Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2018 10:53 - МОЕТО "ДИМИТРОВДЕНСКО" ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ МАЙКИТЕ НА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ- НИКОЛАЙ ГАЦЕВ 26.10.2018 г.
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 415 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 МОЕТО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ МАЙКИТЕ НА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ- НИКОЛАЙ ГАЦЕВ 26.10.2018 г.

Скъпи Майки,

  Вашият „Протест”срещу Валерий Балевски(Симеонов)-  и до неговата окончателна Оставка,  продължава и аз(и хиляди други хора с кауза, в страната)сме с вас. Правителството на Бойко Яшаров(„Борисов-3”),застана зад Вицепремиера си, изгаври се с нас и с това,само стана- наша следваща мишена. Управлението много се уплаши от черните знамена, които носим на недоволството срещу него, защото му напомнят- за 1944 г. и майчините „черни забрадки”, оттогава–из„Народните съдилища”(режисура на Москва).Нека не забравяме, че ни управляват - децата и внуцита на убийците, оттогава и те си „отгледаха”- целият, този, сбъркан „Преход”, за да „преходят”-ТЕ,а не-НИЕ! Нека те не ни залъгват и с разните им, техните сегашни- „Визии за България”- ние имаме #МИСИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ, #Ревизия на Системата  и нейн #ПъленDelete!

  Виждате ме, до вас- и с моето „черно знаме”(на ръкава си нося- като „Ордена на жертиерата”- шалът на покойната ми съпруга- Доц. Д-р Анна Янева/+2017/,която почина, след изгонването й от семейното ни жилище, в София- от Кметицата Фандъкова и Министър Росен Желязков). Аз съм до вас- с моята „черна мъка”и с„..кръвта, взета ни от Статуквото..”- няма, как да се примиря или да се  договоря, вече с тях.

 „Статуквото” е организирано и е изправено срещу нас- но е страхливо и слабо! Загубило е своята международна подкрепа и се клатушка, в ръцете на случайни стопаджии и идиоти- като Валерий Балевски(Симеонов)!

  Аз ви предлагам-„#Мисия за България”, защото, като добър християнин, моята„визия” е, на над 2000 год. и тя е„да изгоним-търговците от Храма”. Храмът е мястото и начина за правилно функциониране на нашата държава- така е било, от векове и за векове..

  Подкрепям и другите, социални каузи- през последните месеци и години (по улиците на гнева съм от февруари 2013 г.срещу всяка неправда,като- бивш заместник- председател на Движение „Орлов мост- за промяна”, които свалихме „Борисов-1”, а после бяхме на #ДАНСwithMe, срещу Пеевски).Но тогава нямахме Мисията си и„Статуквото”всичко реставрира и опорочи,а водачите ни-Раданки,Бойкикиевки,Лукарските и Лозанки-влязоха в Кабинет„Бойко-2”, с министерски постове и с привилегии(защото бяха внедрени, от”Кременчуга”- Иван Костов,при нас).

Причина за всичките ни неволи- е концепцията за „мирен преход”, прокарана от„БКП”- 1989г. и целяща замазване на отговорността им, за дългото им-Съветско колониално управление,преди това. Ако ме питате- как ще ви го докажа, ще ви отоворя- вижте къде са сега страните, където имаше „лустрация и де-съветизация”-ГДР,Полша,Чехия,Унгария,Прибалтика, Хърватия?! Някои от тях, бяха, едно време- много по- зле от нас, но къде са те, сега..и къде сме ние, с „мирния ни преход”..?! ОСТАВКА И ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ „ИГРАЧИ” И КУКЛИ, ОТ ИЗМАМНИЯ ПРЕХОД!

  Аз смятам,че имаме-„Мисия за България”, не трябва да се отказваме от нея,защото миналото ни я е потвърдило, многократно. Мисията ни е истинската „Алтернатива за България” и нека не се заблуждаваме- че можем да променим всичко- само с Протести. Трябва ни „СИЛА”, с която да сменим старото-от основи и аз вярвам,както вярвам в Бог,че можем и трябва да я направим!

БОГ , ДА НИ БЛАГОСЛОВИ!
Николай Гацев„Добродетелната дружина”,осн.1853 г. София,26.10.2018г



Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3761129
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031