Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2018 01:47 - ДОЖИВЯХ ДА ВИКАМ:„ОСТАВКА”-ПО СГРАДАТА НА„СДС”,НА УЛИЦА„РАКОВСКА”№134, КЪДЕТО СЪМ ПРЕКАРАЛ, ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МЛАДОСТА СИ И ЗАЩО „ДПС” СЕ ХВЪРЛИ НА АМБРАЗУРАТА ДА
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1577 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.10.2018 08:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ДОЖИВЯХ ДА ВИКАМ:„ОСТАВКА”-ПО СГРАДАТА НА„СДС”,НА УЛИЦА „РАКОВСКА” № 134, КЪДЕТО СЪМ ПРЕКАРАЛ, ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МЛАДОСТА СИ И ЗАЩО „ДПС” СЕ ХВЪРЛИ НА АМБРАЗУРАТА ДА ЗАЩИТАВА „ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО ЯШАРОВ-3”

  Вчера, на „Протеста за подкрепа на майките на деца с увреждания”- разбира се, не ми се даде думата,защото не съм бил одобрен от„Статуквото”(т.е.бил съм прекалено политизиран),но така разбрах, че „Статуквото” командва и там. Tова не ме притеснява, не съм бил- любимец на „Статуквото”, от има- няма 35- 40 години и съм се оправял и без тяхната благосклонност. Аз не съм важен- поне да правеха нещо за другите хора.., но- те, толкова си могат и затова не бива да им се сърдим, от 1944 г. са си, все същите и нямат оправия тези хора, а Господ ги е дарил и със завидно дълголетие, в което, пък е- нашето нещастие.

 На този Протест се случи,че след час и половина пред Парламент и Правителство, тръгнахме към Централата на Вицепремиера Валерий Балевски(Симеонов). Оказа се, че „централата”му е на улица „Раковска”№134, в „СДС”,където съм прекарал 20 години от младоста си и защитавал тази сграда(бях координатор на охраната й-от 1989 до 1991г.-ха ха ха- започнах като "охранител" там!), а сега бях отдолу и виках-„Оставка” срещу този адрес.Замервах я с тоалетна хартия,скандирайки името на Комунистическото изчадие- министър Валерий Балевски (известен като и- Симеонов), човек подменил всичко и всички около себе си. С този човек се запознах, също в тази сграда- преди 28 години, идваше да посещава своя „приятел”- Волен Сидеров,главен редактор на вестника на„СДС”-„Демокрация”, тогава,а в„Синята централа”се шушукаше, че били „обратни” и били.., повече от приятели! Но да се върнем в нашите дни- Валерий Балевски(от едноименния шумкарски комунистически род), се прекръсти на Симеонов, "взе"си една телевизия,която стана известна, с„про-руската” си   позиция (до 2016г.) и се говореше, че е на Бургаската издръжка, на управляващото там - „ГРУ”-Москва.После създаде про- руската Телевизионна партия- „НФСБ”, в която се набъкаха разни генерали, ченгета и Петата колона на Съветската армия в България. Комунистическата „ГОРД”, „ДС” и крайморските мафиотски групировки се преляха в Бургаската партия и тя се превърна, само за два мандата- в коалиционен партньор на управляващата партия в България- Евро-атлантическата ПП„ГЕРБ”?! И стана чудо..- Симеонов, изведнъж се „по- Евро- атлантичи” и заблея, като недоубито от Порожанов- агънце, за ценностите на демокрацията и забрави за любимия- Путин. Но, както знаем- за тези характерни „ГРУ”- роли и превъплащения, подобни „премятания” са повече от нормални(..Москва командует и ето все,что нам- надо.!).Валерко е важен Вицепремиер и малоумни бизнесмени,като Домусчиев и други „амфето-Олигарси”, са го привиждали, дори- като Премиер на друго коалиционно правителство в този парламент. Затова е толкова нагъл този човек- амфетите, правят "чудеса", които, обикновено свършват, веднага, с погасяване на тяхното наркотично въздействие. И започваш да си говориш, сам- глупости, като, г-н Балевски!

Изведнъж се случва и друго странно действие-„ДПС” скача срещу Правителството! Но това е само маневра за заблуда, на народа.„ДПС” си има цели четирима министри, в Кабинет Борисов-3”, „тайни”- само за ненаблюдателните: Порожанов, Ангелкова, Караниколов, а отскоро е техен и шефа на транспорта- Ресин Айдемир(помашкото име на Росен Желязков,племенник на„Пашата”).Чрез „ГЕРБ”,си имаха,доскоро и цял президент- Росен Плевнелиев(или по мюсюлмански -Ресин Плевнел’и), така че Коалицията „ГЕРБ- ДПС”е дълготрайна, поне- от 10 години. Да не говорим, за руската връзка и тук, а тя свършва, чак в най- високите около-Путински Олигархични кръгове. Но кое- дивашко, варварско и азиатско в България не е свързано, по някаква начин- с Москва?! И кога ще престанем да се кланяме и плащаме на руснаците- скъпо за всичко, оттам!

 Това не може да продължава- когато сме членове на „НАТО” и „ЕС”, кой и какво се е договарял, та все нещо имаме да дължим или плащаме на „бившите ни господари”. А цените на горивата, оттам и на всичките им сурвини- постоянно се вдигат, без да се договаря никаква бенефиция за България, което или говори за някакви нездрави обвързаности или е живото олицетворение на нечия корупция, защото няма нормално обяснение. Русия дава на всеки-сурвините си на ниска цена,но не и на България, която е наказвана за своята Евро-атлантическа ориентация. На този фон- поведението на „ДПС” и „НФСБ” е повече от съмнително. Тези две партии- създадени някога, от „ГРУ” и „КГБ”- Москва, трябва да са се надрусали много с „амфети” за да се обявяват толкова силно за „атлантици”.Пак те- обаче, въобще не реагират, когато се ремонтират в Русия, нашия потенциален враг, военните ни самолети „Миг-29”, пак на седморна висока цена. Освен Министрите им в кабинета, явно, нищо друго не ги притеснява, да не говорим за „осветляване” бизнеса на Доган и Пеевски, които си написаха и закони за това. Пълен абсурд и подигравка, почиващ на подставеността на другия помак в управлението- Бойко Яшаров(Борисов), който е оставил събратята си- от Кръга „Полумесец”, да вилнеят безнаказано, както и турчин не е вилнял, из тези земи. „ДПС” разчита с фалшивата си атака срещу Кабинета, да го активизира и консолидира, за да запази министрите си-толкова много министри тази партия не е имала, дори в правителствата си, с официално тяхно участие, или правените с техни мандати. А лъвският пай от фалита на „КТБ”, май също е отишъл натам. ТЕЦ "Варна" е на този, който раздава порционите. Набързо беше приватизирана и „Общинска банка”, за която е ясно, че е купена от мюсюлманското движение- това е пореден подарък от „ГЕРБ”. „Сараите” поглъщат всичко, което им се изпречи и се наложи американския посланник,наскоро,да предупреждава Доган за понамаляване на апетита му.САЩ-очевидно изчакват изборите от Ноември 2018г. за да спрат да толерират-„гнилите ябълки”при съюзниците си. Очертава се и голяма американска „чистка” на хората, които не са разбрали- кой кара влака в Региона. Очевидно коалиционните игрички на Борисов, „ДПС” и Москва у нас, са омръзнали на Вашингтон, но и на Брюксел, защото със своята неумелост и дебелащина- те разкриват геополитическите замисли и договорките за подялбата на света.

„ДПС” се предлага за открит коалиционен партньор на Борисов- за пореден път, в „уж” Евро-атлантическа коалиция, за каквато се опитват да представят своето поредно заиграване, но няма никаква истина в това твърдение.„ДПС”е,както винаги- хищно за пари и е готово да „скочи”, дори на „ГЕРБ”, ако й се откаже партньорство, отново.  Това е хитър ход с оглед на американското прииждане, но „ГЕРБ” манкира и бави този "брак по сметка", с който. Доган иска да си купи- поне 4-ма Евро- депутати на изборите,през Май 2019 г., а защо не и 5-ма? Ако американците влизат в България, наистина за „ДПС”остава единствената ниша за развитие в Евро-изборите и Брюкселския либерализъм. Има вероятносъ да бъде избран- за камуфлаж и някой българин или помак, с българско име- за нов лидер на Партията или за водач на нейната листа в Европарламента. Това е истината за „подсещането” на лидера Карадайъ към Борисов, от последните часове. Няма желание за разваляне на коалицията им,а за нейното преформатиране и озаконяване,за да може да продължи преяждането с власт. Яшаров(Борисов)е сигурен,че падне ли от власт- ще бъде, набързо- физически отстранен от американците или други фактори, които е засегнал в своето 10 годишно "присъствие". Той се бори за оцеляването си, иначе отдавна би си хвърлил оставката- за трети и последен път, вече! Войната за наследството му и вътре в „ГЕРБ”започна, а във вътрешнополитически план има само два пътя пред първата управляваща партия у нас- или коалиция за с „БСП” или с „ДПС”. Третата възможност са бързипредсрочни избори, но и това означава  край за„ГЕРБ”,защото никой няма да им повярва,вече и след третата им оставка.

Предстои много интересна развръзка в Българския политически живот и това ще се случи, още в близките дни.Протестът на„Майките на децата с увеждания”радикализира нещата в държавата и справедливите им искания за оставката на Вицепремиера Балевски (Симеонов) се ползват за нечий и много силен натиск срещу Яшарското управление. Този натиск ще свърши фатално за Власта на Борисов и за неговото, най- близко обкръжение, защото нямат правилен ход, въпреки всичките си инстинкти. Или може би има- да се съюзи с президент Румен Радев, който е другата външна енигма, в целия ни политически живот.Неяснотата в поведението на Президента,през последните дни, като не реализира. в своя полза- въпреки явните си предимства, които има, пред Борисов и „ГЕРБ”, са наистина необясними. Дори и лидерството му- по личен рейтинг, го прави желан партньор за всички конфигурации и на всички настоящи фактори във вътрешната политика. А и Борисов няма какво да дели с Радев, освен, ако не е решил да става Президент,което би било фатална грешка. Неутрализирайки президентската атака, Премиерът може да си освободи пространство за стратегически маневри и в Парламента, без да попада в обятията на „БСП” или на „ДПС”, които ще го удушат. „ГЕРБ” също може да бъде жертван от Банкянеца,защото тази партия не е на Борисов, но е на „Борисовщината” и тя не може без него, пък- Той може без нея, ако има гарант за личното си оцеляване. Доган, сигурно си е спомнил и урока, че след циганите, камионетките ще дойдат за евреите, а после- за турците и накрая за всички..- като в един обикновен фашизъм, който ни се разиграва в Европейска България. Оставка и край на всичко и всички от "Статуквото"- идва "Алтернатива за България".

Николай Гацев, „Добродетелната дружина”, осн. 1853 г.   София,  27.10.2018 г.

 

 

 

 



Тагове:   2018,   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3777271
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930