Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2018 12:03 - ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! РАВНОСМЕТКАТА ОТ ЕДНИ ГОЛЕМИ СЕДМИЧНИ СКАНДАЛИ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1305 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 03.03.2018 19:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! ДА ПОЧЕТЕМ ГЕРОИТЕ И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ДЪЛГА СИ- ДА ПАЗИМ СВОБОДАТА.., КОЯТО Е ИЗВОЮВАНА, ДНЕС, ПРЕДИ 140 ГОДИНИ! АКО НЕ Я ОПАЗИМ..- ЩЕ СА НАПРАЗНИ ЖЕРТВИТЕ НА ТЕЗИ ГЕРОИ, А НИЕ- ПРЕДАТЕЛИ- НА РОД И РОДИНА!!
"БСП" СЪС СВОЯТА ПАСИВНОСТ- В ТОЗИ КРИТИЧЕН МОМЕНТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО "БОРИСОВ- 3" СЕ ПОКАЗВА КАТО СКРИТ СЪЮЗНИК НА "ГЕРБ" И АХМЕД ДОГАН, СЕ ОКАЗВА БОЛЕЗНЕНО ПРАВ, ЧЕ "БСП" НЕ Е АЛТЕРНАТИВА НА "ГЕРБ", А Е ПО- СКОРО НЕЙНА "ЦЪРКВА- МАЙКА".. ЛЪСВАТ ИЗМАМИТЕ НА ДВЕТЕ ПАРТИИ- В ПОСЛЕДНИТЕ, НАД 10- 12 ГОДИНИ, КОГАТО СА СИ "ПОДАВАЛИ", ПОД МАСАТА- ПАЧКИТЕ ОТ ПЛЯЧКАТА, МАНИПУЛИРАЛИ СА, ЗАЕДНО ИЗБОРИТЕ И СА СИ СЕ ПРАВЕЛИ- НА РАЗЛИЧНИ..! "ГЕРБ" БЕШЕ ФОРМАЛНО ЗАЧЕНАТ ОТ ИВАН КОСТОВ И ГЕОРГИЙ ПЪРВА
НОВ- В ТЯХНАТА ОЛИГАРХИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ "ГЛОБАЛНА БЪЛГАРИЯ"- НА ЧЕРВЕНИ НЕОКОМУНИСТИ- СЪВЕТИСТИ (2001- 2005). ТЕ МУ ПОДАРИХА НА БОЙКО БОРИСОВ СТОЛИЧНА ОБЩИНА (2005) И ОТ ТЯХНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ "РЕ- ТВ", БЯХА ДОКАРАНИ НА ВЛАСТ В ДЪРЖАВАТА- ПРЕЗ 2009..! ТОВА БЕШЕ ПРОЕКТ НА СЛУЖБИТЕ НА КРЕМЪЛ В БЪЛГАРИЯ И "ГЕРБ" СЕ ПРЕВЪРНА В ТЯХНАТА КЛЕТОКРАТИЧНА  ОКУПАЦИОННА АДМИНИСТРАЦИЯ..
НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ СВАЛЯ "ГЕРБ", ЗА ДА ДОЙДЕ "БСП"- ТЕ СА ЕДНО И СЪЩО- КАКТО И ТЕХНИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ПРОИЗВОДНИ ИЛИ-  ВАСАЛНИ:" "ДСБ", "ДАй БЪЛГАРИЯ", "ПФ", "РБ", "ВЪЗРАЖДАНЕ"(НОВОТО "АБВ"!!), "ВОЛЯ", "НОВА РЕПУБЛИКА", "АБВ", "РЗС" И ДР.! НЯМА ДРУГИ ПАРТИИ В СТРАНАТА - ЗАЩОТО НЯМА ЛИДЕР, КОЙТО ДА НЕ Е ОТ ПОДСТАВЕН- И ДА НЕ Е- ОТ "ЗДРАВ" ЧЕРВЕН И КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОИЗХОД!
Трябва да се търси Лидер, който да не е от Червен или Комунистически произход- ако трябва и с публичен Кастинг! И трябва да не чакаме "БСП" и "ГЕРБ" да се прегрупират и пак да нИ излъжат,, отново, като през 2013 г.- а да ги свалим - и двете Компартии- от Власт..! Те трябва да почиват на резервната скамейка- поне 2- 3 мандата..! През това време- ще се появат новите и нормални десни и леви Партии!
Произходът на Лидера на дясното не е панацея- само Той не е достатъчен, а и "Сатуквото" много бързо ще го подмени- чрез своите, вече, подготвяни "двойници"..!
Лидерът трябва да води обществото в нова Посока и да има Мисия за Промяна, а не само Произход! Промяната трябва да отхвърля Окупацията на Страната, енергийните и политическите зависимости и да води към максималната възможна свобода на хората и гражданите, а не към тяхното подчиняване на Монополи, Олигархия или Групировки.. Българите трябва, вече- да разберат и че Русия и СССР са две различни държави!  СССР никога няма да се върне- а днешна Русия е по- скоро, като тази- до 1918 г.- и това Българите- русфили- явно не го искат, нито си го представят, точно така..! Не съм "русофоб"- но трябва да се води прагматична политика с Русия и САЩ, която зависимите политици в днешна България- вяно не МОГАТ- по една или друга причина! Преориентация на България е невъзможна, поне, засега и няма нужда да се борим с вятърни мелници. Трябва да бъдем-  или умерени Евро- федералисти (консерватори), крайни Евро- федералисти (либерали) или пък Евро- конфедералисти (националисти и патриотари). Аз избирам да съм Консерватор и умерен "Евро- федералист" - с всичките последици и готовност да платя за грешките си- заради това! България е част от "Рим", Сердика е била дори "Втори Рим на Константин Велики".., така, че нашият избор е предопределен. Християнството е възникнало в Израел, но е било първо утвърдено, в Европа- именно тук- в 306 г. на един местен Сердикийски Събор и в 311 г. от Христа с един Сердикийския Едикт на  Галерий, писан в Сердика, а след смъртта му и преписан, после, от Св.  Император Константин Велики в 313 г.- известен- като Миланският Едикт. Но това не променя нещата и тези земи си остават Християнски, още от началото на III век след Христа, като изповядват чистото, изначалното, нередактирано  и неполитизираното- Християнство. И така остават- до IX век, когато приемаме- Константинополското преработено Християнство на Източния Рим.И трябва да се държим-като истински Римляни и Християни - друго не ни е отредено!Това е и нашето "ДНК"- вижте резуктати от някои най- последни генетични изследвания в Европа и САЩ..!
"Евро- федерализмът" е непозната и много трудна материя- но за да тръгнем по нея- трябва да изхвърлим метастазите от миналото, фобиите и фалшификациите му! Вече минаха- 30 години от "Прехода"- остават последните му- 10.., в които трябва да забравим- комунизма, фашизма, национализма и другите заблуди от 20-то век- и да останем, твърдо- в 21-ви век! Новият век има и своите нови понятия- Интернет и Фейсбук са нашата нова Платформа- подобно на откриването на Книгопечатането на Гутенберг- за Протестантството.. и Промяната в Европа- на Просвещението. Партиите- създадени до 2018 г. не са пригодни за Новото време и те трябва да се заличат и лустрират целите! Трябва да се създадат изцяло нови субекти на Промяната и с тях да умрат нашите носталгични "спомени"- от робството и болшевизма! "Олигархията" и старите партиийни палтформи- ще работят всячески срещу това- защото това е краят на тяхната власт- но последните скандали- за "ЧЕЗ"- не показаха ли, че всичките управляващи са едно и че вече не могат и една далавера да си направят и да ни излъжат.. Висините- не могат, а низините- не искат- това не ви ли звучи поснато..!?
Трябва да се организираме и да свалим всичките от Власт, защото те вече преграждат- нашето, а дори- и тяхното си, собствено развитие..! Кражбите трябва да спрат и да възстанивм Законността и Справедливостта в Обществото- няма друг път, иначе интелекруално и физически загиваме..! И никой няма, вече, да ни е виновен..!
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!
Николай Гацев                София,  03.03.2018 г.




Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Доизяснете все пак ролята
04.03.2018 06:16
на Яшарите в целия този процес.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3777079
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930