябва- да са доволни от тях и от тяхното управление, а и на Путин ще могат да върнат от кешовите пари на „ЧЕЗ” и от сметките на българите

8)  Доволни са от „ЧЕЗ”- Чехия, че се отървават на добра цена от „операторството”, а не собствеността си, при това- толкова проблемна- в България и че „продават” акциите си- изгодно, а и за Премиера Бабиш, явно е предвидено голямо възнаграждение за поддържащата му ролят- в „българския водевил- спектакъл” с „покупко- продажбите”.. на „ЧЕЗ”- България.

 Доволните са това.. и то- много, а сега да видим кои са „недоволните”- измамените, за пореден път- ще са обикновените български граждани, които хем ще върнат парите на Баце Яшаров (Борисов)- с печалбата му, ще му оставят и контрола над Компанията, хем ще платят на чехите, хем на Гинка „СИК”- аджийката, хем на Цеко /Георгиус Георгиус.. и на Първанов, хем на Левончик/ Иван Костов (Агент „Санкин”), хем на Стоян Мавродиев „СИК”-аджията и на Шиши Пеевски (Доган), а после и на Иван Иванов и на Цветан Цветанов-  защото ще се харесат и те, пак- на Бащицата Путин- КОЛКО Е ХУБАВО, КОГАТО СА ТОЛКОВА МНОГО ДОВОЛНИТЕ- И ВЕЧНО И САМО ЕДИН- БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ДА Е НЕДОВОЛЕН И ДА Е ГОТОВ- НА ВСЕКИ И ЗА ВСИЧКИ ДА ПЛАЩА, ДА ТЪРПИ ВСИЧКО И ВСЯКАКВО ИЗДЕВАТЕЛСТВО!

ГРАБЕЖЪТ „ЧЕЗ” ЗАДМИНАВА- ПО „ПЛАДНЕШКОСТ” И ГРАБЕЖА НА „КТБ”- ПАРИТЕ СА ЗА ТЯХ- ЗА ДОВОЛНИТЕ, А СМЕТКИТЕ И ГОЛЯМОТО ПЛАЩАНЕ СА, ПАК- ЗА НАС, НЕДОВОЛНИТЕ!! НОВИ 250 МЛН.ЕВРО СМЕТКИ И КРАЖБИ НА "БАЦЕ" И "ДОВОЛНИТЕ" ЩЕ ПЛАЩАМЕ!

СПОЛАЙ ВИ, БУДАЛИ, ДА ИМАТЕ ОЩЕ ПО-ЯКА ГЪРБИНА- И ДА ПЛАЩАТЕ, ЗАЩОТО- В ЦАРСТВОТО НА „БУДАЛИТЕ”- ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ – „БУДА”.., КОЙТО ДА ВИ ПРИБЕРЕ ПАРИТЕ.. И ДА ВИ ОГРАБИ..!

Николай Гацев ,  под- Будител на „будалите” на „Буда”...               София, 01.03.2018 



Тагове:   2018,   2017,   1853,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3778122
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930