Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2019 22:00 - ХРОНИКА НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА- СРЕЩУ КМЕТИЦАТА ДАНЧЕ”ТОПЛОТО” ФАНДЪКОВА, ВАСИЛ ЦОЛОВ И ПП„ГЕРБ”! ДЕН № 1!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 441 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ХРОНИКА НА МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА- СРЕЩУ КМЕТИЦАТА ДАНЧЕ”ТОПЛОТО” ФАНДЪКОВА, ВАСИЛ ЦОЛОВ И ПП„ГЕРБ”! ДЕН № 1!

Понеже днес започнах моята гладна Стачка- срещу разпродажбата на Имотът(мой дом), на улица „Марагидик”№4, София, за който се съдех със Столична община и с Район „Оборище”, като в Жалбата си- правя Обосновано преположение, че в Район „Оборище” действа „ОПГ”, което е започнало кражбата и покушение на няколко значими Имоти- в този Район2015- 2019: адрес №1)бивш Хотел„Сердика”, с бившето култово Кино„Сердика”(приватизиран от Валентин Златев/Яшаров,от Правец)- а там е, вероятно, първото в света, обособено Християнско гробище и вероятен гроб на Васил Левски,след обесването му.За първенютата на Тато в Правец(„кадети” или „диадохи”на Замфир Яшаров Маруцин Дръвнишки- известен, със смененото си име- Тодор Живков),а както знаем-оттам е и Българския премиер- Бойко Борисов-Яшаров,който, излиза е родственик на Вальо и на другите?!Не е важно-дали са полу-помаци или полу- роми(важно е ренегатското- част от„играта на Съветския Колониализъм” в страната ни). Няма лошо и в двете хипотези, но е важно- защо така крият родството си с Диктатора на България от 1956- до 1989г. А още, по-интересно е– защото са видимо семпли и дегенеративни, като Тато си, поради какви заслуги- тези наследници, са първите хора, управници и бизнесмени, в днешната ни държава!? Напълно ясно-защото,тяхната родна и неразградена„ДС”ги е върнала на власт,под други имена и„участници”. А как ли ще ме намразите,ако предположа и че- Йорданка Фандъкова и Лилето Павлова, са им полу- сестри,ами-и„Стен-марк”(Стоян Марков от„Политбюро”),ами синът на ятачката-полк.Ани Младенова и той„одрал кожата”на Тато(сега са, съветници на Баце, негови Кметове, Министри,Министъра на транспорта и той е-Родопски помак)-те са си- цял футболен отбор на„Яшарови”но мисля,че са, дори, повече-по комунистическите слухове-са над 30(и член на Политбюро се е ставало,само по баджанашка или родствена линия с Първия,за което Той си е настоявал,като в Средновековието-„Правото на първа нощ на сьозерена,с всяка нова невеста! Много плодовит бил- Татото Замфир и ни е пръкнал автобус от „диадохи”- ти ги мислиш за този или онзи,а той-прикрит потомък на Тато(Тошко,Жени и Владко са само за острел и за„кашмер”, те са явочници на славните си „полу..-та”). Истинската работа се вършила,чрез диадохите- както е в Империята на Александър Македонски(там са 12„потомци”на един- педераст и дегенерат). Но да се върнем, в „Оборище”, че ви отклоних от линията- проследете я, много е интересна:

 адрес № 2: Район„Оборище”,ул.„Буная”№14-16, незаконна и скандална сграда(„кадетите”на Георги Първанов- Агент„Гоце”, от помашкото село Косача- Сирищник, Пернишко. От 20-те къщи на селото, произхожда и племенника му- Божо Лукарски, бивш Министър, станал такъв, с рамо от роднината, в Кабинет „Бойко-2”). А иначе,за-пред електората си и двамата много, ама много „мразят”Бацето..!Заради техния комфорт- моето семейство беше изхвърлено от къщата си на адрес:„Оборище”, ул.„Марагидк” №4, съседната на Гоцките..! Не, че примирам да съм съсед на Дегенерати, но заради изгонването ни- с насилие и полиция на 05.07.2016 г.- майката на детето ми-доц.д-рАнна Янева (Рода на Ген.Рачо Петрови),болна от рак-почина бездомна,след месеци!

адрес №3: „Оборище”,на бул.„Дондуков”№22(на ъгъла с ул.„Бенковски”)- бившата Печатница „Мадара”-а преди това Софийската къща на Министър- председателя Генерал Рачо Петров и на жена му- Султана Хаджи- Минчович, най- заможната българка, преди Комунизма. За дядо й пее песен- самият Георги Бенковски,в„Записките по българските въстания”на Захари Стоянов, можете да го видите и във Филма, където Бенковски казва, че „Хажди Минчо не рачи.. турци- ортаци..” е любимата песен, на Войводата. Какъв парадокс- на Ренегатството, точно на улица „Бенковски” с „Дондуков”, преди Коледа, на 22.12.2017г.- Кметът на „Оборище”(известен като- Минералната „САВИНА”от„СИК”,защото е изветен„джендър”)и загрижената Данче Фандъкова- Яшарова, бутнаха историческата сграда- Дома на Ген. Рачо Петров и заставиха наследниците му да се съдят с комунистически узурпатори на Имота- дълги години!Какви странни съвпадения..!?

адрес № 4– „Оборище”,Сградата на Централната Баня- София, зад градинката с Музея- Кметът „САВИНА” е „хвърлил око” за Спа- Хотел на терена на сградата. Съдружник му е, отново- Вальо Златев- Замфир Яшаров. Това е мястото под което е голяма античен компекс- вероятно част от асамбъла на Двореца на Император Константин Велики в Сердика.

адрес №5- Царските конюшни(„Щала”- die Stallе), огромен парцел за застрояване- ъгъла на на бул. „Дондуков” и бул, „Левски”, след Паметника „Левски”. Кметът „САВИНА” е неуспешен кмет от „ГЕРБ”( и от „СИК”), в квартал- Надежда- Връбница. Уличен е в нередности и освободен и решава да кацне за Кмет от „Реформаторския блок” в „Оборище”, за което се говори, че Вальо Яшаров платил 1,000,000 лева на Кунка Пръмова(също с помашка жилка!),за да кандидатира от нейната бутикова нео- Комунистическа партия(РБ), за Кмет- Ограбителят на„Оборище”. Г-н(или пък-Г-жа?!)„САВИНА”- вече управник в „Оборище”-предусещайки„пожара”в Царските конюшни (като Гьобелс-Райхстага),веднага,след като е избран за Кмет, напуска жилището си,в съседната до „Щала”- сграда,светкавично!Е,това е също,напълно случайно,да не вземете да си помислите - нещо друго?!„СИК”-аджии, помаци и Комунисти са един добър „ГЕРБ” за Центъра на София, защото нямаме- други Фамилии и Гербове, поне, според„мирогледа”на Яшарите и Яшарството. Айде,сега- за капак и да си спомним, как казваха на „Оборище”, преди 1989г.-„Тодорище”(а за модерно и вярно„Яшарище”)! Всичко си е, както преди- Румен Ралчев на Тато- Пръв Тамплиер, Румен Николов„Пашата”помак,последен Шеф на Комунистическото„УБО”на Тато,Сив кардинал на„ГЕРБ”.Синът на шофьора на Ген. Шопов,на Тато- Цецо Цветанов,Велик Инквизитор на държавата- и Той много семпъл- бедния..?! Каква Реставрация на Комунизма и Живковизма!

Затова,обявявам-безсрочната си Гладната Стачка и Протест срещу„Окупацията на „Оборище”от ОПГ”, днес, 21.01.2019г.-до началото на пълното разследване и ще спра, само с отстраняване от длъжност, за времето на разследването, на посочените лица-Йорданка Фандъкова,Васил Цолов и Министър Росен Желязков(заради документите и процедурите с невярно съдържание, с цел облага и заграбването на Дома ми), като посочвам адресите и местата на евентуалните им местопрестъпления!Кокретен повод ми е Домът ни– в „Оборище”,ул.„Марагидик”№4, където тези лица- изхвърлиха имуществото, вещите/събирани стотици години/и покъщнината на Анна Тодорва Янева(сродница на Рачо Петров)и Николай Петров Гацев(сродник на Андрей Ляпчев и Рода Гацев, в Македония), всичките те са изброени- в епопеята- „Строители на Съвременна България”, от нашия съсед,по къща,в стария гр.Ресен- Симеон Радев,нарочно и без случайност! Да бъдат Проклети-трижди-„Рушителите на Съвременна България и София”-Яшарови(Живкови) и техните,нечестиви поколения-„кадети”,„диадохи”и„ГЕРБ”-ове.Днес е Ден 1-ви на Стачката ми и „Аз, Обвинявам-ОПГ-то”.На01.02.2019г.ви чакам-на„НДК”-за Почит на жертвите на комунизма в 11.00,а на 13.02.2019г.от 18.00 часа на Парламента- за начало- измитането на Яшарите и ГЕРБ-овете, от Ръководството в Държавата на Строителите!

Николай Гацев    „Градител на Съвременна България”                София, 21.01.2019 г.

 



Тагове:   1853,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3761025
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031