Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2018 11:43 - МЪРШОЯДНАТА ГВАРДИЯ НА БОРИСОВ НАЛАЗИ „СМЪРТТА НА ЖУРНАЛИСТКАТА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА”..
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 706 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
МЪРШОЯДНАТА ГВАРДИЯ НА БОРИСОВ НАЛАЗИ „СМЪРТТА НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА”..

Бог да прости- жертвата- Виктория Маринова! Резерната гвардия на Борисов(Яшаров)-„Отборът на отчаяните либерали” на Иван Костов, налази убийството на журналистката,вчера.Всичките платени активисти на Сорос и„Демократична България”(около 500-600души в страната!)снощи излязоха на Протести в много градове на страната и „завзеха масово трибуната”. Убийството е много„професионално поднесено”-има ДНК, следи,много веществени доказателства и въпреки това следствието се бави-явно,за да обслужи„недоволството”. Класическа ситуация за поредна Операция „Самосвал” на Бойко Яшаров и този филм вече сме го гледали, няколко пъти. А пък,  последният- Борисов, веднага „изчезна от ефира”-точно сега-..полицаят и пожарникарят на държавата мълчи за много важните полицейски и пожарникарски акции”.По улиците,от негово име, говорят само несъстоятелни Соросоиди на Костов-Христо Бойкикиев,Радан Кънев, Манол Глишев и Велислав Величков(Кръг„Джентри на„БКП” и потомци на видни„ГРУ”-кадри, ветерани от операциите в Полша, от 80-те години на миналия век). Те правят банални „пърформанси”и нападат съдебната система-но само, в лицето на прокурорите, а не и на- Лозан Панов,който е шеф на съдиите(?),съдещи за престъпления престъпниците. Той, някак си, е винаги е забравян и подминаван(защото е от „техните”, а знаем, че „Лозанчик” от червения Клан на Политбюро „Огнян Дойнов”-Виена и е опреден за резервен премиер на „Статуквото”). Докато Соросоидите „жалят” за Виктория и говорят безсмислени глупости и сравнения с Ана Политковская- цените в България тръгнаха нагоре и изядоха увеличението на доходите и напредъка на държавата. Резервната червена „Млада Гвардия” на „БКП”е огладняла(забрави, че дори-шефът на „ДКЕВР” -Иван Иванов е укрит агент „Тунис” на „РУМНО”-военно-морското разузнаване, е техен член!!)-и напомнят на Борисов, че е време да ги нахрани.Парите, дадени на Радан и Бойкикиев от Клуб „Монтерей”и Костов са привършили- а„Демократична България”има да плаща 500- 600 заплати - всеки месец на своите платени„партийни секретари и активисти”. Затова ги виждате-вече,като говорители на „спонтанния протест” !

 В същият момент-„Соросоидите”правят протести и нападат съдебната система и в САЩ (със случая „Кавана”),в навечерие на предстоящите избори там, през Ноември 2018. Тръмп, обаче, май, ще повтори удара си срещу „Демократическата партия” и това, основно ще разтърси политическата система във  Вашингтон. За първи път и в България се наблюдава, пряк отглас на тези световни процеси-„либерасти”  и „джендъри” пълнят и улиците на София, тази топла есен и кещят, без да става ясно- какво искат.

 Истинската „Алтернатива за България”, обаче я няма и „Статуквото”на страната е организирано да й попречи-„отвсякъде”.Соросоидите нямат идеи и само кухо словоприказват,а това, е класическа подмяна на реалността- никой не се интересува от червените Радан, Лозан, Бойкикиев и „ДСБ” или търсенията на нео- либерализма отпреди 10 години. Хората искат хляб, бизнес и справедливост,искат вяра в Бога и перспектива за децата си,а как ще я получат от „психо-десните” походи срещу Тръмп или моралните крясъци на Манол Глишев и Велислав Величков. Търговците трябва да бъдат изгонени от Храма,а Соросоидите- очевидно не искат това и тях „Статуквото” ги устройва! Слави Трифонов също не е алтернатива, но поне ще е интересен за „най-младите”. Партията на Радев– забуксува, пък, с някакви екзотични идеи на бившите „ДС- кадри” за „единство”- в един толкова разделен свят- навсякъде, около нас..?!

  „БСП”и„Възраждането”на Гоцките(Румен Петков),от Варна,също не е никаква алтернатива,а  няма никаква сериозна „Визия” за страната- отново е част от „кризата на либерализма”. Да препишеш нечия програма не е истинското действие на нормалната опозицията. А „БСП”е толкова без-идейна, че не смее да посочи-дори свое „Правителство в сянка”(което ние-от „Формацията”,направихме,още на улицата-Септември 2017г.)за да се ориентира нацията- кой и какво предлага. Можете ли да си представите -Кирил Добрев,Бенчо Бенчев,Таско Ерменков и Георги Гергов-като министри ? А какво ще кажете и за редиците„от неизброими милионери..” от Прехода в „БСП”, с които ни заплаши, Пловдиският свинар- почетен консул на Русия в България(който кара и автомобил с руски дипломатически номера, в собствената си държава)?! Това ли е „алтернативата”..?

Очевидно е, че не е..- това са„ужасите на Прехода” и„Преходът на ужасите”,а нас ни е известно, че е „по-добре ужасен- край, отколкото- ужаси..- без край..”. Никоя от досегашните партии в България не може да предложи,нищо ново или смислено за бъдещето.Търсят се- „българските” Доналд Тръмп и Стивън Банън, защото Бойко и „ГЕРБ”- явно не го докарват добре с Вашингтон- ..там лазят, а тука- газят..!

    Светът е голям- и „мършоядството” и евтиният „ПР” ни дебнат, отвсякъде. Бог да прости, невинната жертва- Виктория Маринова, очевидно е, че нещата с трагедията не са политически, или поне не такива, както ни ги представят-„джендерите” на Сорос, но това не ги прави- по-малко ужасни. Не ни убива- Системата.., а цялата безпомощност и прекалените компромиси на Кабинет „Борисов-3”, в който всички партии са на власт и няма невинна партия, синдикат или обществена организация.Това прави опозиция-цялата останала нация- хората от „немълчаливото малцинство”.

„Алтернативата за България” се изгражда от „Формацията” и ви чака да участваме-в промяната заедно..! Силата е в нас, заедно- с вас!

Николай Гацев                                                                         „Бойко- вистан”, София, 09.10. 2018 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3772990
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930