Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2019 22:24 - ХРОНИКА НА ЕДНА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ! ДЕН №7!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 342 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ХРОНИКА НА ЕДНА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ БЕЗОБРАЗИЯТА В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ! ДЕН №7!

Вече седми ден, без храна- изкушенията за ядене, не ме вълнуват, никак, дори да ми мирише на манджа е повече от досадно!Никаква реакция-от никъде за Стачката,защото, всеки се е забил в собствените си проблеми–и такива-ловки играчи, като ГЕРБ и БСП, ще ни управляват вечно, така!  Никаква възможност за пробив на Статуквото- отново се правят,че се карат и са различни, а са напълно еднакви и комунистически..! Не им вярвайте- те са отровни и измамни!

Новият им рефрен, че ни трябвал..-„Нов 9-ти Септвмври 1944 и нов Народен Съд”. Не знам дали си дават сметката, тези нещастници, какво ще им се случи, ако дойдат, тези две събитие, които ни пожелават. Всичко това, са мантри за заблудата и измамата-„ГЕРБ” и„БСП”, най- малко искат Комунизъм, Русия или Путин, защото ако им се случат, те имат много какво да загубят. Те имат всичко, което може да бъде отнето, при една твърда ръка. Затова, недопускат и да има твърда ръка или повечко- ред в станата,за да не почнат да губят от това и да се спрат да се вихрят, чрез своята Олигархия..

Поредният скндал с Боил Банов е показателен за игричките на властта, които се разиграват. Не се занимават с важнитеминистерства и доходните служби, където крадат заедно и разпределят големи суми,а ни занимават с някакви 700-800,000 неустойки в Министерство на културата.Така се замитат милионите, похарчени за самия ремонт- над 30 млн. лева, за абсолютно нищо и за скандални и екстравагантни експерименти, на група придворни архитектчета, изпълнители и строители. Целият ремонт на Центъра струва над 500- 600,000,000лева и е скандален грабеж, насред София, с посегателство срещу историята и археологията ни! Заради подобни действия аз вече съм 7 ден в гладна Стачка . „ГЕРБ” превърнаха Града в един„Голям Самоков”и изсипаха, насред „Древна Сердика”- целия кич и комплексарщината на провинциалната си- Кметица и на нейното доведено, отнякъде си, обкръжение.Това,което Бойко Яшаров и Цецо Цветанов правят в политиката, свършиха и в Центъра на София- подигравка, грабеж и„мутро-барок”във възхвала на Реставрирания- Живковизъм.

Днес,присъствах на Церемонията за 125–тата годишнина на Цар Борис III в Борисовата градина, където се бяха събрали,само,стотина прилични и твърде възрастни граждани- да отдадат почит на един достоен Цар-Обединител на държавата ни! Сто души- пролет не правят и липсваше кичозна показност на„ГЕРБ”,защото повечето хора там-считаха тази Партия,за част от червената Комунистическата глутница, превзела България след 1944-та, чак и управлението ни, досега. Не е важно, дали някой е монархист или републиканец, бяхме хора и от двете тенденции, но става дума за уважение към българската история и към достойните владетели на тази страна. Барелефът на Царя е напълно скромен и не- декориран, подобно на самия му, земен живот и е напълно символичен за възпоминанието на един достоен Човек и святото му дело: спасението на българи, евреи и цигани от кошмара на Втората световна война. Само можем да гадаем- какво щеше да се случи с нас, ако не беше гъвкавата политика на този монарх- 50,000 евреи които трябваше да бъдат пратени в концлагери,заедно с тях и:120-130,000цигани, договорени с Хитлер,а ако страната ни беше влязла и в активни бойни действия на някой фронт-още 200-300, 000 убити българи. На съвестта на Царя- лежат, спасени всичките тези хора, аз ги пресмятам- на поне 500,000-600,000..!Това е било, около1/6–1/7 от нашето население тогава и е опазено,само благодарение характера на БорисIII, докато-всички околни държави и Европа(без Швейцария), са загубили между 1/5и 1/6 от своите жители във войната и преживели страшните й разорения.   

Само 100- тина души бяхме на „Бдението- Помен” за Царя- Обединител, а реално, почти всеки втори-трети българин,днес, е бил засегнат от това негово, свято действие!Нямам думи да кажа, колко сме неблагодарни..!

И си спомних за „блестящата” комунистическа постъпка, на един известен български историк и министър от миналото- акад. Илчо Димитров, автор на монографията „Царят- фюрер”!Още като студент,този бележит апологет на Живковизма(Яшарството)и фалшификатор на миналото,моли своята нова съ-студентка от буржоазен произход, в 1-ви курс на „СУ”- проф. Вера Мутафчиева, да му даде книгите и статиите на нейния бележит баща- историкът и общественик Петър Мутафчиев, за да напише своя статия за неговия живот и дело. Младата Вера Мутафчиева му помага, наивно и с ужас, чете публикувания, след това, „труд”на колегата й- Димитров, под заглавие:„Проф. Петър Мутафчиев-български фашист и националист в историческата наука..”?! Доносникът и мръсникът са вечни и за съжаление- „тяхно е Царството ни Земно..”! Така са били „подпечатвани”с етикети-великите личности на българската история и култура,през последните - 75 години, управление на „БКП”. Тази митология и „Съветология”, не беше лустрирана или де- комунизирана и продължава да стои, като сянка над днешната ни памет и светините ни. Тя е и причината за нашето разделение в 2019г., защото премълчаната истина, е понякога, по-лоша- и от лъжата. Реставрацията, която „БКП” ни направи с римейка си- като ПП „ГЕРБ”, представлява зловещата хунта на Комунизма и на Живковисткото Самодържавие, под нова форма и с нови участници. В резултат на това страната ни отиде на последно място в Европа, по стандарт на живот, на 77- мо място по корупция и на 111-то по свобода на медиите. Това са „видимите резултати” на несъстоялата се раздяла с„ДС”, с Яшарството, не-лустрацията и комунистическите рефлекси на „БКП”- и е като „герб”, на управляващата партия „ГЕРБ”.

Продължавам Гладната стачка срещу Грабежа и Безобразията, и не само, заради извършеното срещу мен, не ме съжалявайте, то се върши срещу всички вас, по различни начини и всеки ден! Аз просто имам нетърпимост към тези неща и се налага да дам пример, по начина, който зная и като заявя, така, че съм готов да „платя цената си, за моите действия”. Мъченичеството ми не означава претенция а святост или претенция за водачество, а е протест срещу окупацията на Системата и Статуковото, което ни съсипват и убиват. По-добре ужасен край, отколкото- „ужаси без край”. Призовавам ви да се съберем на 01.02.2019г. от 11.00 часа на Мемориала при„НДК”, за да отдадем почит на жертвите на комунизма, а после- на 13.02.2019 г. от 18.00 часа, около  „Народното събрание”, край Храма- да поговорим и да се опитаме, да си възвърнем- енергията от големите сини митинги и на борбата ни за демокрация, отпреди 15/20 години. Времето, пак, май, е наше..!

Николай Гацев  „Благословия и Мисия за България”(БМБ),  София, 30.01.2019 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3761272
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031