Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2018 11:02 - ЗА БОГОМИЛИТЕ, ГАНДИ, ЯН ПАЛАХ,„САМОЗАПАЛВАНИЯТА ОТ 2013 Г.” И КОЛЬО- „БОСИЯТ”- ИЛИ ЗА ОКУПАЦИЯТА И „УМРИ, ЗА ДА ПОБЕДИШ..”!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 763 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 16.08.2018 21:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЗА БОГОМИЛИТЕ, ГАНДИ, ЯН ПАЛАХ,„САМОЗАПАЛВАНИЯТА ОТ 2013 Г.” И КОЛЬО- „БОСИЯТ”- ИЛИ ЗА ОКУПАЦИЯТА И „УМРИ, ЗА ДА ПОБЕДИШ..”!

„..Това не е тероризъм,нито религиозен фанатизъм, нито, дори, психиатричен проблем или пък друга малоценност, а това е- изостреното чувство за окупацията на „чужди хора”- над земя, или нещо, което ти считаш за свое, или за свой Храм..”- Робърт Пейп,„Умри, за да победиш”,2005 г.

Така Робърт Пейп анализира,над-300 случая на„самоубийствен и саможертвен,уж, политически „екстремизъм”, през историята на човечеството, с който анализ, доказва, че това, не е проява, нито на тероризъм, нито на психическо отклонение, нито, дори-на религиозен или политически фанатизъм,а е изострена проява за чувството на „безсилие, срещу ”Окупация”, на твоя ценност, или на „твое” възприятие- за Храм(„..изгонването не търговците от Храма..”), на нещо, считано- за „твоя територия” и това е опит,за„подпалването” на един, цялостен процес, а не,просто- ексцентрична реакция или разстройството на отделен, объркан човек. То е- яростната реакция, срещу непреодолимата ”чужда” сила- на Окупацията..”. Това са случаите- и с Богомилите, през 10 век, гладуването на Ганди, Ян Палах,„самозапалванията от февруари 2013 г.в Б-я”и дори- със самоубийствените„ислямистки”атентати,от днешното ни, Европейско и световно ежедневие.

    Робърт Пейп, казва с написаното-„всичко за България”, след 2009 г. и фактическата ситуация в Страната ни, особено, изострена, през 2013 г. и 2018 г.. ”Окупацията” на чуждата сила, също е абсолютен факт- това е тихата„Реставрация на Комунистическата Династия на Яшарите (Живкови) ”, чрез отгледаните, в страни- нейни „кадети” и „диадохи”- Борисовци, Златевци, Данчевци, СтенМарковци и др. повече или по-малко, незаконни наследници на Династията. Имаме- Библейска и съвсем „класическа” система на Реставрацията на „личния” Комунизъм. Имаме, два, абсолютно еднакви и еднородни политически„субекта”- групировките на „БСП” и „ГЕРБ”, които, „го играят”, съответно- „плесника или юмрука на Партията” и са „пазителите” на тайната и на Истината за Окупацията.Имаме, принизяването на институциите, подмяната на законността, фалшификация на изборите, целите и логиката на държавните функции, по същество! Имаме, отскоро, и открита „кадифена” Диктатура на семейно- комунистическата ”Олигархията”- на Страната и на всичко в нея. „Тайнството” и „Братството” на „Окупацията”, е също, много важно, защото в „познанието” за неговата не-демонстрирана „свързаност” и на заглушените му, кланови връзки, се крепи „Модела”,  на „династична посветеност” и на дворцовата преданност, на „обслужващия персонал и периферията”, който е необходим, за да „пърха” и да „пази” Династията.„Тайнството”- е много просто и банално- един плодовит„Яшар” (диктатор, роден, с името- Замфир Яшаров, станал, известен, по-късно, като- „Тодор Живков”)е изнудвал- в последните, 20 години(след 1960г.), на своето Съветско, абсолютистко и еднолично управление- цялата върхушка на„БКП”,Елита й и ръководството на социалистическата държава, да приемат, отглеждат и „адоптират”, дори, в собствените си семейства-негови кръвни„кадети” или подготвени от „Върховното семейство”-династични „диадохи”. Имало е чудовищна ситема на „Култ към личността на „Първия” и на стремеж за изграждане- на „Кивот” за Династията (изградена, като- „партийна паяжина”), който е бил- единствения път, за навлизането във Властта или към партийната й върхушка. И когато кажем, че живеем- в „Страната на Тодор-Живковците”, този ефемизъм, не е лишен-от своя, буквален смисъл, защото всичко в България, през последните 30 години- отново се върти и „раздава”, по линията на преданност, членство в Династията и само- на придворните й,”жреците” или на техния обслужващ персонал (наречен гръмко- Български Преходен„Елит”), които вършат  своите езичество и поклонения, нагло, и пред очите ни- в техните „Тадж Махали”(„НДК”, Паметникът в Правец , масонските ложи и т.н.).

 Няма, нито едно, сериозно- изключение, от правилото на принадлежност към „Кръвната линия на Яшарството” и точно, тази-„чужда” и неприемлива обществена „цикличност”, вече поражда- чувството за „Окупация” и за съпротивата- по Робърт Пейп или другите политически мислители, от последните години. „Династията” се е договорила- за всичко със Запада(чрез Максуел или Сорос), още през 80-те години, направила си е- своя  Конституция и удобни закони, уредила си е с „внедряването”на слугите и придворните, във всички трайни Субекти на Управлението и понеже, счита, че вече е „Безсмъртна”, открито ни дефилифира и демонстира- с „легионите на Яшарството”, както- едно време, на нейните консолидиращи, червени, Манифестации.  Нямат значение- вече въпросите-#Кой и #Защо и нямаме време за губене, в„либерални разтъкавания” на Раданки, Лозанки и Бойкикиевки- за някакво, измислено,търсене на законност и ”промени в Конституцията”, която- Яшарите, сами са си направили и само с „..кръв, ще я дадат..”. Единственият начин да се справим с „Окупацията” на Страната, от точно,  това- „Статукво”, е Пътят, на „извънредната ситуация”, на Кризисното правителство и „учредяването на Третата Република”(а не някакви измислени-„ВНС”-та?!) и да оставим, атавизмите и „проскрибираното” Яшарство, в отреченото и осъдено-минало на Прехода. Суверенът(народът) е най- истинския потърпевш от „Яшарството” и е време, да му се даде възможност- за едно малко „възмездие” и реванш срещу „Династията”, за нейното, 45-годишно Господство(от 1956 -1989 г., 2009 - 2013 и 2014 - 2018 г.), в България!

  Бунтовете, които предстоят, през 2018 г., в Страната- ще доведат, до Учредяването- на новата държавност и това е видимо, исторически обусловено, събитие, но трябва да бъдем и особено внимателни, за да си извършим, като „2-в-1”и нашата, малка,„консервативна революция”, сега, заедно, с другите процеси, защото, ние не сме , вече, само част от националния механизъм или от „изолацията на Лагера..”- насаждано от рецидивизма на Яшарите(и от „заетия”национален ефир, с туловищата на Борисов, Домусчиев или Пеевски), а вече- сме и част от големите, общи, Европейски и Световни разпределения и събития, за които- с досегашното ни поведение, нямаме никаква готовност или адекватност, за ефективно действие. Като, красноречив, пример, за това, е пълното пропиляване,възможностите-на Българското „Европедседателство”, което беше превърнато- в безсмислен, над- пивачен „пир”, клишета, корупция и софри (т.е.- единственото, познато, на „Живковската” природа- на Лилето  Павлова и Бойко Яшаров).

  Николай Колев-„Босия”,вероятно е някакъв„емоционален или ситуативен Богомил”и неговият „малък Протест” е днес, съзнателна жертва, но Той е, вече, и„част от големия Процес”, необратимия Процес на Промяна и само, от инстинкта, за самосъхранение на управляващите, ще зависи- характера на по- нататъшното му развитие и на вида на тази Промяна(възможен е и много насилствен обрат!). Забяването им, само, с още, много малко- ще донесе– финансов трус и нестабилност, недоверие или дори- икономическа катастрофа (от задаващите се- частични банкови фалити и консолидации, през Есента, предвид неуспешните „ERM- тестове”) и всичко това, не толкова- поради, обективните икономически процеси или даденостите за Кризата- а точно, както- в случаите, с Република Турция и с Русия, поради, недоверието в политическата система,„измамите на Прехода” и анахронизма на „Статуквото” на Реставрираните Яшари.А на Кольо "Босия", ще кажа- обратното на Робърт Пейп- ЖИВЕЙ ЗА ДА ПОБЕДИШ и нямаш право да си Тръгнеш или да си Отидеш, преди Края на общата ни борба- за Обществото "Предай- Нататък" и не бива да се жертваш за едни долни Комунисти от "ГЕРБ"!
 

Николай  Гацев ,„Добродетелната дружина”, осн. 1853 г.-     „Яшари- ланд”, София, 16.08.2018 г.



Тагове:   2018,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Мисля, че Босото е кагебешник, руски агент на присъствие.
16.08.2018 21:36
И той, като всички седерасти, е назначен за дисидент и опозиционер в България от Кремъл.

Целта на седерастите беше да заблудят българите, че се борят с комунизма. А истината е, че по волята на Кремъл те трябваше да саботират демократизирането на България.
цитирай
2. nikolaigatzev - Има известна Истина- в това, което казвате за СДС- но хората там не бива да бъдат слагани- всчките под общ знаменател..!
16.08.2018 22:12
Съгласен съм с оценката Ви- отчасти- за много хора в СДС, но не всички бяхме такива- аз съм бил 18 годишен в Началото и не съм бил, друго, освен- идеалист! После- погледнах и дори- осъдих СДС и "лъжата", в която се беше превърнало.. За Кольо оценката Ви ми се струва крайна- не всеки Човек, който не мрази Русия е "КГБ"-ист! Аз не съм русофил, но не съм- и русофоб..Не приемам и едната, нито другата- крайност!
apostapostoloff написа:
И той, като всички седерасти, е назначен за дисидент и опозиционер в България от Кремъл.

Целта на седерастите беше да заблудят българите, че се борят с комунизма. А истината е, че по волята на Кремъл те трябваше да саботират демократизирането на България.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759547
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031