Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2018 10:51 - БОЙКО ПОСТИГА ЦЕЛТА СИ- ЕЖЕДНЕВНИТЕ „СЛАБИ” И НЕПОДКРЕПЕНИ ПРОТЕСТИ НА МАЙКИТЕ НА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ- ПОГАСЯВАТ ЕНЕРГИЯТА ЗА ПРОМЯНА В БЪЛГАРИЯ И Я ПИЛЕЯТ..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 450 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БОЙКО ПОСТИГА ЦЕЛТА СИ- ЕЖЕДНЕВНИТЕ „СЛАБИ” И НЕПОДКРЕПЕНИ ПРОТЕСТИ НА МАЙКИТЕ  НА ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ- ПОГАСЯВАТ ИСТИНСКАТА ЕНЕРГИЯ ЗА ПРОМЯНА В БЪЛГАРИЯ И Я ПИЛЕЯТ!

Държавата всячески спира разрастването на протеста на „Майките на деца с увреждания”, а от друга страна- масивно го отразява, защото готви-„Бойково разрешаване на кризата”и подкрепа за имиджа на Банкянския Яшар. Това е „заслон” за другите проблеми- с оскъпването на всичко в страната, а най-вече на горивата- където, сега е стратегическия интерес на управляващата Яшарска династия и на „полу-брата” на Бойко- Вальо Златев. Нито дума не се казва от медиите за поскъпването, а вниманието ни се отвлича от „кьор-фишеци”. Напоследък и„ДПС” се включи в играта- за да спаси „порционите” и уж- взе да атакува Властта.., за да я консолидира,повече!

  Разиграва се класическа пародийна ситуация- най-силният коалиционен партньор на „ГЕРБ” в управлението-„искал да го сваля”. Целта е разкарване на дискредитиращия Валерий Балевски (Симеонов) от правителството за да може- „ДПС” да прибави и пети свой министър в Кабинета „Борисов-3”, след: Порожанов, Ангелкова, Караниколов и Росен Желязков(от семейството на „Пашата”).

„ДПС”няма нужда от никаква промяна- а от повече „схеми за пари” и сигурно ви е станало, вече ясно- чий Министър е бил Ивайло Московски(наричан на галено от Борисов-„наш коалиционен партньор-2012г.”, започнал като шофьор в „Мултигруп” на Илия Павлов, през 90- те години. На същите е- министър Росен Желязков, защото играта на „ДПС”-то трябва да продължи (а даже заместника му- Геле Линейката,си остана,заради покровителството и вярна служба към „ДПС”). Сетете се- и чий е бил Желязков във всичките му превъплащения- от 2002 г.- досега, както и със скритото му участието в свалянето на Стефан Софиянски и „изгряването на Борисов”, като Кмет на София. Сетете се- кой докара всичките провинциални кадри в управлението на Столицата и коя беше предишната „партия на калинките”, преди 2006 г.

Чета Сборника на Митьо”Гестапото”- от 2004 г.- „..От Девети- до Десети..”- Антология на „ДС” и на нейната мрачна роля за „Прехода” и на стр. 61- 93 (главата, която „уж”,била написана от ген. Бойко Борисов?!) и виждам клиничен „апотеоз” на болшевишкото превъзнасяне на „Народния съд” и на „социалистическата законност” от първите години на Народната власт и ранния Живковизъм, след 1944 г. Нито дума за „убитите”- дядо и репресираното семейство на Бойко Яшаров (Борисов). Напротив- мракобесно хвалене на Комунизма, в контекста на други, отвратителни болшевишки излияния от разочаровани офицери от „ДС”, „КГБ” и „ГРУ”.. И всичко това е само- 1 година, преди Бойко да се „направи” на голям анти-комунист и „Наказател” на „Тройната коалиция”, всъщност да Реставрира Комунизма,в неговия най-азиатски и деспотичен вид. Четем как ген.Борисов- се възторгва и възбужда от„революционните трибунали” и другите революционни мероприятия на Сталинизма и Съветизма в България, след Московската ни окупация.

Добре е всичките поклонници на„ГЕРБ”да прочетат тази книга,особено„частта на Борисов” и да се сетят-как са били излъгани от своя„Бащица”.Но какво да говорим за„ГЕРБ”-това не е партия, а хунта на „Тройната коалиция” и нейното продължение- с други средства и участници.

Но да се върнем на ситуацията в Октомври- Ноември 2018 г. в България и протестите- никоя партия, от досегашните не иска предсрочни избори или напрежение,защото може да се стигне до неочакван изблик и до  кръвопролитие, а оттам- и до евентуален пълен крах за Кукловодите на Политиката ни от целия „Преход”. Американците явно готвят „цветна революция”, но не от „Соросов” и щадящ- Олигархията „тип”, а от Типа„Доналд Тръмп”и Стив Банън, която, е силно  неприемлива за застаряващите генерали в София, неспособни да се спраят със ситуацията на  „..радикализъм- отгоре..”,  а това не го пише в Съветските учебници, по които са се учили.

  Изгрява нуждата и от нова Сила на Промяната- създаването на „Алтернативата за България”, защото- Слави Трифонов, явно, не смее да влезе в челен сблъсък със „Статуквото”, на което е скъпа(мулти-милионер) и отгледана рожба- през последните 30 години. Мая Манолова е също прекалено издигана от кръговете на „Подмяната” и е омръзнала на всички. Трябва да се води от Човек, на когото- не демокрацията, а самата– Реставрация на Яшарството, е отнела всичко..!  Чувството за Гнет на Яшарството ще роди, неговата пълна и категорична Промяна!

ОСТАВКА ЗА ВСИЧКИ В „СТАТУКВОТО” И В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЯШАРСТВОТО!

 ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО НЕКАДЪРНО „СТАТУКВО” И НА ВСИЧКИТЕ ИМ ФАЛШИВИ МЕНТЕТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ!

Николай Гацев, „Добродетелната дружина”, осн.  1853 г. -„АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ”,

София, 27.10.2018 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3778347
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930